- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Iyi bir tanidigin olunca iyi bir is bulabiliyorsun ama ne yazik ki bizde o tanidik yokHayat pahalı maaşlar düşük bu devirde maalesef insan köle gibi çalışacak da zengin gibi yaşayacak başka türlüsü yok(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bir tanidigin olunca iyi bir is bulabiliyorsun ama ne yazik ki bizde o tanidik yokHayat pahalı maaşlar düşük bu devirde maalesef insan köle gibi çalışacak da zengin gibi yaşayacak başka türlüsü yok(
Cok sagol rabbim dusmanima bile vermesin bu hastaligiGeçmiş olsun
Amin bilmezmiyim ne kötü bi hastalık oldugunuCok sagol rabbim dusmanima bile vermesin bu hastaligi
Allahin izniyle atlatmaya calisiyorum esim icin ailem icin ama cok zorlaniyorumAmin bilmezmiyim ne kötü bi hastalık oldugunu
Canım eşin ne iş yapıyor ve hangi sehirdesiniz merak ettimIyi bir tanidigin olunca iyi bir is bulabiliyorsun ama ne yazik ki bizde o tanidik yok
Kocaelideyim canim esim guvenlik gorevlisiCanım eşin ne iş yapıyor ve hangi sehirdesiniz merak ettim
Bizim sktklarmz bize kar kaliyor canim erkekler bizim kadar dusunceli degil ne yazik ki yuvayi disi kus yapar mantigindalar yuvayi disi kus yapar ama erkek kus çali cirpi getirirÜst üste giyinerek dogal gazi acmamak.. Eltim gil oyle yapiyorlarmis.. Dun sinirden aldim esimden bende ictim sigara. Halen daha sinirliyim. Ben sıkıyorum kendimden bey efendi bir sigaram var diye pufturuyor. EEEE benim kendimden sıktıgım nerde kaldi?
Geçer inşallah bol bol dua edinAllahin izniyle atlatmaya calisiyorum esim icin ailem icin ama cok zorlaniyorum
Bende yaptım ama ölüyordum :) astımım var çok dokunduÜst üste giyinerek dogal gazi acmamak.. Eltim gil oyle yapiyorlarmis.. Dun sinirden aldim esimden bende ictim sigara. Halen daha sinirliyim. Ben sıkıyorum kendimden bey efendi bir sigaram var diye pufturuyor. EEEE benim kendimden sıktıgım nerde kaldi?
Tesekkur ederim canim hem piskolojik hem fizyolojik asiri derecede kansizligim var demir eksikligide var bunlarda kalpte carpinti yapiyor malum demir eksikligide depresyon yaptigi icin cok kotu durumdayim panik atakta basladi onceden hic bir sorunun yoktu![]()
Aynen erkek hallederiz kafasındaBizim sktklarmz bize kar kaliyor canim erkekler bizim kadar dusunceli degil ne yazik ki yuvayi disi kus yapar mantigindalar yuvayi disi kus yapar ama erkek kus çali cirpi getirir
Bu zaman erkekleri in degil galibaErkeklerin para konusundaki bu rahatlığını anlamıyorum. Yani erkek adam olmak hani kadına muhtaç olmamak eşini mümkün olduğunca rahat ettirmekti ???
Isi birakmak beni dahada mahvetti evde kaldikca daha cok hastanelik oldum haklisin ama is yerindeki insanlara rezil olmaktan korkuyorumYanlış anlamayın beni kendimden örnek vereceğim.
Anksiyete hastasıyım
Demir ve d vitamini depolarım boşalmış durumda
Ve çalışmaya devam ediyorum.
Anskiyete ve demir için hap, d vitamini için damla.
Bunlar için iş bırakılmaz. Doktora gidip tedavinizi alır hayatınıza devam edersiniz.
İşi bırakmak sizi ektra strese sokar (ki sokmuş bile).
Kredi olmasa hic sorunum yok hem kredi hem esimin sigarasi1700 tl geçinilmeyecek bir rakam değil.
Alışverişinizi pazardan yapın, ihtiyaca uygun tüketim de bulunun.
İnsanlar asgari ücretle kira verip geçiniyor.
Arz talep ilişkisi.
Suan kansizlik degilde panik atak beni zorluyor surekli olecekmisim gibi korku yasiyorum evde bile duramiyorum is yerinde nasil durcam bilmiyorumKansızlık demir eksikliği tedavisi olan hastalıklar. ..tedavinize devam edip çalışabilirsiniz bence. Bunun dışında işkur ya da halk eğitimin kurslarına gidip iş arayisiniza devam edebilirsiniz. Tek maaşla geçinmek çok zor.Kansizlikla ilgili engelli raporu alabiliyor musunuz bunu gidip devlet hastanesi de hemetoloji bölümüyle konuşun. Allah yardımcınız olsun. Allah hepimize gönlümüze göre işler versin
Isi birakmak beni dahada mahvetti evde kaldikca daha cok hastanelik oldum haklisin ama is yerindeki insanlara rezil olmaktan korkuyorum