- 27 Haziran 2014
- 22
- 10
- 3
yanlış biliyorsunuz...borçlar sahsındır.tabıkı yanlış ama malesef kanun boyle
merhaba hanımlar
eşim bütün acele etme söylemlerime karşı ev almakta ısrar ediyor biraz birikim yapalım dedim ondan sonra alırız dedim.100 bin tl birikimden satacağımız arabadan ve alacağımız borçlardan elimize geçecek, 100 bin tl de sen kredi çek evi senin üstüne yapacaz ya dedi. ama ben çekmek istemiyorum, durumumuz da zaten pek iç açıcı değil, resmiyette bütün maaşımın kredi odaklı olması psikolojisini kaldıracak durumda değilim, ama elbette maaşımı da kendime harcamıyorum, bugün eşime söyledim ben çekmek istemiyorum dedim o halde ev sahibi olamıcaz dedi, neden yani o çekse ne oluyor anlamış değilim....
bugün söylediğimde ben kredi çekmek sitemiyorum dedim, bunu sana ne zmandr söylüyorum dedim sen ev beğendin ban agösterdin dedm, nasıl alacağız diye sorduğum da da hallederiz dedin şimdi son dakika da bana sen çek diyorsun dedim, önce ev sahibi olamayız o halde dedi, sonra e nasıl yapacaz dedi, sonra da e madem öyle sen çek dedim, iyi ben çekerim ben hallederim dedi sinirlendi teli kapatmak istedi, eşimin bi kaç yerden maaşı yatıyor kredi kartlarını benden düzenli öder, kredi notunda sorun olur mu ki...
SSK da sorun olabilir bence konu sahibine sormuştum aslında bir kaç yerden maaş yatıyorsa gelirini belgeleyemiyor bence.Krediyi neden kendisi çekmiyor diyen arkadaşlar için alıntıladım. Muhtemelen aylık belgelenebilir gelir ve çalıştığı yer konusunda sorun oluyor.
Haklısın kimseye %100 güvenmemek lazımSlogan , aynı oranda güvenilmez olarak nitelendirilecek kadınlar da var bu dünyada. "erkektir sonuçta %100 güvenmeyin" çok ağır olmuş.
Mal kaçırma ispatlanabilen bir durumdur ayrıca.
Madem eşlerin birbirine güveni yok sizde yarı yarıya çekin.100bin tl mi laxım 50 bin siz çekin 50 bin eşiniz çeksin.yoksa ev sahibi olmak hayal olur sizin için.merhaba hanımlar
eşim bütün acele etme söylemlerime karşı ev almakta ısrar ediyor biraz birikim yapalım dedim ondan sonra alırız dedim.100 bin tl birikimden satacağımız arabadan ve alacağımız borçlardan elimize geçecek, 100 bin tl de sen kredi çek evi senin üstüne yapacaz ya dedi. ama ben çekmek istemiyorum, durumumuz da zaten pek iç açıcı değil, resmiyette bütün maaşımın kredi odaklı olması psikolojisini kaldıracak durumda değilim, ama elbette maaşımı da kendime harcamıyorum, bugün eşime söyledim ben çekmek istemiyorum dedim o halde ev sahibi olamıcaz dedi, neden yani o çekse ne oluyor anlamış değilim....
Ayrılık durumunda mal yarı yarıya bölünür. Borç bölünmez
Oldu çok yakın bi ark. ım şu an ödüyor o borcu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?