Selam kızlar,şuan aşırı sinirliyim.Virüs sebebiyle işten çıktım ,evde izoleyim kronik rahatsızlıklarım var . Markete bile gitmiyorum .Sakin yerlerde Yürür ,doğaya falan Çıkarız sadece ..
Ev sahibimiz 2 yıldır kirada oturduğumuz evini satacak.Ev arıyoruz bulamadık henüz.Bu arada camda ilan asılı diye herkes geliyor bazıları ev sahibini bile aramadan direkt yukarı çıkıyor ..Zaten ev uçuk bi fiyat değecek bi ev değil o paraya bir de sana uyuyor mu odası ,fiyatı bilmem neyi önce bi görüşürsün uyarsa da gelir bakarsın.En son eşim evde yoktu bi çift gelecekler ,hastayım uygun Da değilim ,eşimi aradı ev sahibi ,kızımız evi göstersin diye ,eşim yakında allahtan çıktı geldi hemen ,Herşeyin bi usulü vardır ,adam geldi yatak odasına kadar girdi ,girebilir sonuçta ev bakacak ama 4+1 istiyormuş ve ev küçük gelmesine rağmen fiyat uymamasına rağmen ,yatak odamı gezdi (eşi uygun olmaz diye girmedi odaya) adam Neredeyse yatağın içine girecekti yani ben tanımadığım bilmediğim insanları neden evime alayım bu süreçte ? Haberlerde neler okuyoruz kaldı ki bu virüs sürecinde ..Görür görmez ilanı yukarı çıkıyorlar ,ya ben bu kafaya tahammül edemiyorum bişey alacaksan şartlarına uyuyor mu diye bi arayıp hem fiyatı öğrenirsin hem bütçenle kıyaslarsın.Kafana yatarsa çok çok gelir bakarsın .. Eşime söyledim Ev sahibini ara söyle ben bu süreçte geleni kabul etmeyeceğim diye Zaten evin resimleri var onda ,fiyatta da anlaşırsa bişey diyemem ama böyle Zırt pırt uygunsuz gelmek nedir ya ?? Sanki mağaza geziyor..Sizce haksız mıyım? Evde de tekim ,tek olmasam dahi hoş bişey değil bu süreçte uygun görmüyorum ben ..Böyle bi hakkım olabilir değil mi ? Sizlere danışmak istedim teşekkür ederim