- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.101
aaa canım hoşgeldin nerelerdesinnn çok aradım çok msjlar yazdım hiç ulaşamadım sana nasıl geçti umarım bir terslik yoktur.. yeniden başlayalım beraber ne zaman hazır olursan acelemiz yok canım geldiğine çok sevindimSlm canim nasilsin ben geldim yine tombik tombik
aaa canım hoşgeldin nerelerdesinnn çok aradım çok msjlar yazdım hiç ulaşamadım sana nasıl geçti umarım bir terslik yoktur.. yeniden başlayalım beraber ne zaman hazır olursan acelemiz yok canım geldiğine çok sevindim
Olur tabi :)canımyasamrenk bayramdan sonra başlayalım mı ne dersin?
Canım benim bu gün Gebze'den eşyayı taşıdık aklımda burası var çok yoğun geçiyor bayram sonrası söz diyemem ama ondan sonraki hafta aranızdayım canım şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum artık güzel bir başlangıç yaparız inş kocaman öptüm şimdiden hayırlı bayramlar canımgunyil canım bayramdan sonra başlamaya ne dersin?
çok teşekkürler canım benim öncelikle Allah işlerinizde kolaylıklar versin işini tam olarak bitirinc gelirsin biz artık yakın zamanda başlayacaz inş. Allahtan hayırlısı bekliyorum canım çok öptümmCanım benim bu gün Gebze'den eşyayı taşıdık aklımda burası var çok yoğun geçiyor bayram sonrası söz diyemem ama ondan sonraki hafta aranızdayım canım şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum artık güzel bir başlangıç yaparız inş kocaman öptüm şimdiden hayırlı bayramlar canım
Baslayalim xasnim ben basladim zaten birazda verdim
oo süper kaçtan kaça düştün canım ve hangi yöntemleri uyguladın???Baslayalim xasnim ben basladim zaten birazda verdim
aa canım hoşgeldin evlendin barklandın nasıl gidiyor hayat evet yeniden başlayqalım kimse gelmiyor daha bende benimle başlayacak birilerini bekliyordum iyi oldu Ekimin 23ünden itibran başlamayı düşünüyordum misafirlerim var cünkü onlar gidince başlıcaktım iyi oldu o zaman ekliyim senide tablomuza boyunu kilonu hedef kilonu verde tekrar ekleyim canım senimerhaba arkadaşlar :) daha önce bu grupta biraz kilo vermştm evlendm zaman geçti kilo aldımm yeniden başlamak istiyrm bebeğimiz olmadan ama bi türlü başlayamıorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?