peki eşinin sen çek deme nedeni nedir sence?tek başıma ödemem sanırım yani tüm maaşım krediye gitse bile evin ihtiyaçlarını ve benim ihtiyaçlarımı karşılar eşim, şimdilik gördüğüm bu, ama şimdilik çok şükür ki kendi ihtiyaçalrımı rahatlıkla karşılayacak maddi güçteyim eşim bana cömertlik yaparken bunun rahtlığıyla yapıyor diye aklıma geliyor hep, ama yarının ne olacağı belli olmaz, benim güvenimi sarsacak bi sürü şey de oldu bu evlikte, diyorum ya şu içime kurt düşürerek beni zorlayarak yaptırdığı herşey için bin pişman oldum ,
üstteki mesahjınız için de şunu söyleyeyim sizin canınız hiç yanmamış belli ki, maalesef hiç bişey öyle sandığınız gibi tozpembe olmuyor,ben yıllarca evliliğimin eşime yapacağım güzelliklerin hayali ile yaşamış bir insandım(( keşke şimdi de içim rahat rahat onun isteidği herşeyi yapacak inançta ve saflıkta olabilseydim
tek başıma ödemem sanırım yani tüm maaşım krediye gitse bile evin ihtiyaçlarını ve benim ihtiyaçlarımı karşılar eşim, şimdilik gördüğüm bu, ama şimdilik çok şükür ki kendi ihtiyaçalrımı rahatlıkla karşılayacak maddi güçteyim eşim bana cömertlik yaparken bunun rahtlığıyla yapıyor diye aklıma geliyor hep, ama yarının ne olacağı belli olmaz, benim güvenimi sarsacak bi sürü şey de oldu bu evlikte, diyorum ya şu içime kurt düşürerek beni zorlayarak yaptırdığı herşey için bin pişman oldum ,
üstteki mesahjınız için de şunu söyleyeyim sizin canınız hiç yanmamış belli ki, maalesef hiç bişey öyle sandığınız gibi tozpembe olmuyor,ben yıllarca evliliğimin eşime yapacağım güzelliklerin hayali ile yaşamış bir insandım(( keşke şimdi de içim rahat rahat onun isteidği herşeyi yapacak inançta ve saflıkta olabilseydim
Ben sizin nasıl bir yaşamınız olduğunu bilemem, ama şüphelendiğimiz güvenmediğiniz bir konu varsa ve bu yüzden böyle düşünüyorsanız kredi çekmeyi bırakın onunla aynı hayatı paylaşmanız hata. Ama birbirini gerçekten seven, iyi niyetli ve olacak bir boşanmada borcu ortak ödeme yoluna gidebilen insanlarsanız bunu problem etmemeniz gerekir. Eğer ki ediyorsanız ya yakında bir gun ayrılırız da beni bu halde bırakır diyorsanız satarsınız evi iş biter. Yani benim o mal mülk sevdalısı dediğim kişi siz değilsiniz bazı kesimi ilgilendiriyor o ama siz çalışan ekonomik ozgurlugu elinde olan bir kadınsınız. Güvenmiyorsanız tam, sözleşme gibi bir şey yapın herşey ortak olsun ne siz onun hakkını yiyin ne o sizinkini yesin..tek başıma ödemem sanırım yani tüm maaşım krediye gitse bile evin ihtiyaçlarını ve benim ihtiyaçlarımı karşılar eşim, şimdilik gördüğüm bu, ama şimdilik çok şükür ki kendi ihtiyaçalrımı rahatlıkla karşılayacak maddi güçteyim eşim bana cömertlik yaparken bunun rahtlığıyla yapıyor diye aklıma geliyor hep, ama yarının ne olacağı belli olmaz, benim güvenimi sarsacak bi sürü şey de oldu bu evlikte, diyorum ya şu içime kurt düşürerek beni zorlayarak yaptırdığı herşey için bin pişman oldum ,
Tamamen güvenmiyorsan, krediyi çekip sana borcu takıp gideceğini düşünüyorsan git hemen boşan zaten. Yüzde birlik bir ihtimal de olsa git boşan. Bu sorunlar bir ailede oluyorsa zaten sağlıklı bir evlilikleri yoktur. Ben de kimseye öyle gozum açık güvenmiyorum ama evlendiğin adama güvenmiyorsan boşa evlenmişsin zaten konuşmaya lüzum yok fazla..
tek başıma ödemem sanırım yani tüm maaşım krediye gitse bile evin ihtiyaçlarını ve benim ihtiyaçlarımı karşılar eşim, şimdilik gördüğüm bu, ama şimdilik çok şükür ki kendi ihtiyaçalrımı rahatlıkla karşılayacak maddi güçteyim eşim bana cömertlik yaparken bunun rahtlığıyla yapıyor diye aklıma geliyor hep, ama yarının ne olacağı belli olmaz, benim güvenimi sarsacak bi sürü şey de oldu bu evlikte, diyorum ya şu içime kurt düşürerek beni zorlayarak yaptırdığı herşey için bin pişman oldum ,
Güvenmediğim adamla evlenmem, güvenmiyorsam da boşarım. Kimseyle ölene kadar yaşamak zorunda değilim. Kendime haksızlık yapıldığını görürsem orda biter.sız yuzde yuz guvenın......benım kocam yapmaz mısali .....
bugün söylediğimde ben kredi çekmek sitemiyorum dedim, bunu sana ne zmandr söylüyorum dedim sen ev beğendin ban agösterdin dedm, nasıl alacağız diye sorduğum da da hallederiz dedin şimdi son dakika da bana sen çek diyorsun dedim, önce ev sahibi olamayız o halde dedi, sonra e nasıl yapacaz dedi, sonra da e madem öyle sen çek dedim, iyi ben çekerim ben hallederim dedi sinirlendi teli kapatmak istedi, eşimin bi kaç yerden maaşı yatıyor kredi kartlarını benden düzenli öder, kredi notunda sorun olur mu ki...peki eşinin sen çek deme nedeni nedir sence?
kredi notu falan mı düşük?
yoksa seninle aynı şartlarda ama sana mı dedi
evet çok haklısın, o kırmızı yerler çok önemli bunu bilişyorum, o kırmızı yere bi cümle daha eklememek için de krediyi çekmek istemiyorumnerdeyim, asıl sorun kırmızı ile işaretli cümleniz. Neye zorlandınız ? Neden pişman oldunuz ? Bu soruların cevabını forumda paylaşmak zorunda değilsiniz. O cümlenin sizdeki anlamı her ne ise onu çözmelisiniz.
Bir kaç yerden nasıl maaş yatıyor,sigortası falan var mı eşinin,eğer SSK sı yok ise yine kredi çekemez.bugün söylediğimde ben kredi çekmek sitemiyorum dedim, bunu sana ne zmandr söylüyorum dedim sen ev beğendin ban agösterdin dedm, nasıl alacağız diye sorduğum da da hallederiz dedin şimdi son dakika da bana sen çek diyorsun dedim, önce ev sahibi olamayız o halde dedi, sonra e nasıl yapacaz dedi, sonra da e madem öyle sen çek dedim, iyi ben çekerim ben hallederim dedi sinirlendi teli kapatmak istedi, eşimin bi kaç yerden maaşı yatıyor kredi kartlarını benden düzenli öder, kredi notunda sorun olur mu ki...
bugün söylediğimde ben kredi çekmek sitemiyorum dedim, bunu sana ne zmandr söylüyorum dedim sen ev beğendin ban agösterdin dedm, nasıl alacağız diye sorduğum da da hallederiz dedin şimdi son dakika da bana sen çek diyorsun dedim, önce ev sahibi olamayız o halde dedi, sonra e nasıl yapacaz dedi, sonra da e madem öyle sen çek dedim, iyi ben çekerim ben hallederim dedi sinirlendi teli kapatmak istedi, eşimin bi kaç yerden maaşı yatıyor kredi kartlarını benden düzenli öder, kredi notunda sorun olur mu ki...
ilk defa onun istediğini yapmıcam bakalım ne olacak...bırakın kendi çeksin... vicdan falan da yapmayın... ben de eski konularınıza göz attım biraz hiç girmeyin bu yüke..
evet çok haklısın, o kırmızı yerler çok önemli bunu bilişyorum, o kırmızı yere bi cümle daha eklememek için de krediyi çekmek istemiyorum
sakın öyle bi hata yapmayın çekmek istememekte haklısınız erkektir sonuçta %100 güvenmeyin
arkadaşımın 12 yıllık eşi ,arkadaşım boşanmak istiyo diye kendi üstüne olan evi hemen kuzeninin üstüne yaptı
arkadaşımda boşanamadı tabi 12 yıllık eş dersin 2 çocugumun babası dersin ama bunların gözü döndümü korkacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?