- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
hayır anlaşmıştık.23 martta çıkacaklar dedi,1 nisan da da kira başlar dediEv doluyken sana kiralayabildigine göre baskasına da kiralayabilirdi kapora verdin başkasına kiralamadı sonra vazgeçtin adam her türlü zararda git dava aç ama o 350 tlyide alırlar senden anlama sorunu yaşıyorsun bence
karıştırdım sanrım ama babam vazgeçenlrin parasını veriyordu.öyle gördüm beno dediğiniz depozito.
depozito ile karıştırıyorsunuz. neyse bence peşine düşüp kendinizi yıprattığınıza değmez yani.karıştırdım sanrım ama babam vazgeçenlrin parasını veriyordu.öyle gördüm ben
bir alakası yok :)
yeni bir ev arıcam.bielemdim ki nisanda tayin isticem.bu evde haziran 15 e kadar kalıcam.temmuzda tayinler açıklacak.ağustosa kalmaz sanırım.1 ay için ne yapıcam bilmiyorum.1 ay için ev tutulur mu.beş senedir buradayım.büyük htimalle giderim buradan.gerçi 2 yıl doğum iznim oldu ama 3 yl aktif çalıştım.inşallah giderim buradan
Hayırlısı olsun hakkınızda. 2-3 aylığına kimse ev kiralamaz malesef. Başka bir çözüm bulun, şimdiden seçeneklerinizi değerlendirin.
geçen sene tayinler haziran sonunda açıklanmış.bu da demek oluyor ki 15 güne ihtiyacım var ve otele günlük 50 lira vermek de istemiyorum.ama babamdan ses çıkmazsa vericem mecbur.Hayırlısı olsun hakkınızda. 2-3 aylığına kimse ev kiralamaz malesef. Başka bir çözüm bulun, şimdiden seçeneklerinizi değerlendirin.
geçen sene tayinler haziran sonunda açıklanmış.bu da demek oluyor ki 15 güne ihtiyacım var ve otele günlük 50 lira vermek de istemiyorum.ama babamdan ses çıkmazsa vericem mecbur.
buradaki öğretmenevi 50lira.15 günde 750 eder..ok mu para düşünüyotum bilmiyorum ki...bir de dışarda yemesi cabası olucsk.Memursunuzhatırladığım kadarıyla. Öğretmen evleri, polis evleri çok uygun fiyatlı. Oralarda kalırsınız.
buradaki öğretmenevi 50lira.15 günde 750 eder..ok mu para düşünüyotum bilmiyorum ki...bir de dışarda yemesi cabası olucsk.
babam bana 15 sene önce evli dişçiyi ayarttın dedi ve bu benim kabullenemeyeceğim bişi.sana saygı duymuyorum vs vs dedi.ve çocuk bakımı konusunda hala ona bağımlıyım.beni çok acımasızca eleştirdiğini düşünüyorum
şimdi aradım öğretmenevi 75 liraymış buradaki, paylaşımlı odalar 50 lira imiş.Memursunuzhatırladığım kadarıyla. Öğretmen evleri, polis evleri çok uygun fiyatlı. Oralarda kalırsınız.
şimdi aradım öğretmenevi 75 liraymış buradaki, paylaşımlı odalar 50 lira imiş.
öyle mi düşünüyorsun gerçekten...babam yaptıklarını başa vurur.15-20 sene önce olan olaydan kin tutar surat asar.hakaret eder vs vs...Ben biraz babanızın tarafındayım (dişçi meselesi hariç) o yüzden o konuları tekrar tekrar konuşmayalım isterseniz.
Parayı düşünecek lüksünüz yok sanıyorum ki şu an için. Hazirana kadar kenara biraz para atın, lazım olacak onlar ileride.
memur fiyatı 75 lira imiş.polis evi genelde dolu oluyorAralık ayında termal imkanı olan bir polis evinde memur olmadığım halde 28 liraya kaldım. Memur olduğunuzu belirtiyorsunuz değil mi?
öyle mi düşünüyorsun gerçekten...babam yaptıklarını başa vurur.15-20 sene önce olan olaydan kin tutar surat asar.hakaret eder vs vs...
keşke ben de onun tarafında olabilsem...ama olamıyorum.bu kadar huzursuzluk çıakrtmasaydı surat asmasaydı hakaret etmeseydiolmaz mıydı
hayır öyle olmadı.başlangıçta bu evliliği babam da istedi.ve akabinde eşimin şiddet sorunu sebebiyle babam ondan soğudu.babam eşimle ilk kez görüştüğü gün eşime diyor ki'bunun her dediğini yapma...bu böyledir, şöyledir' diye beni kocama kötülüyor.Bu ruh halinizin bir kısmı babanızın ama büyük bir kısmı eşinizin suçu sanıyorum. Babanıza toleransınız yok. Üstelik eşiniz gibi bir adama bu kadar yüksek tolerans gösterirken babanıza hiç göstermiyorsunuz. Kendimi yerine koyuyorum, muhtemelen benim evladım da bana bu kadar dert çektirse ben de biraz sert bir ebeveyn olurdum.
öyle olmadı.çarşamba kapora verdim.cuma ev sahibi aradı.kararımı bildiriecem dedim.o an bu evde durmak istemedim.eşimin eşyaları vs.evi tutuyorum dedim cuma.c.tesi düşündüm ve koruma kararı o evde geçerli olmayacağından vazgeçtiöKapora cayma durumunda iade edilmez diye biliyorum ama hareketleriniz ayri bir olay resmen. Ev sahibi adami gormeden, tasinip tasinmayacaginiz bile belli olmadan paldir kuldur ev tutup para yolluyorsunuz. Hadi koruma karari cikti diye vazgectiniz ilk seferinde, sonra bunu bile bile ne demeye tekrar evi vermeyin tasinicam diyorsunuz? Aradan geciyor geciyor 4 gun yine koruma karari bilmem ne diyip vazgectim diyorsunuz. Sizle mi ugrascak millet oyuncak etmissiniz. Oturun 10 kere düşünün, 1 kere yapın bir işi. Bu ne sacmalik
ev sahibini gördüm evi gördüm.ev dolu idi ama gösterdiler.ev sahibini tanımadan işini bile bilmeden verdim parayı...sözleşme yoktu ama burası küçük bir yer o yüzden sıkıntı görmedim.ve kaporanın yanan bişi olduğunu hatırlamadım ben onu depozito olarak verdim.Kapora cayma durumunda iade edilmez diye biliyorum ama hareketleriniz ayri bir olay resmen. Ev sahibi adami gormeden, tasinip tasinmayacaginiz bile belli olmadan paldir kuldur ev tutup para yolluyorsunuz. Hadi koruma karari cikti diye vazgectiniz ilk seferinde, sonra bunu bile bile ne demeye tekrar evi vermeyin tasinicam diyorsunuz? Aradan geciyor geciyor 4 gun yine koruma karari bilmem ne diyip vazgectim diyorsunuz. Sizle mi ugrascak millet oyuncak etmissiniz. Oturun 10 kere düşünün, 1 kere yapın bir işi. Bu ne sacmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?