Ev almak için cesaret

Mutfak masrafi tek basina en kotu 1500 ediyordur, hele birde çocuk varsa

benim apartman aidatım 250 sadece ki lüks bir apartmanda değil.yakıt en az 500 gelir kışın.elektrik 270 su 180 ocak doğalgazı 70 netflix vb gibi kanallar 50 internet 2 telefon 200.mutfak ta indirim takibiyle deterjan şampuan vs ile 4000 e yaklaşıyor büyük şehirde.size o yüzden şaştım kaldım araba bakım kasko vergi benzin masrafları kıyafet maske vitamin ilaç farkları hastane farkı derken uçuyor.kuaför makyaj malzemesi dışardan yemek tatilde yok pandemi de buna rağmen geçinilmiyor.eve eşya taksidi oluyor eskiyen bozulan .yaniiii hayat pahalandııııı

Vayyy

Daha onceden cekilmis kredilere yapilandirma izni vermiyorlar sanirim artik.
Kuzenime oyle oldu.

Gercekten fatura artı mutfak nasıl 1350 oluyor. Bizim sadece faturalar 400 o da yazın. Kışın olsa 1000 de, sen ona. Mutfak da hep evde yedigimizde 3000 civarıdır. Yani mutfak nasıl 1000 liradan az olabilir memleketten mi geliyor mesela

Kışın atlet ve şortla oturuyorsani yazın nasıl oturuyorsunuz? Çok ütopik

Faizler duserse ev fiyatlari artar emin olun almadiginiz her zaman ev fiyatlari yaya devam edicek aylik odemeniz 5 bini gecmesin tayin cikinca kredi bitene kadar kiraya verir sonra satarsiniz illa giderken satmak zorunda degilsiniz bahsettiginiz miktarla yasamak zor olur ne gerek var okadar kismaya

Fatura ve mutfak 1350 nasıl olur lütfen bir anlatın bize de bilelim.
Daha dün hesap çıkardım sadece market+ köydeN yumurta süt getirenle= 2300tl tutuyor. Ki çocuğumun mama masrafı bez masrafı yok sadece evde yemek yapmak için aldgmz meyve sebze kuru gıdalar.

Bizim memeleketten geliyor ama gene de günlük ortalama 50-70 TL gidiyor, ki çok boğazlı da değiliz

Son düzenleme:
ben de öğrenmek istiyorummmmm

Kışın atlet ve şortla oturuyorsani yazın nasıl oturuyorsunuz? Çok ütopik
Ben de kışın şortla oturuyorum, Benim evim merkezi sistem geceye kadar açıyorlar, mesela bende kışın şortla oturuyorum kombi hep yanıuor
Yazın da şortla ama şort eskidiği için yazın yenisini alıyorum

Hahahhaha girdaba girdik aha da çıkabilene aşk olsun. Çıldırmaya delirmeye var mısınız bacılar
yeminle 3 4 markete geze geze en uygunlarına baka baka alıyoruz gene de 4000 e dayanıyor.memleketten gelen hiç bir şey yok bize.nasıl 1350 ye hem market hem de fatura olabiliyor ki.açlık sınırının da altında bir rakam ki rakamları devlet veriyor

Ama 250 TL değil degil mi? benim de merkezi yaz kış 400 ödüyoruz

Aranan kan bulundu.
Birazdan kalem kalem harcamalar yazılır, menüler karşılaştırılır, sonra da bir iki kişi banlanır.
Siz sağ ben selamet...
12 gündür banlıydım bugün açıldı.o yüzden ben 1000 tl ile geçinene de 5000 ile geçinene de haklısınız diyeceğim Nasreddin Hoca gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…