EV KAPARAMI ALAMADIM....

Koruma kararı aldırmak 1 günlük iş

Yeni adresiniz için de karar aldırabilirdiniz
ev dolu idi.koruma kararı emniyette çıkar. ve o an çıkar.sonradan değişmiyor maalesef.durumu anlattım onlara da.iki adresten biri olacak dediler.ve taşınmadağım içi dolu olan bir eve naıl koruma çıkartıyım

Taşındığınız gün çıkartamaz mıydınız?
Taşınana kadar ortak evde kalırdı koruma
Sonra diğerine geçerdi???

Taşındığınız gün çıkartamaz mıydınız?
Taşınana kadar ortak evde kalırdı koruma
Sonra diğerine geçerdi???
hayır ben durumu anlattım, her iki eve de koruma verilemiyor.şöyle olabilirdi:diğer eve çıakrırıdım koruma kararını ama ayın 23 üne kadar yani taşınıncaya kadarki 10 gün için, eğer size bir zarar verirse eşiniz, risk almış olursunuz dediler.ben de korumayı eşyalarımın bulunduğu eve çıkardım.
koruma kararında beyan esas ama polisler gördüler, babamın üzerinden iki polis zor aldı kocamı.zor zaptedildi ve ayın 23 üne kadar ben de o riski alamazdm

Adam hakkı olan parayı almış. Yazılı sözleşme olsaydı o kadarını da geri alamazdınız.

Haram etmeniz falan fos yani. Adam haklı. Sen haram etsen ne, etmesen ne... Sizin paranız değil o.

Koruma kararıymış, yok çocuklu sahipsiz kadının parasına göz dikmekmiş.... boşuna demagoji yapmayın. Sizin problemli hayatınız kimseyi ilgilendirmiyor. Madem olaylı hayatlarınız var, mahkeme kararı bekliyorsunuz, koşa koşa tutmasaydınız ev. Ev davasında adam haklı.

ev tuttuktan sonra resmi eş hiç beklenmedik anda kapı önünde babama saldırdı.evimiz tam merkez yerde.işlek yer.hiç böyle bişi beklemiyordum.Allah kimsnein başına vermesin

Her dakika bir karar değiştiriyorsun,psikolojin hiç değil sanırım.lütfen destek al,sürekli karar değiştirip hayatını daha da sıkıntıya sokma

Tabi sizin suçunuz değil eşi babasının üzerine atlayacak birine bulaşmak ev sahibinin suçu çünkü. Üç kere tutup dört kere vazgeçmişsiniz hala 150 liramı aldı diye dünyanız yıkılmış gibi yapıyorsunuz. Olayları bu kadar dramatize edeceğinize kapora ne demektir nasıl yazılır onu mu öğrenseniz acaba? İkinci sorum da siz bu tavırlarla yalnız başınıza ayaklarınız üzerinde durabileceğinize emin misiniz?

ya ne demek bulaşmak vs. herkesin başına gelebilir.bu gelmez başka bişi gelir.insanları kınamamalı.tavır derken adam zarar görmemiş çok diretti hak etmediği para için.kural bu diyorsunuz kapora için ben de diyorum ki önce empati yapalım ve iyi insna olalım.zor değil

gulzencim eşyalı evleri kim tutar?heleki bir kadın çocuğu ile alelacele ev arıyorsa başı sıkıntıdadır.bunu herkes anlaryabilir.kimse evini barkını bırakıp da eşyalı eve gitmez., ya öğrenci gelir, ya geçici olarak tatile gelen işi olanlar tutar.gelen insan profili zaten bu.zaten durumumu söyledim.benim durumum bu dedim.bu bir suç da değğil, Allah insanın başına böyle aşle huzursuzluğu vermesin

anladığım şu bazı insnalar empati yapmaktan uzaklar.anlatamıyorsunuz.ne koparabilirsem kardır mantığı ilişkilerdeki güveni alıp götürüyor.daha anlayışlı 3-5 kuruşa tenezzül etmeyecek kadar onurlu olabilse bu gibi adamlar herşey daha güzel olurdu.

O zaman tekrar sorayım. Siz insanların iyiniyetine güvenerek nasıl tek başınıza idare etmeyi planlıyorsunuz. Kapora denilen bir şey bir ev ile anlaştığınız zaman vazgeçmeniz halinde doğacak mağduriyet oluşmaması için verilen bir paradır ki siz antlaşma bile yapmamışsınız üstelik. Sizin özel hayatınız onu bağlamaz. Yani hiç bir şekilde size paranızı geri vermek zorunda değil ki bi kısmını vermiş. Yine iyi niyetine denk gelmişsiniz yani. Size tavsiyem madem tek başıma oturacağım diyorsunuz biraz daha sağlamcı olun. Ama haram para ama haketmedi diye milletin vicdanına güvenmeyin.

Siz daha once de koruma karari varken esinizin evinize gitmistiniz. Simdi koruma karari bu evi kapsamiyor diye evi tutmaktan vazgecmeniz garip. Bu kadar onemli bir durumsa neden daha once hakkinda koruma karari cikarttiginiz adamin evine gitmistiniz?
Bence sizin en buyuk probleminiz yaptiginiz hicbir seyi etraflica dusunerek yapmiyorsunuz. O an akliniza ne eserse onu yapiyorsunuz ve bu yuzden basiniz beladan kurtulmuyor. Bundan sonra 10 dusunun 1 yapin ve zirt pirt fikir degistirmeyin. Bir kararinizin arkasinda durum. Bosanicam dediniz bosanmadiniz, ailenizin evine gittiniz vazgectiniz, ev tutucam dediniz simdi vazgeciyorsunuz, Allah askina simdiye kadar hangi kararinizin arkasinda durdunuz?

Siz de burada yazılan (ve haklı olmadığınızı size anlatmaya çalışan) on yüz bin yorumu dikkatlice okuyun o halde ve 3-5 kuruşa tenezzül etmeyecek kadar onurlu olmayı deneyin...

ben ne biliyim, burası küçük yer, anlaşma yapmadan verdim parayı havale ile.burda herkes herkesi tanır.zarar göreceğime inanmadım.ev dolu idi.kapora zararı tanzim içindir.boş taşınmaz olur, o arada kiraya veremez vs vs ama bizim durumumuzda bu yoktu.burayı kaçırıyorsun.kaporayı verip evin anahtarını bile almadım.ben iyi niyetli davrandım.özel hayat değil bu yaşanılan, bu yaşanılan şahsıma tehdit aileme darp suçuydu.engellenemez, öngürülemez bişiydi.
anladım ki bazı insanlar vicdanları olmadan kuralları hep kendilerine göre yorumluyorlar.Para da para, yeter ki para alsın.yok böyle bişi.

Siz de burada yazılan (ve haklı olmadığınızı size anlatmaya çalışan) on yüz bin yorumu dikkatlice okuyun o halde ve 3-5 kuruşa tenezzül etmeyecek kadar onurlu olmayı deneyin...
o denesin, onlar zengin, kirada evi kendi işi var.ben tek başına çocuğu ile ayakta kalmaya çalışan bir kadınım.

koruma kararı varken ne eşimle görüştüm ne de evine gittim.bir önceki karar 30 günlüktü.karar bitince yolda yanıma yanaştı önce o konuştu.geri gel vs diyen de o.tedbir varken eve geldim, bu hatalı bir bilgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…