Aksine hiç dağınık biri değilim çamaşırlarımı her çıkarışımda katlar dolaba koyarım ne aldıysam hemen yerine koyarım çocuğum yok ev hiç dağılmıyorEğer dağınik biriysen işin hic bitmez bn daginik biriyim fakat gece yatmadan evimi toplarim gunduz süpürüp toz alirim aksam is yapmayi cok seviyorum öneririm de gündüz isin cabuk bitiyor ve bolca caya kahveye evladina vaktin kaliyor
Benimde elim yavaş bi işi yaparken diğer yere atlarım iş kalır öyle ama akşam iş yapmayı daha çok severim daha kolay yaparım çünkü ayak altında oyalayacak kimse olmuyor bide evi toplu tutarsan iş kolay olur bu bnm evde 2 sıpamla hiç mümkün değil o yüzden de ev işim olmuyor benimMerhabalar sizler ev işlerinde pratik misiniz ? Ben çevremde bazı kadınları görüyorum daha pratikler... genel ev temizliğini1 saat veya 2 saate halledenler var. Yani süpür, sil, toz al yaptığımda benim 4-5 saatimi buluyor. Evim ne çok küçük ne çok büyük, 3+1. Bir arkadaşımın evi çok büyük olmasına rağmen 3 saate temizliği bitirdiğini söylüyor. Onunla benim evimi kıyasladığımda benimki 1 bilemedin 1,5 saat sürer diyorum kendi kendime ama neden olmuyor elim yavaş mı acaba. Bide yemek konusunda da çok yavaşım galiba tarifleri okuya okuya, ölçe ölçe yaptığım için mi her defasında bilmiyorum. Yemek ve temizlik sizin kaç saatinizi alıyor hanımlar ? Misal 3 çeşit yemek yapacaksınız ne kadar zamanda yaparsınız ? Temizliği nasıl yapıyorsunuz ? Haftada kaç gün ayırıyorsunuz sadece sil süpür yapıp toz almayı erteliyor musunuz mesela ? Bende çok pratik olmak istiyorum6 aylık evliyim. Yorumlarınızı bekliyorum..
Buharlı makine olarak ne kullanıyorsunuz? Konu ile alakasız tabi amaBen yavaş değilim ama balkoonlari yıkamam, evi silip süpürmem, toz almam, banyo tuvaleti yıkamam ve mutfağın sadece üst yüzeylerini temizlemem tüm günümü alıyor.
Yerleri ve mutfağı buharlı makina ile siliyorum onun için uzun sürüyor...
3+1 evim
Bu işleri yapınca evim 1 hafta temiz kalıyor sadece süpürme ve toz alma yapıyorum diğer günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?