- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
aaaa öyle mi yapmış görmemişim. bu ev işi yapmamasından da kötü. arkadan da ses kaydıyla iş çevirmiş. anasına herşeyi yetiştiren erkeklerin evliliği uzun sürmez. bunu çok gördümBir de atlanan bir konu var. Bu adam her seyi anasina yetistiren biri. Gitmis resmen seni sikayet etmis ve kendini hakli göstermeye çalışıyor. Hadi sen bu adama tatlı dille yaptırsan bile velev ki diyorum ki bence bu adam değişmez. Anası cenesiyle bitirir seni. Bunlar anasiyla bir olup bezdirirler seni.
Hayir 2 kisiyi ilgilendiren bir mesele bu ne alaka ki gidip anasina söylüyor. Bi de ses kaydediyor.
- annee bak bana ne diyoor ! Bana iş yaptiracakmis anne bisey de su gelinee !
Günaydın herkese :) yorumlara tek tek cevap yazamadım hepsini okudum hatta malum arkadaşa da okuttum dün akşam. Önce bi bazıları için bunları bende yaparım dedi yumuşadı,sonra delirdi birden annesine kendisine laf söyletmişim,nasıl lanse etmişsin beni yazık falan dedi. Ki gerçekten az bile yazdım oraya neyse onu söyledim.
Neyse yani sonuç olarak ayrıldık. Ve iki gün önce abartıyo muyum derken şimdi zerre pişmanlık duymuyorum resmen bambaşka bi insan çıktı içinden onu gördüm. (Bu mesajıda okursun inşallah,diğer konumdaki kısa boylu arkdaşta sendin evet)
Hepinize teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Eşlerinize de koca bi maşallah
Hayırlı olsun tatlım hakkınızda :) en doğrusunu yaptınGünaydın herkese :) yorumlara tek tek cevap yazamadım hepsini okudum hatta malum arkadaşa da okuttum dün akşam. Önce bi bazıları için bunları bende yaparım dedi yumuşadı,sonra delirdi birden annesine kendisine laf söyletmişim,nasıl lanse etmişsin beni yazık falan dedi. Ki gerçekten az bile yazdım oraya neyse onu söyledim.
Neyse yani sonuç olarak ayrıldık. Ve iki gün önce abartıyo muyum derken şimdi zerre pişmanlık duymuyorum resmen bambaşka bi insan çıktı içinden onu gördüm. (Bu mesajıda okursun inşallah,diğer konumdaki kısa boylu arkdaşta sendin evet)
Hepinize teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Eşlerinize de koca bi maşallah
hayırlısı olsun Rabbim karşına kıymet bilen bi adam çıkarsın.Günaydın herkese :) yorumlara tek tek cevap yazamadım hepsini okudum hatta malum arkadaşa da okuttum dün akşam. Önce bi bazıları için bunları bende yaparım dedi yumuşadı,sonra delirdi birden annesine kendisine laf söyletmişim,nasıl lanse etmişsin beni yazık falan dedi. Ki gerçekten az bile yazdım oraya neyse onu söyledim.
Böyle bir ayet yok, hadisler var ki yine kadınlara böyle yüklenen bir sorumluluk yok. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.Peygamber efendimiz bile eşine yardın ederken
Ev işi kadına özgüdür ayeti inmemişken es dayınız hangi lüksle böyle davranabiliyor
Bencede siz düşünün ...iyi düşünün.
Bu arada eşim arada yardım ediyor sonuçta bizde insaniz halden anlasılması gerek
Yanlış anladınız galiba ayet inmemiş demiş zaten :)Böyle bir ayet yok, hadisler var ki yine kadınlara böyle yüklenen bir sorumluluk yok. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Günaydın herkese :) yorumlara tek tek cevap yazamadım hepsini okudum hatta malum arkadaşa da okuttum dün akşam. Önce bi bazıları için bunları bende yaparım dedi yumuşadı,sonra delirdi birden annesine kendisine laf söyletmişim,nasıl lanse etmişsin beni yazık falan dedi. Ki gerçekten az bile yazdım oraya neyse onu söyledim.
Helal olsun diyorum sadece!!!!Merhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
Merakla bekliyorum yorumlarınızı.
GÜNCEL:Günaydın herkese :) yorumlara tek tek cevap yazamadım hepsini okudum hatta malum arkadaşa da okuttum dün akşam. Önce bi bazıları için bunları bende yaparım dedi yumuşadı,sonra delirdi birden annesine kendisine laf söyletmişim,nasıl lanse etmişsin beni yazık falan dedi. Ki gerçekten az bile yazdım oraya neyse onu söyledim.
Neyse yani sonuç olarak ayrıldık. Ve iki gün önce abartıyo muyum derken şimdi zerre pişmanlık duymuyorumresmen bambaşka bi insan çıktı içinden onu gördüm. (Bu mesajıda okursun inşallah,diğer konumdaki kısa boylu arkdaşta sendin evet)
Tembellikten anlamadığından yapmak istemese yine anlıcam bi nebze. Şu an tek kalıyor evde bütün işi kendi yapıyor mesela. Tamamen erkeklik gururu haline getirmiş,sen dururken ben mi yıkıcam bulaşıkları diyor ciddi ciddi. Burdaki beyfendileri de pasif olmakla,özgüven düşüklüğüyle suçladı. Zihniyeti berbat yani. Artık nasıl bi erkekliği varsa masadan tabak kaldırmakla zarar görücek bilmiyorum.Ay neyse çok doluyum saydırmıyım adamın arkasından şimdi cidden okur falan belkiÇook sevindim ayrılmana canım. Ortada şöyle bir durum var erkeklerin bazıları yok ben ev işi yapmam sen yaparsın gibi şeyler söylüyor. Evlendikten sonra zamanla alışıyorlar bir bakmışsın evi süpürmüş kalkıp. Bu konuda da hanımlar örnek vermiş kendi eşlerinden. Amaaa senin kısa boylu bey için böyle bir umut yoktu adam hemen gidip annesine yetiştirmiş. Evlendikten sonra da ne yaşansa gidip annesine yetiştirecekti zaten. O adamı bir işe elini sürmeye ikna edemezdin. Oh çok iyi olmuş ayrıldığın. Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?