- Konu Sahibi mermaid2608
-
ne alakası var zenginleşmek kötü bir şey mi ? kiracı sömürmek gibi bir kelime yazmış mıyım ? herkesin kendisine göre ihtiyacı olur o ayrı ama ben şahsen ev yatırımı yapmak isterdim ve kiraya da %25 den fazla zam yapmak isterdim yada bir orta yol çünkü iki katına çıktı geçen seneye göre ev kiraları ev fiyatları ha hayrına zam yapmayabilir ev sahibi ama gerçekten hayrına olur durumu vardır ALLAHım kiracım fakir ben %25 zam yapıyorum çıkartmıyorum evden sen hayrımı kabul et dese hayır olur yani cidden :)Fazla ev ya da dükkan ya ailemizden kalıyor ya da dişimizden kısıp alıyoruz hanımefendi. Amacımız zenginleşmek değil maaşla okutamayacağımız evladımızı okutmak evlendirmek önemli sağlık sorunu olursa ordan karşılamak . Emekli olunca da muhanete muhtaç olmamak. Emekli maaşıyla nasıl bakıcı tutsun evi temizlemeye kadın tutsun yaşlılar. Hah işte bu sebeplerden beğenmedim attım. Zenginleşip kiracı sömürmek neyimize. Anca geçiniyoruz .
İşte bunun adı "fırsatçılık" bana göretümüyle bilgi olsun diye bir görsel paylaşayım.
Eki Görüntüle 3113150
peki bisey sorucam sizce fiyatlari allah mi belirliyoİşte bunun adı "fırsatçılık" bana göre
offf saçma olan ev sahibinin neyle geçindiğinin sorgulanması.... ben bunu demek istedim.Saçma demişsiniz ama saçma değil, ondandır.
Evsahiplerinin yüzde 75 i geçinemiyor diyorum artıkne alakası var zenginleşmek kötü bir şey mi ? kiracı sömürmek gibi bir kelime yazmış mıyım ? herkesin kendisine göre ihtiyacı olur o ayrı ama ben şahsen ev yatırımı yapmak isterdim ve kiraya da %25 den fazla zam yapmak isterdim yada bir orta yol çünkü iki katına çıktı geçen seneye göre ev kiraları ev fiyatları ha hayrına zam yapmayabilir ev sahibi ama gerçekten hayrına olur durumu vardır ALLAHım kiracım fakir ben %25 zam yapıyorum çıkartmıyorum evden sen hayrımı kabul et dese hayır olur yani cidden :)
Nasıl yani şimdi TÜİK’in mütemadiyen düşük gösterdiği gerçek dışı enflasyon oranlarına inanan biriyle mi muhatabım ben?Bu ne peki Margaret Halecim.
Tmm siz bir öğretmen olarak bu enflasyona inanmaya devam edin. Aynı şehirdeymişiz yarın beraber gidelim de okul servisine 900 den neden 2350 ye çıkardınız diye hesap sorun lütfen. Belki sizi dinlerler bizi takmadılar da.Bu ne peki
Maalesef öyle değil, piyasayı ne marketler, ne çiftçiler belirlemiyor, maliyetler arttı, bir ayçiçek yağının tarladan sofraya gelene kadar ki maliyetlerini bir inceleyin derim.İşte bunun adı "fırsatçılık" bana göre
Geçenki nafaka konusunda da çocuğun masrafının az olduğunu iddia etti. Alıştık.Nasıl yani şimdi TÜİK’in mütemadiyen düşük gösterdiği gerçek dışı enflasyon oranlarına inanan biriyle mi muhatabım ben?
Enflasyonla alakası yok mu yaniİşte bunun adı "fırsatçılık" bana göre
Evsahiplerinin yüzde 75 i geçinemiyor diyorum artıkhayır yapacak halimiz mi var? Ayrıca her evsahibi inançlı olmak zorunda değil ayrıca evsahibi sosyal yardımlaşma kurumu değil. Neden değerinin altına versin evini?
Off hiç şaşırtmıyorlar.Geçenki nafaka konusunda da çocuğun masrafının az olduğunu iddia etti. Alıştık.
Sizle artık tartışmayacağım. Anlamak istemiyor sunuz yazdıklarımı. İyi forumlar.çevremde ev kiraya verenlerin durumunun kötü olduğunu görmedim ekstra geliri olan kişiler bu kirayla geçinen insanlar olduğu için ama bunu sorgulamak ta kimseye düşmez o para ev sahibinin 1000de 1 geliri bile olsa zam yapmamalı diyemeyiz insanların bunu tartışıyor olması saçma geliyor bana
Bir de ekran görüntüsü almış ispatlamak için Allahım sana geliyorum ahsjjsjsjskajakhTmm siz bir öğretmen olarak bu enflasyona inanmaya devam edin. Aynı şehirdeymişiz yarın beraber gidelim de okul servisine 900 den neden 2350 ye çıkardınız diye hesap sorun lütfen. Belki sizi dinlerler bizi takmadılar da.
Sizle artık tartışmayacağım. Anlamak istemiyor sunuz yazdıklarımı. İyi forumlar.
Offf desenize şunu baştan. Ben de neden başkalarının malı mülkü bizi ilgilendirmez onu açıklıyorum.Geçenki nafaka konusunda da çocuğun masrafının az olduğunu iddia etti. Alıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?