- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Herkese sataşmakla biliniyorsun sadece ban almaktan hiç çekinmem hakaret etmiyorum çünkü..Kendini ifade edecek becerisi olmayan insanlar hakarete başvururlar. İade ediyorum size, devam ederseniz dava etme hakkımı kullanmaktan çekinmem, bilirler burada.
İşte ev sahibine de söyleyemez yazdığımın yarısını mı okudunuzÜstünüze alınmayın bu kadar,size söylemiyor ev sahibine söylüyor zaten
Hakaret ediyorsunuz, sassy’ye de ettiniz az önce. Ban almanız beni ilgilendirmiyor ben hakkımı yasal yollardan ararım.Herkese sataşmakla biliniyorsun sadece ban almaktan hiç çekinmem hakaret etmiyorum çünkü..
Yani sanki sizin kiracınızmis gibi sert yazıyorsunuzİşte ev sahibine de söyleyemez yazdığımın yarısını mı okudunuz
Sen hakaret algılıyorsun bense tavrını dalga geçmek hangisi birbirinden daha kötü sen düşün öyle cevap ver..Hakaret ediyorsunuz, sassy’ye de ettiniz az önce. Ban almanız beni ilgilendirmiyor ben hakkımı yasal yollardan ararım.
Hakaretin cezası var, siz karar verin. Muhatap olmasanız mı benimle artık? İyi yerlere gitmeyecek...Sen hakaret algılıyorsun bense tavrını dalga geçmek hangisi birbirinden daha kötü sen düşün öyle cevap ver..
Artık eğitim bile buna göre şekillenecek çoğu uzmanlık yabancı öğrencilere kalacak bizim gençlerimiz evlerine yakın yerde yaşayacak okuyacak2 yıl önceye kadar çocuk okutulmasına yardım ediyorduk rahatça. Tüm çocuklaraysa kutu kutu çikolatalar alıp dağıtırdım. Artık kendi evladıma zor alıyorum indirim takip edip. Promosyonları gözler olduk yahu. Annem bizle yaşıyor bilen bilir. Maaşını savurturdum lüks tüketim mallarına. Artık çocuğa kitap okul taksidi sağlık giderine yetmiyor. Dışarda insanların yüzü gülmüyor artık. Kirasını faturalarını açılacak okulları kışın gelecek doğalgaz ı düşünüyorlar. Apartman aidatları güncelleniyor bu ay . Şehir dışı üniversite kazanan gençler mutlu olurdu eskiden artık nerede barınırız nasıl geçiniriz diyorlar.
Dalga geçmenin yok mu? .. Bir kurallara bak istersen iyi niyetli olmayan her şey yasak.. Bana cevap verirsen alırsın cevabını.. Göz ardı edebilirsinHakaretin cezası var, siz karar verin. Muhatap olmasanız mı benimle artık? İyi yerlere gitmeyecek...
Kiracımız var diye de suçlu olacağız az kaldıHakaretin cezası var, siz karar verin. Muhatap olmasanız mı benimle artık? İyi yerlere gitmeyecek...
Siteden bahsetmiyorum hanfendi anlamamakta diretiyorsunuz. Dünya bu siteden ibaret değil farkındasınız değil mi? Evet son mesajım size, gözardı ediyorum.Dalga geçmenin yok mu? .. Bir kurallara bak istersen iyi niyetli olmayan her şey yasak.. Bana cevap verirsen alırsın cevabını.. Göz ardı edebilirsin
Aradaki 500 lirayı iki öğretmene hibe etmektense bir öğrenciye burs vermeyi tercih ediyordur belki.Yani şimdi Allah kahretmesin ki ev sahipleride haklı, adam bi eve bir milyondan fazla veriyor(ev fiyatları yükseldi diye) ama kalkıp o evi 1500e kiraya veremez ki. Ben de kiracıyım zam zamanı çok zoruma gidiyor ama bişey diyemiyorum. Tabi sizin durumunuz daha farklı, zengin insan doymuyo, yani o kadar geliri mal varlığı var bari 3bin yap. Zor valla, Allah sonumuzu hayır etsin.
İşin komiği benim kiracım da yokKiracımız var diye de suçlu olacağız az kaldıevsahibim kıymetimi bilsin hakkında tek kötü laf etmeden zam yaptım saygıyla konuşuyoruz hala eskisi gibi. Evini hibe mi edecekti bana hayat pahalandı diye?
Hanım efendi ben de kiracıyım ve bana da zam gelecek. Ev sahibim zengin diye malının hesabını yapıp bana bu kadar zam yapmayın diyemem. Banane zenginliğinden malından mülkünden.Yani sanki sizin kiracınızmis gibi sert yazıyorsunuz
MaHlass,Artacak diye kiraladılar tamam da bu insanın maaşı diyelim ki 10 bin TL 6 bin verince kiraya nasıl geçinecek, ilerde de tıkanacak bu sistem. Serbest piyasa bu sefer ödemeyi baz alacak ya da yabancıları doldurup ülkeyi vatandaş terk edecek.. Bir devleti yok etmek istiyorsanız ekonomisini yok edin örneği işte apaçık..
3600 le zam gelecek öğretmenlere ayrıca uzman öğretmenlik miydi adı tam hatırlayamadım onu kazanan da extra zam alacak. Kurs açabilir özel ders verebilir. Belki evsahibi aldığı kirayla önemli sağlık sorununu karşılıyor belki torununu okutuyor belki çalışıp aldım kirasıyla şehir şehir gezeceğim her ay diyor kime ne. Fahiş fiyat artırıp fırsatçılar yüzde 20 var yoktur. Kalanı da geçinmeye çalışan insanlar aynı bizim gibi. Benim evsahibim tıp da evladını okutuyor. Elbette zam yapacak . Kızına da kira ödüyor çünkü .Aradaki 500 lirayı iki öğretmene hibe etmektense bir öğrenciye burs vermeyi tercih ediyordur belki.
Valla isterse pavyonda yesin ceycey. Adamın hakkı mı? Hakkı...3600 le zam gelecek öğretmenlere ayrıca uzman öğretmenlik miydi adı tam hatırlayamadım onu kazanan da extra zam alacak. Kurs açabilir özel ders verebilir. Belki evsahibi aldığı kirayla önemli sağlık sorununu karşılıyor belki torununu okutuyor belki çalışıp aldım kirasıyla şehir şehir gezeceğim her ay diyor kime ne. Fahiş fiyat artırıp fırsatçılar yüzde 20 var yoktur. Kalanı da geçinmeye çalışan insanlar aynı bizim gibi. Benim evsahibim tıp da evladını okutuyor. Elbette zam yapacak . Kızına da kira ödüyor çünkü .
Dedi aksini ispat ederken..Dünya bu siteden ibaret değil farkındasınız değil mi?
Konu sahibinin tek maaş olduğunu düşünerek söyledim ben, öyleyse adam haklı.söylediğiniz gibi bende genelde bu şekilde düşünüp hayırda bulunuyorum. Daha mantıklı ve içime sinen oluyor. İnşallah o da öyle düşünüyordur.Aradaki 500 lirayı iki öğretmene hibe etmektense bir öğrenciye burs vermeyi tercih ediyordur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?