Ev?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.966
5.149
398
Merhaba kızlar, Allahıma çok şükür ev almaya karar verdik eşimi çok zor ikna ettim çünkü ev almak istemiyordu krediyi çok çekeceğiz tayinciyiz vs. Diye
Neyse bir ev begendik 6-8 yıllık apt. Merkezi bi yerde güzel ama eski.. Eşim o evi alacağım diye tutturdu daha öncede çok ev baktım en iyisi buydu. Şimdi ben ise daha yeni bina almak istiyorum içi guzel olsun diye tutturdu illa bu ev önü açık o yeni bina ama önü açık degil diye.. Sizce ikna etmek uğraşmaluyım yoksa razı olmalıyım. Son olarak eşim bura merkezi kira ya rahat verilir diyor..

Tebernüş kireçci var emlak editörü ona sorun kira - evin fiyatı falan matematiksel yorum yapar.

Oturacak misiniz, kiraya mi vereceksiniz? Ev bu neticede 3 5 senede bir alınmıyor ki. Bir kere alınca bitiyor. O yüzden merkezi yeri tercih edin bence. Mutfak vs imkan olunca bi tadilata bakar ama evin yerini hic bi zaman degistiremezsiniz

Evet evin yeri cok güzel içi eski parke falan

Yatirimlik alacaksaniz merkezi yerdekini alin, kiraci bulma sorununuz olmaz.
Ama binanin yapim yilina iyice dikkat edin, benim 10 yil once oturdugum ev bile laminant parkeydi, 8 yillik evde eski parke mutfak dolabi vs olmamali.

kesınlıkle yerı ıyı ev alın
benım evım 2 senelık ılk bız otrdk aldık ama bızden sonra ıkı cephesıne de yenı bına yapıldı
sabahlaı bıle mutfakısımız acık
hep guneslı ev hayat ettm balkonlu vs ama malesef
balkon varda dıger komsularla bır kol mesafesınde o kadr dıpdıbe
satmak ıstedgmde de zor satacagımdan cok emınım

6 8 yıl demek yeni bina demek nasıl eski olduğunu düşündünüz :/

Istanbulda yasamiyorlar belli ki :) oturdugum ev 23 yillik ama param olsa bi dk dusunmem satin alirim

İçi eski tip parke ise nasıl 6-8 yıllık bina olur. En az 20 yıllık olması lazım.

Ben bunu hiç düşünmedim ev sahibi bize 5-10 arasında dedi.. Parkeler kahverengi oluyordu hani w seklinde öyle.. Ben de beyaz laminat parke istiyorum eşim ise bir iki oturcagım eve bin TL bile olsa parke yapmam kiracı oturacak diyor.. Aslında başka ve cok yakın ilçe de sıfır asönseşi site gibi daireler bu fiyatta. İnat etti bunu alacak. Neyse nasip Allah herkesin gönlüne göre versin

asansör var mı evde

tapusuna bakın 2 yıllık bu ev dedikleri evin 35 yıllık olduğunu tapusunda gördüm.yalan söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…