Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne alakası var zenginleşmek kötü bir şey mi ? kiracı sömürmek gibi bir kelime yazmış mıyım ? herkesin kendisine göre ihtiyacı olur o ayrı ama ben şahsen ev yatırımı yapmak isterdim ve kiraya da %25 den fazla zam yapmak isterdim yada bir orta yol çünkü iki katına çıktı geçen seneye göre ev kiraları ev fiyatları ha hayrına zam yapmayabilir ev sahibi ama gerçekten hayrına olur durumu vardır ALLAHım kiracım fakir ben %25 zam yapıyorum çıkartmıyorum evden sen hayrımı kabul et dese hayır olur yani cidden :)

Eee nolmus 4 tane evi varsa her kirasını bu sekilde zam yapmadan devam ettirse 1 tane kira parası ancak alabilir 3 bucuk gayet makul bir fiyat bu devirde.
Esinin emekli maasi olmasi sizi ne etkiliyor anlamadim belki kadın kendine harcama yapıyor o sekilde.

Evsahiplerinin yüzde 75 i geçinemiyor diyorum artıkhayır yapacak halimiz mi var? Ayrıca her evsahibi inançlı olmak zorunda değil ayrıca evsahibi sosyal yardımlaşma kurumu değil. Neden değerinin altına versin evini?

çevremde ev kiraya verenlerin durumunun kötü olduğunu görmedim ekstra geliri olsun diye yatırım yapmış kişiler bunlar sorgulamak ta kimseye düşmez o para ev sahibinin 1000de 1 geliri bile olsa zam yapmamalı diyemeyiz insanların bunu tartışıyor olması saçma geliyor bana

Sizle artık tartışmayacağım. Anlamak istemiyor sunuz yazdıklarımı. İyi forumlar.

Bir de ekran görüntüsü almış ispatlamak için Allahım sana geliyorum ahsjjsjsjskajakh

Sizle artık tartışmayacağım. Anlamak istemiyor sunuz yazdıklarımı. İyi forumlar.

yüksek enflasyonun tartışılıyor olması güzel. artık insanların 1 aylık gelirleri ile sadece ev kiralar duruma geldikleri bir dönemde insanlar artık doğru yerlere tepki göstermeyi bilmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…