- Konu Sahibi HaziiranGecesii
-
:)ne güzel düzen için yapıyormuşsun işte daha ne yapıcaksın.
ama merak ettiğim bişi var. bu koşuşturmada eşin ne yapıyor yada onunla ne ara vakit geçiriyorsun. yedi gününde doluda
:)
ONA AYIRACAK VAKTİM YOK.. TABİ ERKEK LERİN BEKLENTİLERİ hiç değişmiyo.ama çocuk olunca öncelikler değişiyor haliyle..yani kusura bakmasın..:))
ama çocuktan önce her cuma ve cumartesi sinemaya giderdik..özelliklede gece seansına..şimdilerde gitmeyi çok özledim..ama pişman değilim..kendim yaptım kendim buldum kendim doğurdum bu çocuğu:))))
:)
ONA AYIRACAK VAKTİM YOK.. TABİ ERKEK LERİN BEKLENTİLERİ hiç değişmiyo.ama çocuk olunca öncelikler değişiyor haliyle..yani kusura bakmasın..:))
ama çocuktan önce her cuma ve cumartesi sinemaya giderdik..özelliklede gece seansına..şimdilerde gitmeyi çok özledim..ama pişman değilim..kendim yaptım kendim buldum kendim doğurdum bu çocuğu:))))
Çalışan insan için program şart
Cuma akşamından başlayayım =)) Haftanın son iş günü pertim çıkıyor, iş dönüşü bir gün önce sipariş verdiğim sütümü alıyorum sütçüden, kaynatıp yoğurt mayalıyorum ve beyaz çamaşırlarımı ayırıyorum, akşamdan makinede suya basıyorum. Cuma akşamı başka bir şeye halim kalmıyor
C.tesi sabahı geç kalkıyorum, makinemi çalıştırıyorum, ardından pazara çıkıyorum (yeni evimde pazar çok yakın, taze meyve-sebze için iyi oluyor) Bu arada pazara çıkmadan önce kahvaltıda haftalık yemek programı yapıyorum, alışverişimi de ona göre yapıyorum. Şimdi yaz mevsimi olduğundan her hafta başka bir kışlık için vakit ayırıyorum, mesela bu hafta domates konservelerimi yaptım. Pazar dönüşü beyaz çamaşırlarım yıkanmış oluyor, onları asıp hemen diğerlerine devam ediyorum. Aldıklarımı yerleştirip temizliğe geçiyorum, akşam üzeri 5 gibi dip köşe temizlik bitmiş oluyor. Eşim C.tesi çalıştığı için akşam o gelene kadar rahat rahat işlerimi yapıyorum, bu arada C.tesi akşamları onun kemençe akşamı olduğu için yemekte hazırlamıyorum, dışarıda arkadaşları ile hallediyor
Pazarları erken kalkıyorum, çünkü çok uyursam gece uyuyamıyorum, eşim uyanana kadar yemeklerimi yapıyorum sonra ki tüm zamanım akşama kadar onun.
Hafta içi her sabah çöpü toplayıp atıyorum, her akşam banyoyu elden geçiriyorum, mutfağı asla dağınık bırakıp yatmıyorum. Pazartesi akşamları ütü yapıyorum, Salı akşamları işim yok,Çarşamba akşamları bir süpürüp, toz alıyorum,
Perşembe akşamları işim yok =)) Bu düzeni bozmamaya çalışıyorum. İşim olmadığı akşamlar eşimle dışarı çıkıyoruz bazen ya da başbaşa film izliyoruz. Yemekleri hafta sonu yapmak iyi oluyor, yanına bir salata tamam, üç çeşit yemek yaptığımda bütün hafta yetiyor.
Çocuğum yok, sanırım yetişebilmem bu yüzden, Rabbim çocuklu hanımlara yardım etsin, çünkü çocukla program yapmak bile zor, küçücük bir can bu programa uyacaksın nasıl denir, uykusuzluk da cabası
Eş bu programın neresinde dahil oluyor?
NE GÜZEL DEMEKKİ ANLIYO BU İŞLERDEN EŞİNİZ..BİDE TABİ İŞİN BU BOYUTU VAR..BENİM EŞİM ANCA YUMURTA KIAR..ONUDA NEREYE KIRAR BİLEMİYORUM..Bİ KERESİNDE TELEFONDA MAKARNA YAPMAYI ÖĞRETMİŞTİM.. MAKARNAYI SÜZ YAĞ KOY DEDİM..NEREYE KOYAYIM DİYE SORUNCA BENDE BAĞLANTI KOPTU:))valla biz akşam aynı anda evde oluyoruz. beraber yemek yapıp beraber sofrayı topluyoruz. sonrasında ya güzel bir film beraber yada sohbet ediyoruz
çamaşırı beraber asıp beraber katlıyoruz evide beraber topluyoruz. canım isterse hafta sonları biraz detaylı temizlik yaparım(cmrtesi) pazar yine ailecek gezme günü
Bu kadar programlı yaşamak hiç bana göre değil düşünsenize canım istemiyor ama ben günü geldi diye ütü yapıcam!! hiiiçççte kasamam valla ne zaman cnm isterse..çok titiz değilim ama yeteri kadar temizim canım istemezse bişey yapamam, bazen kızım da hiç izin vermez,o uyuyunca yaparım mantığı da yok o uyurken ben kahve keyfi yaparım:) ne zaman gerekli görürsem yaparım temizliği...eşim 4gömlek çıkardı ütülermisin diye olur dedim bakalım ne zaman olur:)
Eşim yardımcı olur saolsun ..bütün kıvır zıvırı da kaldırdım ortadan temizlik kolay oluyor.
Bir de kalkıp şu tozları alsam benim evden misi yok bana göre:)
tadini cikarrr bu gunlerinnnn...hahaha doguruncada lohusalik filan derken...bu gunlerini cok ararsin belki...yaptir kiz herseyi kalmis surda 6-7 haftanHamilelik ayağına kocamı ev hanımı yaptım ben, cok mutluyum böyle D: O süpürüyor ben bakıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?