Esnek Diyet Arkadaşlığı

Baksanıza ki kim bakçakki senle ben kaldık antrikot yicez de akşam ayıptır söylemesi . 100 gram olarak baktım kaloriler 174 176 177 tamam sorun diil nerdeyse aynı ama bi yerde 228 (diyetkolik sitesinin aynısı sanırım orda da aynı tip) naapçam yaa

Arkadaşlar daha doğrusu eylemsevcan ben üyeliğimi iptal ediyorum sebebini de boşver şimdi bişey yazarım uyarı Muyarı gelir . Rahat edemedim anlıcağın hepiniz hakkınızı helal edin ben yine diyete devam o siteden adını vermiyim hoşçakalın

merhaba canım sabah tartıldım
64,80 kg , inşallah bu hafta sonrasında daha da düzene giricem,
ben p.tesi zannediyordum cuma günü olduğu daha iyi olmuş
benim bu ay sonundaki hedefim 62 kilo canım

limonlu_kek ve eylemsevcan
Arkadaşlar kızmayın İnan'ın iyiliğiniz için diyorum eylemsevcan sen çok kalori yakıosun nie kilon gitmio anlıyorum tabiki de çok zor ben de boğazımı tutamıyorum 4000 yaptım nerdeyse tüm hafta ama sen benim kadar yapmıosun yaşımız da yakın kalori de yakıosun nie gitmio sinir oluyorum
Limonlu kek bu aralar yapamadın zaten belirtmişsin bu hafta kötüyüm die ama sen günlerce foto paylaşıodun sağlıklı diyet tipi atıştırmalar salata yiyodun resmen e nie zayıflayamıosun

haklısın canım yaaa bende onun farkındayım evet galiba benim metabolizmam çok yavaşşşş ondan hep yerimde sayıyommm daha az yemem ve daha çok spor yapmam lazım ama nerdeeeee

Çok haklısın canim da bu ara stresli dönemler geçiriyorum. Stresle de yemeğe vuruyorum kendimi. Gözüm dönüyor. Herşeyi yiyorum. Yedikçe mutsuz oluyorum. Mutsuz oldukça yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…