- 20 Ocak 2010
- 48.787
- 188.577
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
O o o oBenim ne dilden konuştuğum belli canım ya. Anlamayan sen olduğun için senin ki kaldırmamış.Seninle muhatap olamayacağım daha fazla...
Hiç birimiz anlamadık sorun bizdeymiş
Valla benim yaptigim atar buysa kendime gûlerim ...sorun demekki hepinizde :)
Hiç birimiz anlamadık sorun bizdeymiş
Forumda 4. Yılım tek konu açmadım geleli 10 gün olmuş 8 konu. Açmış. En son konuda Esra nın merakı:)))
Kendi merakın bitti Esra nın merakı :)) bende merak ettim Esra nın merakını:)
Yarın bir konu aç seranın merakı kk yı neden gerdi diye:))
Siz acmamışsınız diye kimse acmasın mı??Forumda 4. Yılım tek konu açmadım geleli 10 gün olmuş 8 konu. Açmış. En son konuda Esra nın merakı:)))
Kendi merakın bitti Esra nın merakı :)) bende merak ettim Esra nın merakını:)
Yarın bir konu aç seranın merakı kk yı neden gerdi diye:))
Emir'in yolu gibi olmuşKonu başlığı da zaten bir enteresan.
Siz acmamışsınız diye kimse acmasın mı??
simdi konu aldatılma mı ? İş mi işse ne? Pufff 3.okuyuşum..
Birde Esra'nin esi telefona bakip gulmus.Esra nın kocası bir arkadaşını aramış. Bir kaç kez aramış arkadaşının eşi de o kadar arayınca mesaj atıp bilgilendirmiş eşim yok diye. Esra da demiş ki o kadın niye mesaj atıyor bilmiyor mu sen olduğunu. (Sanki mesaj atarken Esra'ya soracak)
Esea"nin eşi de demiş ki onlar telefonu ortak kullanıyor. Esra"da o telefonu gerçekten ortak mı kullanıyorlar öğrenmek istiyormuş. Karşı tarafın eşi hamile konunun onun hamile olmasi ile alakası ne bilmiyorum. Umarım anlatabildim.
Valla daha fazla üstün zekami yoramicam abidik gubidik konuya
Esra merakını kocasına sorsun
Şurda saygıdeğer uyemizle kavga ettiirdi bu gece uyuyamam derdimden
Şimdi konu acacam benim kelebegimin atarlari diye
Beyin error suanEsra nın kocası bir arkadaşını aramış. Bir kaç kez aramış arkadaşının eşi de o kadar arayınca mesaj atıp bilgilendirmiş eşim yok diye. Esra da demiş ki o kadın niye mesaj atıyor bilmiyor mu sen olduğunu. (Sanki mesaj atarken Esra'ya soracak)
Esea"nin eşi de demiş ki onlar telefonu ortak kullanıyor. Esra"da o telefonu gerçekten ortak mı kullanıyorlar öğrenmek istiyormuş. Karşı tarafın eşi hamile konunun onun hamile olmasi ile alakası ne bilmiyorum. Umarım anlatabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?