kiralık evden çok satılık ev var ve manavdan sebze meyve almış gibi ev alıyorlar .. yan binamız yeni yapı 8 daire var 2 tane kaldı hepsi satıldı ..bende anlamadım .Bazısı da gezme amaçlı herhaldeÇok biliyor.ne münasebet yahu.
Ayrıca kiralık değil satılık ev.nasil sürekli müşteri çıkıyor.insanlar sanırım can sıkıntısından ev geziyor
Bende eşime öyle söyledim şuan benim özel alanım kendi müdahale edemez ücretini ödüyorum zaten üstüme düşeni yapıyorumKimseyi eve almayın ne münasebet canım oturduğun sürece orası senin evin
Resimleri var zaten ama korona süreci kendine çok basit geldiğinden sebebi pek kaale alınmıyor herhalde ,ilanı söktüm bi kısmından kurtuldum şimdilik :))Çok biliyorsa siz evin bir videosunu çekin ona atın, sorana bunu göster diyin..
Tam olarak paramla rezil oluyorum meselesi olmuş sizinki ne saçma zaten sıkıntılı süreç var tanımadığın etmediğin insanlar evine girip çıkıyor müsade etmeyin bir daha siz çıktıktan sonra isteyen girip çıkabilirBende eşime öyle söyledim şuan benim özel alanım kendi müdahale edemez ücretini ödüyorum zaten üstüme düşeni yapıyorum
Mantıklı, inşallah tez vakitte ev bulursunuz ev sahibinize ben bile sinir oldum.Kesinle sizle aynı düşüncedeyim zaten çoğunda şehir dışındayız vs dedik .. Ev bulamıyoruz kötü yanı o yoksa satılsa da satılmasa da çıkacağız bunun derdini çekmekten sıkıldık
Ya bende sizin gibi düşünüyorum ne amaçla geldikleri belli mi sanki ? Ev diye gelir hırsızlık yapar gider zayıf minyon bişeyim zaten kaale de alınmam :) ürkerim ben böyle şeylerdenÇok haklısınız. Eşinizin de evde olduğu bir saat aralığı belirleyip ev sahibine söyleyin. Istedikleri dakka her isteyen giremez öyle. Belki hırsızlar evi teftişe geliyorlar .ayrıca ev sahibinin kendisi de heralde biliyordur tüm dünya pandemiyle uğraşıyor
Kız biz beraber mi geziyoruz forumdaTam olarak paramla rezil oluyorum meselesi olmuş sizinki ne saçma zaten sıkıntılı süreç var tanımadığın etmediğin insanlar evine girip çıkıyor müsade etmeyin bir daha siz çıktıktan sonra isteyen girip çıkabilir
Öyle paragöz adam ki ,anasını boyar , babasına satar .Çıkalım evinden ne yapıyorsan yap .sonuçta şuan benim kullanım alanım .. Ev satılmazsa gelir kaybetmesin diye biz rezil oluyoruzTam olarak paramla rezil oluyorum meselesi olmuş sizinki ne saçma zaten sıkıntılı süreç var tanımadığın etmediğin insanlar evine girip çıkıyor müsade etmeyin bir daha siz çıktıktan sonra isteyen girip çıkabilir
Sanırım biraz öyle oluyorKız biz beraber mi geziyoruz forumdayorumlarımız ikidir alt alta oluyorveriyor
Bu arada haklısın ne saçma iş şu dönemde. Birde internette fotoğraf varmış zaten çok isteyen ordan baksın
Uşağı buldu herhalde bizi ,eşim de çıkartır evden diyor terslemeyelim.40 gün süre var nasıl olsa ölen ölsün kalan kalsın Hesabı ben tahammül edemiyorum :)))Kız biz beraber mi geziyoruz forumdayorumlarımız ikidir alt alta oluyorveriyor
Bu arada haklısın ne saçma iş şu dönemde. Birde internette fotoğraf varmış zaten çok isteyen ordan baksın
Parası batsın lütfen bir daha izin vermeyin kirasını veriyorsunuz rahattamı oturamıycaksın evinde çok saçma yaÖyle paragöz adam ki ,anasını boyar , babasına satar .Çıkalım evinden ne yapıyorsan yap .sonuçta şuan benim kullanım alanım .. Ev satılmazsa gelir kaybetmesin diye biz rezil oluyoruz
Yemin olsun takip etmiyorum denk geliyorSanırım biraz öyle oluyor
Şuan ev sahibi karşımda olsa suratını tırmalayacağım o derece sinir oldum.Zıtlaşacağız zaten başka ederi yok ,hayır bir de öyle uygunsuz zaman ki ,insan bi müsade ister .Ben bunun eviyle neden rezil olayımBaşımıza sizin yaşadığınız türden bir şey gelmişti. Ama asla evi başkasına göstermemiştim. Bizim özelimiz, yasam alanımız kaldı ki virüs sureci. Tavrinizi koyun.
Yok kız ne takibiYemin olsun takip etmiyorum denk geliyorhayır hep benim yorumum altta da kendimi sapık gibi hissettim
Maske yetmez herkes komple kendini dezenfekte etmeden evime alamam kusura bakmayin hatta 1 kişiden fazla da eve bakmaya gelemezler diye kota koyunBir de söyleyince çok uçuk bişey söylemişiz gibi maske taksın göstersin diyormuş sanki uşağı var
Ev sahibimiz emlakçı aynı zAmandaBiz de evimizi sattık dokuz ay kadar oluyor. Içinde kiracı vardı sağolsun hiç sorun çıkarmadı ama biz de sorduk müsait olduğu saatleri ona gore yönlendirelim diye. Yalniz anlamadığım su biz sahibinden diye koyduk ilana ve iki ayda sadece iki kişi bakti:) ikinci bakan da aldı zaten. Yani nasıl bu kadar çok müşteri çıkıyor ki bakmak isteyen orayı çözemedim. Demek ki şu an ev almak isteyen çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?