- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.568
- 133
Waaaooww böylesi ender bulunur bence sağda solda hic soylemeyin nazar degmesinEşim bekarken ailesiyle yaşıyordu ,annesi sağlıklı ve 2 kız kardeşi var ama evi esim supururmus, süpürge erkek işi diye alıştırmış kayinvalideciğim:)) 6 buçuk yıl oldu ev süpürmem, cam silmem ,sofra toplamam ama o iş yaparken yan gelip yatmam bende ıvır zıvır ne yapılacaksa yaparım. Beraber iş yapar beraber dinleniriz.
Bi ara bununla övünüyorum millet dalga geçiyo diye yemin verdi bidaha elimi sürmem dedi kayınpederim kızdı eşime bu kız napsin eve mi yetişsin ise mi diye ses etmedi bidaha.
Bekarken yapan yapar.
Mesela benim babam da duvar siler ,hali yıkar makinayla bi de bulaşık makinası yerleştirir 65 yaşında kendisi, emekli olduktan sonra yapmaya başladı sıkılıyor heralde.
Ben hu zihniyetde biriyle evlenmezdim sanırım.Çok haklısınız gerçekten annesiyle tanıştık beni gerçekten sevdiğini hissettim,adeta melek sürekli evlenin diye baskı yapıyordu. Ama dün bu söylediklerimi annesine söylemiş gelinin böyle böyle diyor diye kadının ses kaydını dinletti bana şok oldum. O kadar ters karşılamış ki en son e ne demeye evlenmek istiyor,babasının evinde otursun,ben sana su getirtmedim elin kızına hizmet et diye mi diye bi cümle kurmuş. Sanki beni annem babam paşaya hizmet etsin diye doğurdular. Yeminle annemin evinde daha rahatım şimdi nöbetten çıktım yorgunum diye kıyamaz annecim kahvaltıyı hazırlar beni bekler. Bunu diyince de seni onlar şımartmış oluyor.
Adam aşırı öküz!Çok haklısınız gerçekten annesiyle tanıştık beni gerçekten sevdiğini hissettim,adeta melek sürekli evlenin diye baskı yapıyordu. Ama dün bu söylediklerimi annesine söylemiş gelinin böyle böyle diyor diye kadının ses kaydını dinletti bana şok oldum. O kadar ters karşılamış ki en son e ne demeye evlenmek istiyor,babasının evinde otursun,ben sana su getirtmedim elin kızına hizmet et diye mi diye bi cümle kurmuş. Sanki beni annem babam paşaya hizmet etsin diye doğurdular. Yeminle annemin evinde daha rahatım şimdi nöbetten çıktım yorgunum diye kıyamaz annecim kahvaltıyı hazırlar beni bekler. Bunu diyince de seni onlar şımartmış oluyor.
Merhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
Merakla bekliyorum yorumlarınızı.
Benim eşim hep istekli yapar hatta benden hamarat diyebilirim ama bazı konularda yine de hanım daha önde oluyor. Ev işlerini eşit paylaşmayı bekleme ama sofrayı bile kaldirmamasi okuzlukMerhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
baştan söylemiş ben bu konuda öküzüm diye canım hiç hayal kurma evliliğiniz ki ben ce olmamalı ama olursa sürekli bu senin görevin falan diye geçicek .. 4 yıllık evliyim eşim çalışıyor ben ev hanımıyım buna rağmen bana çok yardımcıdır hatta 4 aydır neredeyse hiç bulaşık yıkamadım hamile olduğum için sağolsun beni mutfağa sokmuyor yani diyeceğim o ki bütün erkekler böyle değil seven erkek eşine kıyamazMerhaba kk üyeleri;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?