Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugun kahvaltıda
1 yumurta
1 domates
5 zeytin
Limonlu bir tutam maydanoz
Ogle yemegi
6 yk ıspanak
bir kase salata
Aksam
3 yk pilav
3 adet cop sis
2 adet izgara kanat
Aksam ara ogun
Meyve
Bu kadar suyu az ictim
Aksam yemkli misafirim vardı meyveyi cok kaçırdım

Sabhta kajvaltıya davetliyim bakalim sabh ne yiyiez en azindan iki gundr ekmek yemiyorum ekmege aşırı zaafım vardır benim

Merhabalar 6 ay diyet yaparak 23 kilo verdim. 91den 68e düştüm. 3 ay kadar önce evlenince diyeti bıraktım ve şimdi 75-76 kilo arası gidip geliyorum. Size katılabilir miyim? kabul ederseniz çok sevinirim. Zaten bir diyet geçmişim olduğu için zorlanacağımı düşünmüyorum. Sevgiler

Bugunku menüm
KAHVALTI
DOMATES SALATALIK
5 ZEYTIN BI TUTAM TERE
2 BARDAK SEKERSIZ ÇAY
OGLE YEMEGI
KEREVIZ SAPİ KAVURMASI 5 YK
UZERINE 3 YK YOGURT
AKŞAM
3 YK BORULCE
3 YK KEREVIZ YEMEGI
SALATA
Ara ogun yok 8 bardak su ekmeksiz bir gün daha bitti
SPOR YOK

tabiiki hoşgeldiniz bize boyunuzuda yazın birde hedef kilonuzuda sizide ekliyim tablomuza biz esneğiz öyle der dk yazamıyoruz sadece bildirim günleri aman canım bildirimyapmayı sakın unutma o zaman siliyorum

Spr icin ne onerirsiniz
canım öyle saatlerce yürüme imkanın varsa dışarıda yürü derim çünkü en iyisi oymuş ama yoksa ben evde hatta işyerimde bile leslie yapıyorum harika etkili veya daha ileri git julian yap o baya zorluyor çok etkili bunlar birazda ip atla offf anında düp düzgün ve çabucak incelirsinnnn
leslie bu:
uzunlarıda var bu kısası
buda julian:
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

tabiiki hoşgeldiniz bize boyunuzuda yazın birde hedef kilonuzuda sizide ekliyim tablomuza biz esneğiz öyle der dk yazamıyoruz sadece bildirim günleri aman canım bildirimyapmayı sakın unutma o zaman siliyorum
Boyum 1.62 kilom 76 teşekkür ederim. Bildirim günü tartı foto atıyor muyuz bir de hangi gün?

Boyum 1.62 kilom 76 teşekkür ederim. Bildirim günü tartı foto atıyor muyuz bir de hangi gün?
öyle bir şartımız yok isteyenler atabilir tabiiki isteyen herşeyini paylaşabilir
biz vakit bulamıyoruz ondan pek bişey yapamıyoruz bu arada hedef kilonuz kaç onuda yazıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…