- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Herkes yazdigini 2 kere okumak zorunda degil. Ilk sayfaya bakarsan fesatligin sizde oldugunu yazmistim. Isine geleni okuyosun demekkiBi anlayan siz olmussunuz sanirim bazi kisilerde anladi ama aptalligi oynamak hoslarina gitmis...
Çok cahilsin misspoine
Ya sorunlumusunuz ben boyle konulara takilacak biri degilim ve cokta basit bulurum sizden oneri istedim yargilanip infas edilmek degil daha onceden kocamsdan siddet gordugumu yazdim simdi dalga geciyorsunuz kizim 4 aylik icinde kimine desem 4 aylik artik diyo kimine desem 4 aylik olmamis 3 aylik diyo kimi de 3 bucuk ilk defa anne oluyorum ve bu tur bilgilerim asla olmadi acaba sizi merak ediyirum beni yargilayanlari ustun zekamisiniz oyleyse burda ne isiniz var
..
Sen niye üstüne aliniyorsunYok biz aptallığı oynamıyoruz. Aptal yerine konulmak hoşumuza gitmiyor bildin mi
Aptallığı oynamak da ne oluyorsa sağolasen yeni yeni şeyler öğreniyorum ufkum açıldı gece gece
Bi anlayan siz olmussunuz sanirim bazi kisilerde anladi ama aptalligi oynamak hoslarina gitmis...
Onuda okudum ama cok msj geldiginden buna cvb verdim fesatlik beni ilgilendirmez bunu sorun sahibi dusunsunHerkes yazdigini 2 kere okumak zorunda degil. Ilk sayfaya bakarsan fesatligin sizde oldugunu yazmistim. Isine geleni okuyosun demekki
Aptalligi oynamak degil aptali oynamak olacak o lafin dogrusuBi anlayan siz olmussunuz sanirim bazi kisilerde anladi ama aptalligi oynamak hoslarina gitmis...
Daha 2 cümle kurmaktan acizsin, yazdığını anlamadık diye aptal diyorsun neden üstüme alınmıyayım bende anlamadım sonuçta 10 kere okumak zorundamıyım anlamak için.Sen niye üstüne aliniyorsun
Ne dilden konusuyorsun kapasiten yetersiz sanirim fazla konu kaldirmamisKimsenin aptallığı oynadığı falan yok. Ama burada insanları aptal yerine koyan birinonolduğunu düşünüyorum. Şu saatten sonra yorumları okuyan biri zaten anlar okuma yazma varsa bir sürü kişi o berbat yazını tercüme etmiş. Ama işte sende burada olduğun için ve dolayısı ile üstün zekalı olmadığın için anlamamışsın canısı
Zor illa cvb vermek zorunda degilsin anlamadinsa kesDaha 2 cümle kurmaktan acizsin, yazdığını anlamadık diye aptal diyorsun neden üstüme alınmıyayım bende anlamadım sonuçta 10 kere okumak zorundamıyım anlamak için.
Konu açma kurallarını okuyun öyle açın konuları
Onuda okudum ama cok msj geldiginden buna cvb verdim fesatlik beni ilgilendirmez bunu sorun sahibi dusunsun
Yazdığı hiç bişeyi anlamıyorum ya sorun bende mi kızlar
Üstüne anlinmaya merakliysan o senin sorununValla ne alaa bigün aptal de bigün burdakiler pislik de kim veriyo sana bu yetkiyi.
Herkes yanlış bi sen mi doğrusun
Nasıl keseyim kısa küt katlıZor illa cvb vermek zorunda degilsin anlamadinsa kes
Üstüne anlinmaya merakliysan o senin sorunun
Beynim yandı..Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...simdi esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor ve cvb kimse vermiyor sonra biri mesaj atiyor karisi yani burda olmadigini soyluyor eside cvb yazmis ama bide tebessüm etmis kız kim diye sormus esinin arkadası oldugunu söylemis kizmista niye karisi cvb veriyor bilmiyormu sensin falan diye kocasida kari koca birlikte tl kullaniyor ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdi bende tmm dedim msjlarida karisina gostermis simdi bu msj atani esra görmus ablasinida taniyor sizce abartiyormu ki oyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasindam ogrensinmi kadinda iki cocugu var ve yine hamile...
Valla benim yaptigim atar buysa kendime gûlerim ...13 günde 8 konu açıp akıl danıştığın kişileron zekasını kucumsedigine göre senin durumun daha vahim olmalı.
Doğru düzgün yazsaydin anları herkes bir değil iki değil kaç kişi anlamamış sorun kimde.
Eşine yapamadığın atari gelip burada bize yapma.
Ne dilden konusuyorsun kapasiten yetersiz sanirim fazla konu kaldirmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?