Tahammül etmiyorum. Yol veriyorum geçsinler...Zor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Görüşmeyin. Ayrıca hayati oysa öyleyse ne anlatcak başka illa nispet yapiyo olmayabilirZor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Valla aynı durumdayım. İnsanların hayatı zor olduğu için şunu yaptım buraya gittim demiyorum onlar konuyu açmazsa ha öneri isterlerse o ayrı tabi. Ama birinin de hayatı kötü giderken sürekli kendi hayatının güzelliğini anlatmakta çok doğru gelmiyor...Görüşmeyin. Ayrıca hayati oysa öyleyse ne anlatcak başka illa nispet yapiyo olmayabilir
Görüşmeyin. Ben çıkardım öyle iki kişiyi. Hele birisi benim aylar önce yaşadığım iki olayı aynen kendi yaşamış gibi bana anlatınca bağlantı koptu bende.Zor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Umarim sgk si vardir devlet hastanelerinde bunu tedavi ediyorlar ,ilginc yaniGörüşmeyin. Ben çıkardım öyle iki kişiyi. Hele birisi benim aylar önce yaşadığım iki olayı aynen kendi yaşamış gibi bana anlatınca bağlantı koptu bende.
Ben eşiyle alakalı diye düşünüyorum. Eşi çok aşağılıyırmus. O da kendini yüceltmek için bize kendini över, başkasının yaptığı güzel şeyleri kendi yapmış gibi anlatırdı. Biz de hayretle dinler ama bunu aylar önce Ayşe Fatma yaşadı derdik.Umarim sgk si vardir devlet hastanelerinde bunu tedavi ediyorlar ,ilginc yani
Vitesi geriye atar sollama yapmasını bekler ona yol verir bende rölantide yoluma devam ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?