- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 987
- 363
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ben de sanmıyorum ne yazık ki...Bu gozler bi daha 0.69 ya da daha altini gorur mu acaba
Keske ama sanmam ya
1350 TL fatura+mutfak masrafı olan arkadaş baktı hepimizin kalbine indirecek offline oldu herhalde...ben de öğrenmek istiyorummmmm
Faturalar mutfak max 1500 mü akdjwjfjeBizde ev alacağız ama şimdilik 1 yıl erteledik faiz oranları çok yüksek düşer inş bakalım ..
Size aylık 3_4 bin yetmez mi ? Faturalar mutfak vs Max 1500 gitti 1500 ,2000 kalır yetmez mi anlamadım sanki yeter gibi biraz kısarsanız..
Şu faturaların üstünü numarasını kapatıp atsana ya merak ettim hep birlikte hesaplayalımBenm aylık fatura ve mutfağa 1350 tl gidiyorkışın yakıtım 250 geçmiyor evde atlet ve şortla oturuyorum kışın . Herkesin farklı demek ki eşim maaşı ile geçiniyoruz ev kira üstelik yetiyor üstüne kenara az da olsa para atıyorum ..
Bize fatura ve mutfak 1350 yetiyor tam ..Mutfak masrafi tek basina en kotu 1500 ediyordur, hele birde çocuk varsa
1300 tamam 1400 de tamam da 1350 ne? 1350 olunca alışverişi mi kesiyorsunuzBize fatura ve mutfak 1350 yetiyor tam ..
Valla yetiyorsa helal olsun, bize mumkun degil.Bize fatura ve mutfak 1350 yetiyor tam ..
Benim favorim ; “ben 3 kilo eti bir oturuşta yerim senin gibi 200 gramı bir yemeğe koymuyorum sen sadece yaşıyorsun!!!” Çıkışması.... hiç sekmiyorAranan kan bulundu.
Birazdan kalem kalem harcamalar yazılır, menüler karşılaştırılır, sonra da bir iki kişi banlanır.
Siz sağ ben selamet...
Hayır memleketten gelmiyor. Elektrik su doğalgaz telefon bu kadr faturalar + mutfak 1350 başka masrafımız yok. Kışın nasıl 400 500 fatura gelir doğalgaz anlamıyorum benm en kışın ortasında geçen kış 275 tl kuruşluk geldiGercekten fatura artı mutfak nasıl 1350 oluyor. Bizim sadece faturalar 400 o da yazın. Kışın olsa 1000 de, sen ona. Mutfak da hep evde yedigimizde 3000 civarıdır. Yani mutfak nasıl 1000 liradan az olabilir memleketten mi geliyor mesela
Ev 1 oda mi ?Hayır memleketten gelmiyor. Elektrik su doğalgaz telefon bu kadr faturalar + mutfak 1350 başka masrafımız yok. Kışın nasıl 400 500 fatura gelir doğalgaz anlamıyorum benm en kışın ortasında geçen kış 275 tl kuruşluk geldiapartman aidatım vs yok merdiven parası veriyorum sadece ..
bizim merkezi sistem ondan 500 geliyor.aynı büyüklükteki evde oturan kartlı sistem kullanan arkadaşım 800 ödüyor .275 faturayı hiç görmedik yıllardır Ankara daEv 1 oda mi ?
Evet benim de merkezi 400, ama arkadaşlarım kartlı 500-700 ödüyorlar kışın.bizim merkezi sistem ondan 500 geliyor.aynı büyüklükteki evde oturan kartlı sistem kullanan arkadaşım 800 ödüyor .275 faturayı hiç görmedik yıllardır Ankara da
küçük bir ilçede mi oturuyorsunuz acaba?pandemi de herkes evde.2 pc devamlı açık canlı dersler iş toplantıları devamlı çalışan çaymatik.devamlı bir şeyler pişiyor çocuklar depresyona girmesin diye kitap oyuncak alınıyor.ince hesapla olmuyor kiHayır memleketten gelmiyor. Elektrik su doğalgaz telefon bu kadr faturalar + mutfak 1350 başka masrafımız yok. Kışın nasıl 400 500 fatura gelir doğalgaz anlamıyorum benm en kışın ortasında geçen kış 275 tl kuruşluk geldiapartman aidatım vs yok merdiven parası veriyorum sadece ..
Hayır istda yaşıyorum tamam öyle pahalı bi ilçe de değil ama mah arası.. Ne alakası var faturalar dan nasıl bi ilgi isteyebilirim sizceFaturalar mutfak max 1500 mü akdjwjfje
Sizin market fiyatlarından, doğalgazdan haberiniz yok galiba. Orta kalite bir sıvıyağ 80 lira olmuş hala fatura mutfak Max 1500 diyen var şaka gibi skfjje. Farklı ülkelerde yaşıyoruz sanırım. Her konuda böyle ütopik yorumlar yapıyorsunuz, valla ilgi mi istiyorsunuz anlamadım ki. İnsanları polemiğe çekmeye çalışıyorsunuz ama kk kadını farkında, yemeeez.
2+1Ev 1 oda mi ?
şaştık kaldık işte buna kusura bakmayın.annem tek yaşıyordu 10 yıl önce.küçük bir evi vardı gene de şimdi şimdi attığınız faturadan fazlaydı.benim apartmanda tek yaşayan teyzeye bile 130 geldi elektrikHayır istda yaşıyorum tamam öyle pahalı bi ilçe de değil ama mah arası.. Ne alakası var faturalar dan nasıl bi ilgi isteyebilirim sizceneyse onu yazdım su faturam 35 elektrik faturam 37 geldi yani telefonlara 2 kişi 40 tl ödedik . Bu durumdan polemiğe çeksem ne olacak.
Avrupa yakasında oturuyorum . Yani pahalı bi ilçe değil . Evde PC yok okula giden çocuk yok.. eşim kimyasal bi işte çalıştığı için işe gidip geliyor evde iş durumu olmuyor .küçük bir ilçede mi oturuyorsunuz acaba?pandemi de herkes evde.2 pc devamlı açık canlı dersler iş toplantıları devamlı çalışan çaymatik.devamlı bir şeyler pişiyor çocuklar depresyona girmesin diye kitap oyuncak alınıyor.ince hesapla olmuyor ki
130 mu . Benm arkadaşım sitede oturuyor kalabalık ailesi anne baba koca 2 çocuk fln 130 ödemiyorşaştık kaldık işte buna kusura bakmayın.annem tek yaşıyordu 10 yıl önce.küçük bir evi vardı gene de şimdi şimdi attığınız faturadan fazlaydı.benim apartmanda tek yaşayan teyzeye bile 130 geldi elektrik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?