Ev almak için cesaret

Faturalar mutfak max 1500 mü akdjwjfje
Sizin market fiyatlarından, doğalgazdan haberiniz yok galiba. Orta kalite bir sıvıyağ 80 lira olmuş hala fatura mutfak Max 1500 diyen var şaka gibi skfjje. Farklı ülkelerde yaşıyoruz sanırım. Her konuda böyle ütopik yorumlar yapıyorsunuz, valla ilgi mi istiyorsunuz anlamadım ki. İnsanları polemiğe çekmeye çalışıyorsunuz ama kk kadını farkında, yemeeez.

Şu faturaların üstünü numarasını kapatıp atsana ya merak ettim hep birlikte hesaplayalım

Biz de yeni aldık evi, yani faizler yüksekken. Yapılandırması var, bankacı hanım bilmem kaça inerse gelin demişti.
Hala meraktan satılık ilanlarına bakıyoruz 2-3 günde bir. Fiyatlar inanılmaz artışta, ağzımız açık kalıyor. 2 ay önce aldığımız fiyata aynı özelliklerde ev şu an alamıyoruz. Aynı fiyat olması için giriş kat ve 15 yıllık bina olması gerekiyor en az ya da yeni ama 2+1 olması gerekiyor.

4 senelik binada 4. kattayız, 3+1.
Biraz önce hesap yaptık, kirada kalmaya devam etsek 10 yılda 200den fazla kira ödeyecektik. Kiramız 1500+100 aidat şeklindeydi. 10 yıl boyunca sabit 1600 ödesek bile 192 bin tl ödeyecektik, kira zammı olmadan. E her sene yüzde 10 zam olacaktı, 1500, 1650, 1800, 2000, 2200... böyle gidecekti.

Kısaca 4 senelik çekmeyin, 5 olsun 6 olsun, zaten 5-6 yıl sonra gayet komik bir rakam olacak, en azından ilk 2 sene içinde de çok bunalmadan ödersiniz.

Aranan kan bulundu.
Birazdan kalem kalem harcamalar yazılır, menüler karşılaştırılır, sonra da bir iki kişi banlanır.
Siz sağ ben selamet...
Benim favorim ; “ben 3 kilo eti bir oturuşta yerim senin gibi 200 gramı bir yemeğe koymuyorum sen sadece yaşıyorsun!!!” Çıkışması.... hiç sekmiyor

Hayır memleketten gelmiyor. Elektrik su doğalgaz telefon bu kadr faturalar + mutfak 1350 başka masrafımız yok. Kışın nasıl 400 500 fatura gelir doğalgaz anlamıyorum benm en kışın ortasında geçen kış 275 tl kuruşluk geldi apartman aidatım vs yok merdiven parası veriyorum sadece ..

Ev 1 oda mi ?

bizim merkezi sistem ondan 500 geliyor.aynı büyüklükteki evde oturan kartlı sistem kullanan arkadaşım 800 ödüyor .275 faturayı hiç görmedik yıllardır Ankara da
Evet benim de merkezi 400, ama arkadaşlarım kartlı 500-700 ödüyorlar kışın.
2007-2008 yıllarında de aylık 300 civari gelirdi benim de kartliydi o zaman Ankara aynen

küçük bir ilçede mi oturuyorsunuz acaba?pandemi de herkes evde.2 pc devamlı açık canlı dersler iş toplantıları devamlı çalışan çaymatik.devamlı bir şeyler pişiyor çocuklar depresyona girmesin diye kitap oyuncak alınıyor.ince hesapla olmuyor ki

Hayır istda yaşıyorum tamam öyle pahalı bi ilçe de değil ama mah arası.. Ne alakası var faturalar dan nasıl bi ilgi isteyebilirim sizce neyse onu yazdım su faturam 35 elektrik faturam 37 geldi yani telefonlara 2 kişi 40 tl ödedik . Bu durumdan polemiğe çeksem ne olacak.

Eklentiler

• 16217157429101224501021806204170.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 79
şaştık kaldık işte buna kusura bakmayın.annem tek yaşıyordu 10 yıl önce.küçük bir evi vardı gene de şimdi şimdi attığınız faturadan fazlaydı.benim apartmanda tek yaşayan teyzeye bile 130 geldi elektrik

Avrupa yakasında oturuyorum . Yani pahalı bi ilçe değil . Evde PC yok okula giden çocuk yok.. eşim kimyasal bi işte çalıştığı için işe gidip geliyor evde iş durumu olmuyor .

130 mu . Benm arkadaşım sitede oturuyor kalabalık ailesi anne baba koca 2 çocuk fln 130 ödemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…