Esnek Diyet Arkadaşlığı

gunyil canım bayramdan sonra başlamaya ne dersin?
Canım benim bu gün Gebze'den eşyayı taşıdık aklımda burası var çok yoğun geçiyor bayram sonrası söz diyemem ama ondan sonraki hafta aranızdayım canım şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum artık güzel bir başlangıç yaparız inş kocaman öptüm şimdiden hayırlı bayramlar canım

çok teşekkürler canım benim öncelikle Allah işlerinizde kolaylıklar versin işini tam olarak bitirinc gelirsin biz artık yakın zamanda başlayacaz inş. Allahtan hayırlısı bekliyorum canım çok öptümm

bugün yeniden başladım ama tam girmedim daha çok sıkı değilim yani sabah 57.8i gördüm şimdilik kalori takibi yapmadan dikkat edicem olmazsa kalori takibine başlıcam hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar :) daha önce bu grupta biraz kilo vermştm evlendm zaman geçti kilo aldımm yeniden başlamak istiyrm bebeğimiz olmadan ama bi türlü başlayamıorm :)

merhaba arkadaşlar :) daha önce bu grupta biraz kilo vermştm evlendm zaman geçti kilo aldımm yeniden başlamak istiyrm bebeğimiz olmadan ama bi türlü başlayamıorm :)
aa canım hoşgeldin evlendin barklandın nasıl gidiyor hayat evet yeniden başlayqalım kimse gelmiyor daha bende benimle başlayacak birilerini bekliyordum iyi oldu Ekimin 23ünden itibran başlamayı düşünüyordum misafirlerim var cünkü onlar gidince başlıcaktım iyi oldu o zaman ekliyim senide tablomuza boyunu kilonu hedef kilonu verde tekrar ekleyim canım seni

gunyil canım buralardamısın bana güncel kilonu göndersene tablomuzu güncelleyecem de bekliyorum 16 ekim Pazartesi başlıyoruz inş ok bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…