Yol yakınken dön. Malesef erkek arkadaşın tam bir öküz. Ama dürüstçe söylemiş olması çok iyi bir şey . Sende çalışıyorsun daha hafif ya da ağır farketmez. Ben çalışmadığım halde eşim bana bir sürü yardım eder . Ev süpürür siler. Çamaşırları makinaya atar sofrayı toplamaya yardım eder. Hastalık hamilelik durumunda daha fazlasınıda yaptı, yaparda.bizde tanışma döneminde konuşmuştuk. Ana evinde yaptıysa ve sana karşı merhametliyse yapar ama seninki açık açık söylemiş yapmayacağını ileride düzeltirim zannetme. En fazla öküzlükte level atlar.Merhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
Merakla bekliyorum yorumlarınızı.
Hahaha ya pasamiza bak hem karnım doysun hem pastam dursun.onuda söyledim madem daha rahat yaşamak için çalışıyorum yardımcı tutarız haftada bir gelir o zaman diye,evin içine yabancı birini sokamam oldu cevabı.
Valla bu aileyi takdir etmeye başladım.Çok haklısınız gerçekten annesiyle tanıştık beni gerçekten sevdiğini hissettim,adeta melek sürekli evlenin diye baskı yapıyordu. Ama dün bu söylediklerimi annesine söylemiş gelinin böyle böyle diyor diye kadının ses kaydını dinletti bana şok oldum. O kadar ters karşılamış ki en son e ne demeye evlenmek istiyor,babasının evinde otursun,ben sana su getirtmedim elin kızına hizmet et diye mi diye bi cümle kurmuş. Sanki beni annem babam paşaya hizmet etsin diye doğurdular. Yeminle annemin evinde daha rahatım şimdi nöbetten çıktım yorgunum diye kıyamaz annecim kahvaltıyı hazırlar beni bekler. Bunu diyince de seni onlar şımartmış oluyor.
Ne güzel eşleriniz var. Nazar değmesin...Ev hanımıyım. Evlendiğimiz günden beri eşim ne söylesem el atar. Hatta bazen evin çoğu işini o yapar. Makine yapmak banyo wc temizliği balkon yıkaması vs. Yemekleri bazen birlikte yaparız. Ama sofrayı kurma kaldırma muhakkak birlikte halledilir. Uyumadan önce bana suyumu da getirir. Kahve de yapmayı öğrendi artık :) sağolsun onu da yapar getirir. Ev işinde yardımcı olmak sünnettir bi de. Bunu bildiği için daha çok istekli olur. Son zamanlarda bel ağrısı yaşamaya başladım gebelikten dolayı. Artık çamaşır ihalesi de eşimde görünüyor. Allah eksikliğini göstermesin. Ve kayınvalidem çok iyi bir evlat yetiştirmiş. Her şey yetişmeyle alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?