Ev gecindirmek çok zor daha tutumlu nasil olunur ?

Allah yardimcin olsun canim cocukla daha zor cocugun eksikleri masraflarida cocuk en basitinden bir bez 20 lira

Rabbim öncelikle şifa versin
Alllah yardımcınız olsun

Ya kusura bakmayın da demir eksikliği ve panik atak yüzünden çalışmamak da bi acayip aynı sorunlar bende de var ama çalışıyorum çok şükür kafamızda birşeyleri yendiğimiz sürece allah yardım ediyor. Bana biraz işin kolayına kaçıyorsunuz gibi geldi. Çocuğunuz olsa vs anlarım ama yok sanırım yorumlara baktım da
Yazık eşinizin üstüne yıkmışsınız herşeyi
Insan 1700 lirayla nasıl geçinebilir ki? Şu kadınları ben anlamıyorum gerçekten kendi ayaklarınız üstünde durun maddiyat yoksa bence gönlü olan insan her türlü iş bulur rabbim de yardım eder. Siz evde oturup nasıl geçiniriz diye düşündükçe hiçbiryere varamazsınız
Ben 23 yaşındayım 2bin liradan fazla maaşım var iki senedir 24 bin tl borç ödedim şimdi de ailem zor durumda kalmasın diye para biriktirmeye çalışıyorum insan isterse herşeyi yapar diye düşünüyorum.
En azından ben şimdiden ilerde çocuğum için bile para biriktirmeyi düşünürken sizin çocuğunuz olsa 2 kişi gecinemediginiz maaşla ne yapmayı düşünüyorsunuz? Şimdi çalışmayıp o zaman çalışmayı mı???

Merhaba kizlar onceden ben calisirken evi daha kolay gecindirebiliyordum ama simdi calismadigim icin ay sonu zor geliyor bir insan tek maasla gecinmek icin ne yapabilir.
yaşadığın şehirde önemli aslında geçinmek için ....
alışverişini pazardan yap elektrik su gereksiz akıtma yemek yaparken düdklün varsa onu kullan tasarrufu gayet yüksek ben sene de 1,5 tüp kullanıyorum bizde 2 kişiyiz abur cuburu tüketmeyin insanın arada canı çekyor ama yemeyince uzun süre aklına gelmiyor onun yerine kişi başına meyve alabilirsin hem daha vitaminli hem daha ekonimik oluyor .. en önemli şeyde son ana kadar giyim almamak ben son anda alıyorum kıyafetleri bizde kredi ödüyoruz benim son 4 ayım kaldı o son 4 ay bittiğinde rahata çıkacaz

Canim biz aile yardimi istemiyoruz sonucta bizim evliligimiz hic kimseyede gecim skntim oldugunu yansitmaktan yana degilim ailemden bahsedyrm
hani onlardan borç alsanız ve azar azar onlara ödeseydiniz diye söylemiştim
ayda 500 500 yorar
ek iş gelirleri evden yapılabilecek işler var mı sizin için

hani onlardan borç alsanız ve azar azar onlara ödeseydiniz diye söylemiştim
ayda 500 500 yorar
ek iş gelirleri evden yapılabilecek işler var mı sizin için
Canim ne kadarda borc alsanda ödesen bile tuzune vururlar diye tahmin ediyorum

Canim yaz ayinda dogalgaz yakmadigim icin rahat ediyorum masraf az oluyor yazin en fazla 10 lira geliyor ama kisin hava soguk oldugunda mecbur aciyorsun fogalgazi o zamanda cok geliyor

Canim yaz ayinda dogalgaz yakmadigim icin rahat ediyorum masraf az oluyor yazin en fazla 10 lira geliyor ama kisin hava soguk oldugunda mecbur aciyorsun fogalgazi o zamanda cok geliyor
ne kadar geliyor doğal gaz ... keşke biraz biraz birikim yapıp öyle çıksaydınız ya da krediniz var sanırım o bittikten sonra çıksaydınız bu zamanda geçinmek çok çok zor allah yardımcınız olsubn

Geçmiş olsun

Canim ben yaklasik 3 bucuk yil araliksiz calistim ve 60 bin lira borc odedim sizin o basit gordugunuz panik atak hastaligi atak halinde geliyor ve acile gidip damardan serum almadan pekte gecmiyor demir eksikligine gelince surekli bas donmesi bunun yani sira nabizda yukselme yapiyor yani butun gun kalbiniz kulaklarinizda atiyor ise girip atak gecirip calistiginiz yerdeki insanlara rezil olma durumunuz var yasadigim icin biliyorum yasamadiginiz icin pek anlamaniz mumkun gorukmu
Canim ben evlendigimde 21 yasindaydim ve 3 bucuk sene araliksiz calisip 60 bin lira borc odedim o basip gordugun panik atak ve demir eksikligi hastaligi herkeste ayni etkiyi yapmiyor panik atak hastalarinin ömru genelde hastane acillerinde geciyor demir eksikligine bagli kalpte carpinti ve nabiz yukselmesi yasiyorum bas donmesi nefes darliginida saymiyorum hangi is yeri surekli acillik olup hastaneye giden bir personel ister ustelik hastalanip arkadaslarina rezil olmakta cabasi

Hayat pahalı maaşlar düşük bu devirde maalesef insan köle gibi çalışacak da zengin gibi yaşayacak başka türlüsü yok (

O zaman öncelikle hastalığınıza çözüm bulmalısınız bir doktora gidip kansızlık ve demir eksikliği için ilaçlar kullanın kan ve demir yapan yiyecekler tüketin. Bende de aynı problem var ilaçları kullandım şimdi çok iyiyim

Dogalgaz en az 100 geliyor aksam yakmadigim halde

Basit görmüyorum tedavi olun hastalığınızı omu4 boyu kabullenmeyin geleceğinizi düşünün demek istediğim bu

Seninde nefes darligi ve carpinti problemin oluyor muydu bende cok oluyor ve igneler ilaclar pek etki etmiyor sanirim

Basit görmüyorum tedavi olun hastalığınızı omu4 boyu kabullenmeyin geleceğinizi düşünün demek istediğim bu
Haklisin ama ne yazik ki tedavide cok etki etmiyor gene toparlanman bir 6 ayi buluyor her hafta acildeyim bazende hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…