- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Mutfak masrafi tek basina en kotu 1500 ediyordur, hele birde çocuk varsaBizde ev alacağız ama şimdilik 1 yıl erteledik faiz oranları çok yüksek düşer inş bakalım ..
Size aylık 3_4 bin yetmez mi ? Faturalar mutfak vs Max 1500 gitti 1500 ,2000 kalır yetmez mi anlamadım sanki yeter gibi biraz kısarsanız..
benim apartman aidatım 250 sadece ki lüks bir apartmanda değil.yakıt en az 500 gelir kışın.elektrik 270 su 180 ocak doğalgazı 70 netflix vb gibi kanallar 50 internet 2 telefon 200.mutfak ta indirim takibiyle deterjan şampuan vs ile 4000 e yaklaşıyor büyük şehirde.size o yüzden şaştım kaldımBenm aylık fatura ve mutfağa 1350 tl gidiyorkışın yakıtım 250 geçmiyor evde atlet ve şortla oturuyorum kışın . Herkesin farklı demek ki eşim maaşı ile geçiniyoruz ev kira üstelik yetiyor üstüne kenara az da olsa para atıyorum ..
VayyyBenm aylık fatura ve mutfağa 1350 tl gidiyorkışın yakıtım 250 geçmiyor evde atlet ve şortla oturuyorum kışın . Herkesin farklı demek ki eşim maaşı ile geçiniyoruz ev kira üstelik yetiyor üstüne kenara az da olsa para atıyorum ..
Daha onceden cekilmis kredilere yapilandirma izni vermiyorlar sanirim artik.Kalan parayla geçirebilir misiniz bilmiyorum ancak son cümlenize bir cevap vereyim. Faizlerin düşmesini beklerseniz evin fiyatı çok yükselir. Faizlerin her düştüğünde çoğu ev minimum 100 bin tl üzerine eklendi benim birkaç yıldır gözlemlediğim. Kredi yüksekken ev alıp kredi düştüğünde yapılandırmak her zaman en mantıklısı. 2019 sonunda faizler o kadar düşmüştü ki 2015’te çektiğimiz ev kredisini yapılandırdık ve toplamda 20 bin tl kadar daha az ödemiş oluyoruz.
Biz 2.500 ödüyorduk, yapılandırmadan beri 3.000 ödüyoruz. Babam emekli ve artık çalışmıyor, emekli maaşı ve (annem engelli olduğu için) evde engelli bakım aylığı ile geçiniyoruz. Krediyi ödeyemeyecek duruma geldiğimiz için evi kiraya verip dedemden kalma bir apartman vardı, kentsel dönüşümle yenilendi, oraya geçmeyi düşünüyoruz.
Gercekten fatura artı mutfak nasıl 1350 oluyor. Bizim sadece faturalar 400 o da yazın. Kışın olsa 1000 de, sen ona. Mutfak da hep evde yedigimizde 3000 civarıdır. Yani mutfak nasıl 1000 liradan az olabilir memleketten mi geliyor meselaBenm aylık fatura ve mutfağa 1350 tl gidiyorkışın yakıtım 250 geçmiyor evde atlet ve şortla oturuyorum kışın . Herkesin farklı demek ki eşim maaşı ile geçiniyoruz ev kira üstelik yetiyor üstüne kenara az da olsa para atıyorum ..
Kışın atlet ve şortla oturuyorsani yazın nasıl oturuyorsunuz? Çok ütopikBenm aylık fatura ve mutfağa 1350 tl gidiyorkışın yakıtım 250 geçmiyor evde atlet ve şortla oturuyorum kışın . Herkesin farklı demek ki eşim maaşı ile geçiniyoruz ev kira üstelik yetiyor üstüne kenara az da olsa para atıyorum ..
Fatura ve mutfak 1350 nasıl olur lütfen bir anlatın bize de bilelim.Benm aylık fatura ve mutfağa 1350 tl gidiyorkışın yakıtım 250 geçmiyor evde atlet ve şortla oturuyorum kışın . Herkesin farklı demek ki eşim maaşı ile geçiniyoruz ev kira üstelik yetiyor üstüne kenara az da olsa para atıyorum ..
Bizim memeleketten geliyor ama gene de günlük ortalama 50-70 TL gidiyor, ki çok boğazlı da değilizGercekten fatura artı mutfak nasıl 1350 oluyor. Bizim sadece faturalar 400 o da yazın. Kışın olsa 1000 de, sen ona. Mutfak da hep evde yedigimizde 3000 civarıdır. Yani mutfak nasıl 1000 liradan az olabilir memleketten mi geliyor mesela
ben de öğrenmek istiyorummmmmGercekten fatura artı mutfak nasıl 1350 oluyor. Bizim sadece faturalar 400 o da yazın. Kışın olsa 1000 de, sen ona. Mutfak da hep evde yedigimizde 3000 civarıdır. Yani mutfak nasıl 1000 liradan az olabilir memleketten mi geliyor mesela
Hahahhaha girdaba girdik aha da çıkabilene aşk olsun. Çıldırmaya delirmeye var mısınız bacılarben de öğrenmek istiyorummmmm
Ben de kışın şortla oturuyorum, Benim evim merkezi sistem geceye kadar açıyorlar, mesela bende kışın şortla oturuyorum kombi hep yanıuorKışın atlet ve şortla oturuyorsani yazın nasıl oturuyorsunuz? Çok ütopik
yeminle 3 4 markete geze geze en uygunlarına baka baka alıyoruz gene de 4000 e dayanıyor.memleketten gelen hiç bir şey yok bize.nasıl 1350 ye hem market hem de fatura olabiliyor ki.açlık sınırının da altında bir rakam ki rakamları devlet veriyorHahahhaha girdaba girdik aha da çıkabilene aşk olsun. Çıldırmaya delirmeye var mısınız bacılar
Aranan kan bulundu.
Ama 250 TL değil degil mi? benim de merkezi yaz kış 400 ödüyoruzBen de kışın şortla oturuyorum, Benim evim merkezi sistem geceye kadar açıyorlar, mesela bende kışın şortla oturuyorum kombi hep yanıuor
Yazın da şortla ama şort eskidiği için yazın yenisini alıyorum
12 gündür banlıydım bugün açıldı.o yüzden ben 1000 tl ile geçinene de 5000 ile geçinene de haklısınız diyeceğim Nasreddin Hoca gibiAranan kan bulundu.
Birazdan kalem kalem harcamalar yazılır, menüler karşılaştırılır, sonra da bir iki kişi banlanır.
Siz sağ ben selamet...
Yok yok olaysız dağılıcazAranan kan bulundu.
Birazdan kalem kalem harcamalar yazılır, menüler karşılaştırılır, sonra da bir iki kişi banlanır.
Siz sağ ben selamet...
Yok 400 benim de aynenAma 250 TL değil degil mi? benim de merkezi yaz kış 400 ödüyoruz
12 günlük ceza için ne yaptın ki yaa12 gündür banlıydım bugün açıldı.o yüzden ben 1000 tl ile geçinene de 5000 ile geçinene de haklısınız diyeceğim Nasreddin Hoca gibi
Bu siteye üye olan herkesi diye başladı heralde12 günlük ceza için ne yaptın ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?