- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Aynen sıfır peşinatla 2+1 ev aldık istanbulda 10 yıl krediliYa herkes kredi çekip aldık çok kolay yazmış. Ne kadar kredi çektiniz bir söyleseniz? 200 300 bin kredi çekip yıllarca ödüyor musunuz? Peşinat dediğiniz ne kadar?
120 bin çektik. Evin değeri 150 bindi. 30 bin peşinat verildi. Ayda 1600, 10 sene ödemeli faiziyle 190 bine geliyor.Ya herkes kredi çekip aldık çok kolay yazmış. Ne kadar kredi çektiniz bir söyleseniz? 200 300 bin kredi çekip yıllarca ödüyor musunuz? Peşinat dediğiniz ne kadar?
Bizim 4bin 5 bin gelirimiz olsa hemen almistim bir ev bir süre kirada oturduktan sonra dügün borcunuzu bitirip hemen ev alabilirsinizMerhaba arkadaşlar bu ilk konum. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor çok hoşuma gitti ben de bir fikir almak istiyorum. 24 yaşındayım erkek arkadaşım da 31 yaşında. İkimiz de özel sektörde çalışıyoruz ben öğretmenim o da banka sektöründe şu an ayrı şehirlerdeyiz o İstanbul'da annesiyle yaşıyor ben de ona 7 saat uzaklıkta küçük bir ilçede yaşıyorum. Babam yurt dışında ve biz evlenmeyi düşünüyoruz yavaş yavaş adımlar atmak istiyoruz ona kalsa dünden razı babam yıl içinde dönecek ve hemen tanışma olacak ama bazı sorularım var. Toplam gelirimiz 4000-5000 arası olabilir en fazla ve ikimizin de ailesinin birer evleri var onlarda da kendileri yaşayacaklar. Tek çocuk olduğum için eşya vesaire konusunda büyük yardımlar göreceğim muhakkak şimdiden birçok şeyim hazır ancak ev konusu kafamı karıştırıyor. Elalemin evinde kiraya para vermektense kredi çekip ev kredisi ödeyelim diyorum 1+1 bile olsa bizim kendi evimiz olsun istiyorum. Sizce başarabilir miyiz? Yardımsız ev almayı başaran ve büyük sıkıntılar yaşamayan varsa bize moral versinler lütfen :) Teşekkürler.
Burada öyle paragöz gelinler okuyoruz ki...Sevdiğinle beraber 1+1 e bile razı bir kalbin varken,merak etme Allah nasip eder inşallah. Şimdiden hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bu ilk konum. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor çok hoşuma gitti ben de bir fikir almak istiyorum. 24 yaşındayım erkek arkadaşım da 31 yaşında. İkimiz de özel sektörde çalışıyoruz ben öğretmenim o da banka sektöründe şu an ayrı şehirlerdeyiz o İstanbul'da annesiyle yaşıyor ben de ona 7 saat uzaklıkta küçük bir ilçede yaşıyorum. Babam yurt dışında ve biz evlenmeyi düşünüyoruz yavaş yavaş adımlar atmak istiyoruz ona kalsa dünden razı babam yıl içinde dönecek ve hemen tanışma olacak ama bazı sorularım var. Toplam gelirimiz 4000-5000 arası olabilir en fazla ve ikimizin de ailesinin birer evleri var onlarda da kendileri yaşayacaklar. Tek çocuk olduğum için eşya vesaire konusunda büyük yardımlar göreceğim muhakkak şimdiden birçok şeyim hazır ancak ev konusu kafamı karıştırıyor. Elalemin evinde kiraya para vermektense kredi çekip ev kredisi ödeyelim diyorum 1+1 bile olsa bizim kendi evimiz olsun istiyorum. Sizce başarabilir miyiz? Yardımsız ev almayı başaran ve büyük sıkıntılar yaşamayan varsa bize moral versinler lütfen :) Teşekkürler.
sizin babanız ve annenizle aynı fikirdeyimama bak annenizin sonunda evi olmuş işte
sizin de olur ile de evlendiği anda olma zorunluluğu yok
annem babam öğretmen
80li yıllarda hep kooperatif furyası vardı tek maaşlı olanlar bile kooperatife girdi babam girmedi
veririm parayı tüm evler benim dedi
emekli olunca da para da biriktirmişti koydu üstüne o dönemde oturduğu yerin en lüks evini aldı
biz kirada evlendik sonra ev aldık ödemeli, onu sattık geri kirada oturduk sonra bir daha ev aldık kredili
gerekirse yine satarım başka evde otururum
kiracı iken tüm evler senin, üst kat banyosu akıtırsa taşınırsın şimdi ev kendimin yaptırılsın diye uğraşıp duruyorummesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?