EV KAPARAMI ALAMADIM....

hayır anlaşmıştık.23 martta çıkacaklar dedi,1 nisan da da kira başlar dedi
 
Güzelim kapora "vaz geçme bedelidir".Sen bir araba almak istesen ...kaporayi versen...sonra evine hırsız girdiği için paran çalınsa ve arabayı alamayacak hale gelsen bu da bir adlı nedendir.Ama arabanın sahibini ilgilendiren bir neden değildir ve araba sahibi iade etmez
 

Hayırlısı olsun hakkınızda. 2-3 aylığına kimse ev kiralamaz malesef. Başka bir çözüm bulun, şimdiden seçeneklerinizi değerlendirin.
 
Hayırlısı olsun hakkınızda. 2-3 aylığına kimse ev kiralamaz malesef. Başka bir çözüm bulun, şimdiden seçeneklerinizi değerlendirin.
Hayırlısı olsun hakkınızda. 2-3 aylığına kimse ev kiralamaz malesef. Başka bir çözüm bulun, şimdiden seçeneklerinizi değerlendirin.
geçen sene tayinler haziran sonunda açıklanmış.bu da demek oluyor ki 15 güne ihtiyacım var ve otele günlük 50 lira vermek de istemiyorum.ama babamdan ses çıkmazsa vericem mecbur.
 
geçen sene tayinler haziran sonunda açıklanmış.bu da demek oluyor ki 15 güne ihtiyacım var ve otele günlük 50 lira vermek de istemiyorum.ama babamdan ses çıkmazsa vericem mecbur.

Memursunuzhatırladığım kadarıyla. Öğretmen evleri, polis evleri çok uygun fiyatlı. Oralarda kalırsınız.
 
Memursunuzhatırladığım kadarıyla. Öğretmen evleri, polis evleri çok uygun fiyatlı. Oralarda kalırsınız.
buradaki öğretmenevi 50lira.15 günde 750 eder..ok mu para düşünüyotum bilmiyorum ki...bir de dışarda yemesi cabası olucsk.
babam bana 15 sene önce evli dişçiyi ayarttın dedi ve bu benim kabullenemeyeceğim bişi.sana saygı duymuyorum vs vs dedi.ve çocuk bakımı konusunda hala ona bağımlıyım.beni çok acımasızca eleştirdiğini düşünüyorum
 

Ben biraz babanızın tarafındayım (dişçi meselesi hariç) o yüzden o konuları tekrar tekrar konuşmayalım isterseniz.
Parayı düşünecek lüksünüz yok sanıyorum ki şu an için. Hazirana kadar kenara biraz para atın, lazım olacak onlar ileride.
 
öyle mi düşünüyorsun gerçekten...babam yaptıklarını başa vurur.15-20 sene önce olan olaydan kin tutar surat asar.hakaret eder vs vs...
keşke ben de onun tarafında olabilsem...ama olamıyorum.bu kadar huzursuzluk çıakrtmasaydı surat asmasaydı hakaret etmeseydiolmaz mıydı
 

Bu ruh halinizin bir kısmı babanızın ama büyük bir kısmı eşinizin suçu sanıyorum. Babanıza toleransınız yok. Üstelik eşiniz gibi bir adama bu kadar yüksek tolerans gösterirken babanıza hiç göstermiyorsunuz. Kendimi yerine koyuyorum, muhtemelen benim evladım da bana bu kadar dert çektirse ben de biraz sert bir ebeveyn olurdum.
 
hayır öyle olmadı.başlangıçta bu evliliği babam da istedi.ve akabinde eşimin şiddet sorunu sebebiyle babam ondan soğudu.babam eşimle ilk kez görüştüğü gün eşime diyor ki'bunun her dediğini yapma...bu böyledir, şöyledir' diye beni kocama kötülüyor.
ben ailemin yüzünü yere eğdirecek hiçbişi yapmadım.sadece iş hayatında başarılı olamadım.iyi bir evlilik yapamadım ama bunun dışında hiçbir kötülüğüm yok.
babamın yaptığı düşene de bir tekme o atıyor.istediği gibi olmamışım.iş hayatında fırtına gibi esenler...'keşke okutmasaydım da bir başı bitli bulup s...r olup başımdan giderdin dedi hem de defalarca.hem de kocamın yanında.o zaman bu sorunlar da yoktu.ben abes karşıladım.babama çok toleransı biz gösteridk

'seni kör besler gibi besleyecek miyim' vs diye sormalar....
yine hakaret amaçlı 'senin zaten psikolojin bozuk'demeler.

'zaten zamanında evli dişçiyi de ayartmıştın'demeler
vs vs....çok örneği var.
bir gün kahvaltı sofrasında, o zamanişim yok, kolumda tutup, evimden git demeler, annem neden bunu yapıyorsun diyor.babam'çünkü sinirimi bozuyor'diyor.ağlayıp evden gittim, sonra hava kararmadan eve geldim.bu sefer de nerede sürttün diye soruyor.
işe başladım, doğuya gidicem 'artık bu eve sadece misafir olarak gelirsin.seni ancak annen yalvarırsa öyle kabul ederim, ama ne kadar rahat edebilirsin sen düşün' diyor.
bunların acısı hala içimde.
hayalinde evlat olamadığım için bana böyle davranıyor.bizim burada genelde çocukların babaları ile sorunları var ve babalar çok sert, babamın kardeşi ve arkadaşı ve tanıdığım yine akraba çevresinden biri daha aynı davranışlarda.çocuklarına karşı çok acımasızlar.benlik bir durum da değil
 
Kapora cayma durumunda iade edilmez diye biliyorum ama hareketleriniz ayri bir olay resmen. Ev sahibi adami gormeden, tasinip tasinmayacaginiz bile belli olmadan paldir kuldur ev tutup para yolluyorsunuz. Hadi koruma karari cikti diye vazgectiniz ilk seferinde, sonra bunu bile bile ne demeye tekrar evi vermeyin tasinicam diyorsunuz? Aradan geciyor geciyor 4 gun yine koruma karari bilmem ne diyip vazgectim diyorsunuz. Sizle mi ugrascak millet oyuncak etmissiniz. Oturun 10 kere düşünün, 1 kere yapın bir işi. Bu ne sacmalik
 
öyle olmadı.çarşamba kapora verdim.cuma ev sahibi aradı.kararımı bildiriecem dedim.o an bu evde durmak istemedim.eşimin eşyaları vs.evi tutuyorum dedim cuma.c.tesi düşündüm ve koruma kararı o evde geçerli olmayacağından vazgeçtiö
 
ev sahibini gördüm evi gördüm.ev dolu idi ama gösterdiler.ev sahibini tanımadan işini bile bilmeden verdim parayı...sözleşme yoktu ama burası küçük bir yer o yüzden sıkıntı görmedim.ve kaporanın yanan bişi olduğunu hatırlamadım ben onu depozito olarak verdim.
 
adamın yasal hakkı belkı evı verecekken baska bırıne sızın ıcın ayırttıgı ıcın kactı fırsatı ?
onun yasal hakkı haram edemezsınız :)
kaporanın mantıgı o zaten depozıto olsa verırdı kapora yanar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…