• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev gecindirmek çok zor daha tutumlu nasil olunur ?

Üst üste giyinerek dogal gazi acmamak.. Eltim gil oyle yapiyorlarmis.. Dun sinirden aldim esimden bende ictim sigara. Halen daha sinirliyim. Ben sıkıyorum kendimden bey efendi bir sigaram var diye pufturuyor. EEEE benim kendimden sıktıgım nerde kaldi?

Üst üste giyinerek dogal gazi acmamak.. Eltim gil oyle yapiyorlarmis.. Dun sinirden aldim esimden bende ictim sigara. Halen daha sinirliyim. Ben sıkıyorum kendimden bey efendi bir sigaram var diye pufturuyor. EEEE benim kendimden sıktıgım nerde kaldi?
Bizim sktklarmz bize kar kaliyor canim erkekler bizim kadar dusunceli degil ne yazik ki yuvayi disi kus yapar mantigindalar yuvayi disi kus yapar ama erkek kus çali cirpi getirir

Allahin izniyle atlatmaya calisiyorum esim icin ailem icin ama cok zorlaniyorum
Geçer inşallah bol bol dua edin
Öncelikle çöpe 1 kaşık dahi yemek dökmeyin kaldırın ısıtp yersiniz bereketi kaçırıyor sonra tv ye en fazla 2 saat bakın sonrasında fişi çekin kullanmadıgınıx zamanlarda fişte kalmasın
Lambayı ortalık tamamen kararmadan açmayın
Allahtan çocugunuz yok bir süre hamişe kalmayın
Abur cubura kesinlikle para vermeyin

Bende yaptım ama ölüyordum :) astımım var çok dokundu

Tesekkur ederim canim hem piskolojik hem fizyolojik asiri derecede kansizligim var demir eksikligide var bunlarda kalpte carpinti yapiyor malum demir eksikligide depresyon yaptigi icin cok kotu durumdayim panik atakta basladi onceden hic bir sorunun yoktu :KK43:

Yanlış anlamayın beni kendimden örnek vereceğim.
Anksiyete hastasıyım
Demir ve d vitamini depolarım boşalmış durumda
Ve çalışmaya devam ediyorum.
Anskiyete ve demir için hap, d vitamini için damla.
Bunlar için iş bırakılmaz. Doktora gidip tedavinizi alır hayatınıza devam edersiniz.
İşi bırakmak sizi ektra strese sokar (ki sokmuş bile).

Yanlış anlamayın beni kendimden örnek vereceğim.
Anksiyete hastasıyım
Demir ve d vitamini depolarım boşalmış durumda
Ve çalışmaya devam ediyorum.
Anskiyete ve demir için hap, d vitamini için damla.
Bunlar için iş bırakılmaz. Doktora gidip tedavinizi alır hayatınıza devam edersiniz.
İşi bırakmak sizi ektra strese sokar (ki sokmuş bile).
Isi birakmak beni dahada mahvetti evde kaldikca daha cok hastanelik oldum haklisin ama is yerindeki insanlara rezil olmaktan korkuyorum

Kansızlık demir eksikliği tedavisi olan hastalıklar. ..tedavinize devam edip çalışabilirsiniz bence. Bunun dışında işkur ya da halk eğitimin kurslarına gidip iş arayisiniza devam edebilirsiniz. Tek maaşla geçinmek çok zor.Kansizlikla ilgili engelli raporu alabiliyor musunuz bunu gidip devlet hastanesi de hemetoloji bölümüyle konuşun. Allah yardımcınız olsun. Allah hepimize gönlümüze göre işler versin

1700 tl geçinilmeyecek bir rakam değil.
Alışverişinizi pazardan yapın, ihtiyaca uygun tüketim de bulunun.
İnsanlar asgari ücretle kira verip geçiniyor.
Arz talep ilişkisi.
Kredi olmasa hic sorunum yok hem kredi hem esimin sigarasi

Kansızlık demir eksikliği tedavisi olan hastalıklar. ..tedavinize devam edip çalışabilirsiniz bence. Bunun dışında işkur ya da halk eğitimin kurslarına gidip iş arayisiniza devam edebilirsiniz. Tek maaşla geçinmek çok zor.Kansizlikla ilgili engelli raporu alabiliyor musunuz bunu gidip devlet hastanesi de hemetoloji bölümüyle konuşun. Allah yardımcınız olsun. Allah hepimize gönlümüze göre işler versin
Suan kansizlik degilde panik atak beni zorluyor surekli olecekmisim gibi korku yasiyorum evde bile duramiyorum is yerinde nasil durcam bilmiyorum

Isi birakmak beni dahada mahvetti evde kaldikca daha cok hastanelik oldum haklisin ama is yerindeki insanlara rezil olmaktan korkuyorum

Aaahhh lütfen.
Hangi kısmı rezillik bunun.
Hırsızlık mı yapıyorsunuz, adam mı öldürdünüz.
Psikolojik sıkıntılar günümüzde baş ağrısı gibi. Çoğu insan yaşıyor bunu.
Hem dahiliyeye hem de psikiyatriye gidip tedavinize başlayın ve yeniden işe girin.
Şu aşamada iş hayatından kopmak sizi daha derine çeker (depresyon noktasında)
Geçmiş olsun.

Back
X