- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.374
- 598
Ben de kimsenin gereksiz tatil aile vs olaylarını dinlemek istemiyorum. Hele bazı tipler var bir çocuk doğuruyor Allahım herkei boguyor cocugunu anlatırken artık sus diyesim geliyor.
Not: Haset falan degilim iki kızım var. Kimsenin saçma sapan hayatını dinlemek istemiyorum sadexe...
Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar.
Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Siz de eşinizle tanışınca burada konu açtınız. İnsan sevinçli olunca da üzgün olunca da paylaşmak ister. Bundan doğal ne olabilir ki?Ben de kimsenin gereksiz tatil aile vs olaylarını dinlemek istemiyorum. Hele bazı tipler var bir çocuk doğuruyor Allahım herkei boguyor cocugunu anlatırken artık sus diyesim geliyor.
Not: Haset falan degilim iki kızım var. Kimsenin saçma sapan hayatını dinlemek istemiyorum sadexe...
Zor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Herkesin hayatında bi takım mutsuzluklar var bazıları evinde iç dÜnyasında çok mutsuzdur dışarı farklı gösterir kendini .Zor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Herkes ne yasiyorsa onu anlatiyor bilerek inat olsun diye anlatilmaz bence boyle seylerZor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Zaten onu demek istedim ya yerimde tam olduğum yerde kalayım onlar geçsin gitsin...Ay kusura bakma konuyla hiç alakası yok ama buna çok güldüm. Rölantide anca yerinde sayarsın şekerim yoluna devam edemezsinmetafor olmamış.
Konu sahibi insanlar hayatlarında ne varsa ondan bahsederler. Siz biraz haset yapmışsınız sanki. İyi düşünün ki her şey sizin için de iyi olsun
İş arkadaşı birçoğu... mecburiyet bilginize. Ayrıca benim de çocuklarım var kimsenin çocuğunu dinlemek zorunda değilim!Peki ne konuşuyorsunuz arkadaşlarınızla? Sürekli ciddi konular mı?
İnsan arkadaşının anlatmak istediklerini dinlemezse nerede kalıyor o arkadaşlık?
Herkes siz gibi dinlemekle mutlu olmaz. Resmen kadının Haset durumuna düşürmek te pessssahsen ben ınsanların hayatlarında yasadıgı guzel seylerı kendılerınce sahıp oldukları seylerı anlatmalarından hıc rahatsız olmuyorum
allah daha cok versın herkese versın ınsallah ...ne guzel gezsın tozsun oh sefası olsun
hatta bır arkadasım boyle anlattıgında benım yerıme de gez kız oh sefan olsun dıyorum mutlu oluyorum
neden rahatsızlık duydunuz kı gercekten gıcık etmek rahatsız etmek ıcın mı anlatıyorlar yanı oyle mı hıssettınız oyleyse bırsey dıyemem boyle bırsey yasamadım cunku
Siz oturun Güzin abla olun herkes olmak zorunda mi? Sizin yorumlarinizi severdim de resmen sataşma bu. Lorenth ayrı muamma... Hayde byeeePeki ne konuşuyorsunuz arkadaşlarınızla? Sürekli ciddi konular mı?
İnsan arkadaşının anlatmak istediklerini dinlemezse nerede kalıyor o arkadaşlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?