Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evli sayılırım bu yüzden belki acele diyeceksiniz ama ben de zaten hemen alalım istemiyorum ama en azından önümüzdeki 5 yıl içinde bir ihtimal var mı merak ediyorum. Ev alanlara danışmak istiyorum bazı şeyleri. Malum kiralar çok pahalı ev bulmak zor falan. Şöyle bir durum var ki eşim asla krediye bulaşmak istemiyor. Elbet bende istemiyorum ama ben mecbur kalırsak bulaşabiliriz kafasındayım ama eşim katiyen karşı bu ihtimali eliyoruz. Elimizde toplam 600 gibi bir miktar var biliyorum bu evin yanına bile yanaşamaz. Krediye bulaşmadan bir yöntem var mı bilmek istiyorum. Son zamanlarda fuzulev emin evim reklamları çok çıkıyor karşıma ve reklamda çok güzel fırsatlar görünüyor ancak biliyorum birçok kişi şikayet ediyor. Ama şikayet edenlerin çoğuna bakıyorum evlerin tam pahalandığı zamana denk gelmişler evler 400-500ken bir anda 2 milyona falan çıkmıştı tabi o zaman başvuranlar için baya sıkıntı. Şu anda da şikayet eden oluyor elbet ama bazılarına baktım gayet almışlar evi bunu duyunca da bir şans vermek gerekir mi acaba diye düşündüm? Hiç buralardan bir deneyimi olan var mı? Ama dediğim gibi bir anda evlerin 3 katına çıktığı zamanlardan bahsetmiyorum daha yakın zamanlarda deneyimleyen var mı? Eşime kalsa o diyor ki para biriktirir öyle alırız ama para biriktirerek ev almak imkansız gibi bir şey bunu ona anlatamıyorum tek çözüm bu tip yerler gibi geliyor kredi de çekmeyince. Başka önerisi olan varsa onu da dinleyebilirim