Ev gecindirmek çok zor daha tutumlu nasil olunur ?

Allah yardimcimiz olsun valla

Yazıp yazmamakta kararsız kaldım yargılamak da değil yanlış anlamayın da bazen evde yiyecek olmuyor diyorsunuz ama sigaraya devam..1 paket sigara parasıyla neler alınabileceğini oturup eşinizle hiç konuştunuz mu,düşünmüyor mu acaba bırakmayı?
Bir atasözü var bu duruma çok uyuyor ama söylemeyeceğim...

Keşke işten çıkmak yerine eve yardımcı alsaydınız.

Bu ihtimali değerlendirin, asgari ücret alsanız gerekirse maaşınız üçte birini bile verin, ev yükünü hafifletin.
Nasıl bir işte çalıştınız bilmiyorum ama yorucu olan ev ve işi birarada idare etmek.

ev sizin mi
ama bu maaşla gerçekten sonunun gelmesi zormuş
kaç ay kaldı borca

canm esin tütün sarsın icsin . zatn maas az bunun için gecinmek tabiki zor. gıda için yazdan hazırlayp dolaba koysa rseyler ondan bile kar edersin. evde el işi birseyler yapıp instagramdanda satıs yapabilirsin.

aslında herkes bu ücretlerin neden böyle olduğunu sorgulamalı
ülkenin kaymak tabakası sömüre sömüre bitiremedi bizi
bizde isyan etmeye etmeye bugüne geldik
sorun maaşta da değil dün 100 lira markete harcadım içinde temizlik malzemesi et tavuk vs. yok
sadece yiyecek ve aldığım 4 poşeti doldurmadı
v

Şu geçim işi benim de kafamı kurcalıyor. Daha evlenmeden geçim sıkıntısı bastı. Sanki aileden zengin, katı arsası olmayanlar sıkıntısız yaşayamaz gibi geliyor. Maaşlı çalışan depresyonuna girdim sanırım.

tam da demek istediğim bu yazımda bahsettiğim adam benim memleketlim sarıkayalı o da ama laflara bak küfür eder gibi

Ben bu konuyu defalarca konustum ama sizde az cok tahmin edersinizki bir insan 10 yili askin suredir bagimli ise birakmasi cok zor oluyor tutun icmeyi denedi ama oda gogus agrisi oksuruk yapti ayrica ben kendim sigara hic kullanmadim kokusu bile beni rahatsiz ediyor gel gelelim karsinizdaki insan birakmak isteyipte birakamiyorsa bu konuda zorlamaninda pek bir yarari yok

Maasli calistigin zamanda o maas gunu bir asir gibi gelir maasi aldigin zamanda bir gunde yitip gider daha sonra ise gene bir ay bekle

Zaten temizlik malzemeleri insani mahvediyor en pahalisi onlar

canm esin tütün sarsın icsin . zatn maas az bunun için gecinmek tabiki zor. gıda için yazdan hazırlayp dolaba koysa rseyler ondan bile kar edersin. evde el işi birseyler yapıp instagramdanda satıs yapabilirsin.
Haklisin canim bende evde ek is ariyorum kalem yapma nikah sekeri gibi

Yardumcilar bile gunluk 150 liraya geliyor eve temizlige

Merhaba
Nasıl geçireceği açıkça belirtmek istiyorum
Ben kamuda memurum Ağustos ayinda çocuğa bakabilmek ücretsiz izine ayrıldım
Ücretsiz izine ayrılır ayrılmaz herşey üst üste geldi
Eşim 1850 alıyor özelde işçi.
Onunla zar zor geçinmeye başladık. Dedim ki sen bana bakacaksın dedim tamam dedi
Ama borç üstüne borç çıktı basimda ordan burdan almaya başladı eşim ben şunu istediğim de de alıyordu sağolsun .
Elektrik su internet doğalgaz. Hemen hemen 500-600 gidiyor hepsi
Market pazar alışverişi 400-600 felan gidiyor geriye kalan da krediye gidiyor.
Üstüne yine kredi . Bitmek bilmiyor.
Cok şükür yetinmeye çalışıyoruz
Evdeyim bı yere çıktığım yok.
Çocuk bakıyorum napayım
Eşim işi bırakcak ocakta.
Bende Şubat'ta basliycam
Bakalım ne bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…