Esra'nın merakı...

Valla benim yaptigim atar buysa kendime gûlerim ... sorun demekki hepinizde :)

Evet kendine gülmen lazım. Gulunecek durumdasın şu an.
İlkokul 3. Sinif seviyesinde anlatım bozukluğu ile yazdığın yazıyı anlamadılar diye yazmadığını bırakmamışsın.
Senin o yazını çözmeleri bile yeterli inan. üniversite bitirip eczacı olup Dr yazılarını bile çözen ben anlamadım mesela.
Ha burada ki insanların çoğu da iş güç sahibi okumuş ve ya bir şekilde kendini geliştirmiş insanlar.
Kocam çok seviyorum çok mutluyum yazıp 3 4 gün sonra küfür dayak hakaret yiyorum diyen insana kimsenin burada inanmayın bekleme. Bak şimdide sorun yok hallettim diyorsun.
Sen bu sorunlu tavırlarıyla sorunları halledemez daha çok sorun yaratırsn.
Bu yazdıklarım yüzünden ban yicem ama hadsiz haddini bildirmek iyidir iyi.

Forumda 4. Yılım tek konu açmadım geleli 10 gün olmuş 8 konu. Açmış. En son konuda Esra nın merakı:)))

Kendi merakın bitti Esra nın merakı :)) bende merak ettim Esra nın merakını:)
Yarın bir konu aç seranın merakı kk yı neden gerdi diye:))

Konu başlığı da zaten bir enteresan.

Siz acmamışsınız diye kimse acmasın mı??

Niye ortak kullanıyorlarmış cebi 1
Kadın niye gülücük yapmış 2
Adam bunu nasıl yorumlamış 3
Kadının kocası kadına kızmış mı 4
Bu seni niye ilgilendiriyor 5

Arkadasim kusura bakma ama keske biraz imla kurallarina dikkat etseni. Cumlelerinizin yapisina, noktalama isaretlerine ve gondermeden bir de kendiniz okusaniz.

simdi konu aldatılma mı ? İş mi işse ne? Pufff 3.okuyuşum..

Esra nın kocası bir arkadaşını aramış. Bir kaç kez aramış arkadaşının eşi de o kadar arayınca mesaj atıp bilgilendirmiş eşim yok diye. Esra da demiş ki o kadın niye mesaj atıyor bilmiyor mu sen olduğunu. (Sanki mesaj atarken Esra'ya soracak)
Esea"nin eşi de demiş ki onlar telefonu ortak kullanıyor. Esra"da o telefonu gerçekten ortak mı kullanıyorlar öğrenmek istiyormuş. Karşı tarafın eşi hamile konunun onun hamile olmasi ile alakası ne bilmiyorum. Umarım anlatabildim.

Valla daha fazla üstün zekami yoramicam abidik gubidik konuya
Esra merakını kocasına sorsun
Şurda saygıdeğer uyemizle kavga ettiirdi bu gece uyuyamam derdimden
Şimdi konu acacam benim kelebegimin atarlari diye

Birde Esra'nin esi telefona bakip gulmus.
Bu da onemli bir ayrinti. Litfen kacirmayalim

Beyin error suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…