Esnek Diyet Arkadaşlığı

merhaba hayatım çok iyi gidiyor çok şükürr :) 7 8 kilo arak döndüm evlilik yaradı sanırım bende şuanda başlayamıyrm ev aldık işlerimiz var mevlüt falan okutulcak derken anca 26 sı falan başlıcam tartım yok tartı alıcam hafta sonu tartılığ buraya yazarım :)

ok bilgilerinide tekrar versene canım boyunu kilonu hedef kilonu sonrada tartılınca güncel kilonu bildirisin ok zaten 1 kasımda başlayalım ancak olacak bana da

çOK TŞK EDERİM. BOY : 160 ŞUANKİ KİLOM 67 BENCE BUGÜN 1 HAFTADIR TARTILMIYORUM YARIN SÖYLEYEYİM DAHA SAĞLIKLI OLUR. HEDEF KİLOM 60 KĞ.
ok canım hemen ekliyorum senide tablomuza tekrar hooşgeldin tartılınca bildirirsin canım Haydi Bismillah deyip başlayalım

arkadaşlar profil resmimimzi hedef kilomuz yaparsak daha motive olmuş oluruz ama son hedefimiz değilde düşmemizi istediğimiz ilk hedefimiz yapalım çünkü diğeri daha uzak olduğu için motive yapmıyor bizi onuda denedik olmuyor en yakın hedefimizi yapalım yani

ben teşekkür ederim canım en kısa zamanda aranızda olmak istiyorum birkaçgün telaşım var bugün bilhassa çok yoğunum aşure pişiriyorum. ama ara.ara fırsat buldukça giriyorum
oo dağıtacaksınız heralde Allah kabul etsin ama çokkk yemeyinnnnn

canım nasıl yapıcaz ben anlamam pek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…