- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.021
malesef akşama elde olmayan nedenlerden ötürü 1400 kaloriyibuldummm olaamazzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canım benim kilo feci 63,8 olmuşum maalesefarkadaşlar günaydınnn bugün bildirim günümüz ve kiloları bekliyorummmm ben misafirlikteyim bugün yarın veya öbürgün eve gidince tartılıp bildiricem bilginiz olsun
aynen malesef bende berbatım bu hafta bildiren kimse olmadı benimde dururmum feci anlamadım yaa moralim bozuldu bildirimleri yazmıcam cuma gününe bekliyorum canım Ramazan öncesi son tartımızı tartılıp bildirelim tutanlar için diyorum zaten tutmayanlar aynen devam edebilirMrb canım benim kilo feci 63,8 olmuşum maalesef
Şükür ya bu gün tartıda 63.5 gördüm şişlik gitmiş bugün kahvaltıda patates yoğurtlu yedim bakalım Ramazan öncesi birazcık dikkat oruçla nasıl olacak görecez inş güzel oluraynen malesef bende berbatım bu hafta bildiren kimse olmadı benimde dururmum feci anlamadım yaa moralim bozuldu bildirimleri yazmıcam cuma gününe bekliyorum canım Ramazan öncesi son tartımızı tartılıp bildirelim tutanlar için diyorum zaten tutmayanlar aynen devam edebilir
aa iyi canım senina dına sevindim ne güzel darısı başıma inş bugün bendede çok fazlalık çıktı çok şaşırdım heralde şişkinlik oldu hayırlısı inş Ramazan-ı Şerif çare olurŞükür ya bu gün tartıda 63.5 gördüm şişlik gitmiş bugün kahvaltıda patates yoğurtlu yedim bakalım Ramazan öncesi birazcık dikkat oruçla nasıl olacak görecez inş güzel olur
Günaydın canım dün biraz sıkınca 600 kaloride kaldım bi kaç gün böle yaparsam süper olacakslmlar günaydınlarrrr
of yaa müthişsin 600 kalorilik menünü buraya atsanaGünaydın canım dün biraz sıkınca 600 kaloride kaldım bi kaç gün böle yaparsam süper olacak
Bir tane haşlama patates bi kaç kaşık yoğurt zencefil ve zerdeçal bi çay kaşığı bir kaç damla limon öğle şekersiz nescafe yarım kupa akşam mantar sote ve bi kase çekirdek canım ama akşam yatarken midem den birazcık sesler geliyordu Bu günde sabah haşlanmış patates karışımı yedim birazdan nescafe ikisi bir arada içerim akşam inş kaçırmam dünden mantar sote var onu yerim artıkof yaa müthişsin 600 kalorilik menünü buraya atsana
gene iyi bbebeğim tebrik ederimmmmmmmmmmmGünaydın canım ben bildirimimi yapayım 63 ne yazıkki olmadı düşündüğüm gibi
Tşk ederim de sen neler yapıyorsun yoğunsun sen de herhal nasıl kilo durumugene iyi bbebeğim tebrik ederimmmmmmmmmmm
Geçmiş olsun canım biran önce iyileşirsin inşkızlar günaydın
ben bir hafta boyunca belimden rahatsızdım, daha da tam düzelemedim, sabah akşam iğne de oldum beni güzel bir şişirdi, hareketde edemedim pek, kilo veremedim, sabah tartıldım
64,.70 çıktım
görüşmek üzere