Etrafınızda sürekli hayatını anlatan ve öven insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz?

Dinlemeye tahammulunuz kalmamistir.

Aslinda herkes kendi statusunde yasadiklarini anlatiyordur..Var oyle tipler aslinda mubala sekilde anlatan onlardansa uzak kal tabii.

Bir de su var ya o tatilciler varya o tatilciler donunce hepsi "stay home" storyleri atacak.Hepsine hela terligiyle saplatasim var..

Aaa negüzel eğlenmişsiniz bende evde kurufasülye pişirdim de inan söyle bunu bak çok işe yarayacak

Ya o degilde bende bugun 10 kilo kislik fasulye hazirladim buzluga ve tatil fotolarina baktim oysa yazligimizda var virus yUzunden gitmedik.Ic gecirdim stayhome cular donecek o tatilden bana anlatirlarsa onlara hain planlarim var :)) korona oldum tatlişkom dicem

Ben sizi hep evli sanıyordum.. meğersem gangstawalk diye bir üye vardı onla karıştırıyormuşum

Sürekli kendini anlatan insanların gerçekte mutlu olduklarına yada kendilerinden memnun olduklarına inanmıyorum..

Üç tane sağlam dostum var, ne anlatsalar dinlerim, bende anlatırım, bilirim ki birbirimize kötü niyet beslemeyiz. Diğerlerini de kırmadan dinler geçerim, çok yorum yapmayınca kendi kendilerine konuşamıyorlar zaten ama açıkça kimseyi terslemem, belki içini dökmek istemiştir, belki paylaşmak istemiştir çok yakın olmadığım insanın içini de bilemem kırmak istemem o yüzden. Nispet yapmaya çalışan varsa tek kaşımı kaldırıp gülümserim olmuyor biraz daha uğraşmalısın mesajını alır ve susar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…