EV KAPARAMI ALAMADIM....

o denesin, onlar zengin, kirada evi kendi işi var.ben tek başına çocuğu ile ayakta kalmaya çalışan bir kadınım.

O zaman bin düşünüp bir hareket edeceksiniz.
Zengin diye size kaporayı iade etmek zorunda değil.

Bir dahakine iyi düşünüp ev tutun.
Ve mutlaka kontrat yapın. Yazılı!

önceki koruıma kararı telefonda babamı tehdit etmişti ve 30 gün koruma kararı verildi.o dönemde eve gelmedim.eşimle koruma kararı bitince yolda karşılaştık.öyle görüştül. sonra eve geldi.
90 günlük koruma babam gözlerimin önünde sokak ortasında darp edildi.korktum ve ürktüm...Telefonda babamla ilgili tehditler savurup sürekli arıyordu evden ayrılmamaı kabullenememişti.ama böyle bişi beklemiyordum.yani babamın yerde güpegündüz yerde yumruklanağını beklemiyordum.eve gelir gelmez kapımı kitliyorum mesela.siz öyle bir noktaya getiriyorsunuz ki işi.

Son düzenleme:
Hayir, iyi hatirliyorum. Bir sorunuzda bahsetmistiniz. Koruma kararina ragmen siz iletisime gecmistiniz.

Daha birkaç sayfa önce kaporayı depozitoyla karıştırıyordunuz?

Kuralları kendine göre yorumlamıyor kimse, asıl siz konuyu ajite edip kendinize yontmaya çalışıyorsunuz.

Sizin özel şartlarınız kimseyi ilgilendirmez. Gayet de özel hayatınız. Kaç yaşında koca kadınsınız, biraz yaşınızın insanı gibi tepki verin.

karıştırabilirim.daha önce ev tutmadım arkadaşım...ben o parayı normal şartlarda depozito için verdim.otursaydım o şekilde olacaktı.

hayır.mümkün değil.o konuyu bulun.konularım bellidir.böyle bişi yazmış olamam çünkü tedbir sürecinde onun evine gitmedim.
Peki siz oyle diyorsaniz oyledir. Ama hala cok acele kararlar verip arkasinda durmadiginizi dusunuyorum. Hakkinizfa hayirlisi olsun.

Peki siz oyle diyorsaniz oyledir. Ama hala cok acele kararlar verip arkasinda durmadiginizi dusunuyorum. Hakkinizfa hayirlisi olsun.
tedbir süresinde nasıl eve girerim ben.öyle bişi yapmadım, yapsam adam itiraz etmez mi, tedbir koydurdu evden çıkmıyor demez mi, şimdiki tedbire de itiraz edebilirdi.öyle bişi yapmadım..tedbir zaten 30 günlükse ertesi gün kalkıyor.süre ile sınırlı

acele karar vermemeye çalışıyuorum.ev tutma konusunda bile sürekli irdeledim.burada konu açtım.şimdi tayin alıcam.birçok şeyi düşünüyorum.hadi aklıma esti şunu yapayım demiyorum
belki şunu diyebilirsiniz eşimi defalarca bağışlamam s,dolayısı ile verdiğim kararlarda sebat edemiyorum ama daha fazlası değil.
aklıma esti, böyle yapıcam şöyle yapıcam yok.
hele ki babam iyi davransaydı bana ben bu eve gelmezdim.

Benim anlamadigim nokta 35 yasina kadar nasil kendi hayatinizi idame ettirecek sekilde yasamamis olabilirsiniz? Daha once ev tutmadim, ev gecindirmedim, fatura odemedim, para hesabi yapmadim.... Hep bu sekilde yorumlariniz.

Hayatiniz once 'bir adamin kizi', sonra 'bir adamin karisi' olarak hayatina devam eden; kendi hayatinin iplerini eline almamis kadinlara ders niteligi tasiyor. Bir gun yaninizda kimse kalmamasi ihtimaline karsi herkes yalniz hayatina devam edecek gucte olmali.

koruma kararı şimdiki ev için geçerli diye bir şey yok bu bilgiyi size kim verdi taşınırsınız emniyete bu yeni adresim diye bilgi veririsiniz koruma kararı bu evde diye saçma bişi mi var

Kimin parasını kime haram ediyorsunuz, o para ev sahibinin hakkı zaten. Vicdan, insanlık falan demişsiniz bir de. 150 lira için durumu bu kadar ajite etmeye gerek yok. Siz kaporayı verirken zaten “Evi tutmaktan vazgeçersem bu parayı gözden çıkardım, sizindir.” diyorsunuz. Depozito değil bu, ev sahibinin bu süreçte kaçırdığı kiracı adaylarının bedeli. Adam elbette bir şekilde evine birilerini bulur, ama belki de daha aklına yatan bir kiracı profiline evi veremedi sizin yüzünüzden? Madem bu konuda bu kadar hassassınız, bundan sonra daha dikkatli olursunuz artık. Allah yardımcınız olsun.

Ah be güzelim seni hatalı gordugum nokta tekrar tekrar baban ve kocan arasında mekik dokuman ...her zaman bir problemin 2 çözümü yoktur ...3.ihtimaller de vardır.Bak şimdi kendi ayaklarının üzerinde durup çocuğuna uygun rol model olabilirsin.Sen kapora olayına çok takılma ....bunlar sana hayat tecrübesi...bir daha ev tutmak istersen ona göre herşeyi önden görüşürsun.Zaten evi tasimaman senin icin daha ekonomik olmustur...elektrik /su abonelikleri bedeli bile 150 tl yi gecerdi ...Bir olumsuzluk yaşadığında o olaya çok takılıp akan hayati kaçırma lütfen.

evet araştırmamış sadece kendi fikri uzaklaştırma bir evle geçerli değildir napıcak başka eve geçti diye uzaklaştırması mı kalkıcak tamamen kendini haklı çıkarmak için :)

ya da sokağa çıkınca geçersiz mi oluyor? doğru söylüyorsunuz o açıdan ben de düşünmemiştim.

Konu sahibi benim anladığım kadarıyla hayatı boyunca sürekli birilerine bağımlı yaşamış. Ondan dolayı kendi başına kalınca maalesef hatalar yapmaya başlamış. Hayat çok değişik ben de tam tersi hayatımın 10 yılını her işimi kendim yaparak geçirdim. Herkesin kaderi, imtihanı farklı. Hanımefendiye bu olay ders olsun. Biraz daha güçlü, daha kararlı bir yaşam tarzı benimserseniz daha mutlu olursunuz. Ben sahipsiz bir kadınım bile bence hoş bir cümle değil. Sizin bir sahibe ihtiyacınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…