Ne güzel başak burcu olsa gerekBenim eşim aşırı titiz.. evlendiğimizden beri hiç çamaşır bulaşık makinesi çalıştırmadım hatta bilmiyorum bile. Elektrik süpürgesini açar arada vilada ile siler :)) Bana yardımdan çok, titiz olduğu için bu tarz şeyleri aşk ile yapiyor
Çok haklısınız gerçekten annesiyle tanıştık beni gerçekten sevdiğini hissettim,adeta melek sürekli evlenin diye baskı yapıyordu. Ama dün bu söylediklerimi annesine söylemiş gelinin böyle böyle diyor diye kadının ses kaydını dinletti bana şok oldum. O kadar ters karşılamış ki en son e ne demeye evlenmek istiyor,babasının evinde otursun,ben sana su getirtmedim elin kızına hizmet et diye mi diye bi cümle kurmuş. Sanki beni annem babam paşaya hizmet etsin diye doğurdular. Yeminle annemin evinde daha rahatım şimdi nöbetten çıktım yorgunum diye kıyamaz annecim kahvaltıyı hazırlar beni bekler. Bunu diyince de seni onlar şımartmış oluyor.
Sokamıyorsa kendi yapacak o zamanonuda söyledim madem daha rahat yaşamak için çalışıyorum yardımcı tutarız haftada bir gelir o zaman diye,evin içine yabancı birini sokamam oldu cevabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?