- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kenarda birikim yoksa kredi çekmek aşırı derecede mantıksız.. Ayrıca kiraya verecekseniz, kendiniz oturmayacaksanız eşinizin dediği daha mantıklı..
Oturacak misiniz, kiraya mi vereceksiniz? Ev bu neticede 3 5 senede bir alınmıyor ki. Bir kere alınca bitiyor. O yüzden merkezi yeri tercih edin bence. Mutfak vs imkan olunca bi tadilata bakar ama evin yerini hic bi zaman degistiremezsiniz
Evet evin yeri cok güzel içi eski parke falan
6 8 yıl demek yeni bina demek nasıl eski olduğunu düşündünüz :/
Evet evin yeri cok güzel içi eski parke falan
6 8 yıl demek yeni bina demek nasıl eski olduğunu düşündünüz :/
Istanbulda yasamiyorlar belli ki :) oturdugum ev 23 yillik ama param olsa bi dk dusunmem satin alirim
İçi eski tip parke ise nasıl 6-8 yıllık bina olur. En az 20 yıllık olması lazım.
asansör var mı evdeBen bunu hiç düşünmedim ev sahibi bize 5-10 arasında dedi.. Parkeler kahverengi oluyordu hani w seklinde öyle.. Ben de beyaz laminat parke istiyorum eşim ise bir iki oturcagım eve bin TL bile olsa parke yapmam kiracı oturacak diyor.. Aslında başka ve cok yakın ilçe de sıfır asönseşi site gibi daireler bu fiyatta. İnat etti bunu alacak. Neyse nasip Allah herkesin gönlüne göre versin
tapusuna bakın 2 yıllık bu ev dedikleri evin 35 yıllık olduğunu tapusunda gördüm.yalan söylüyorlar.Ben bunu hiç düşünmedim ev sahibi bize 5-10 arasında dedi.. Parkeler kahverengi oluyordu hani w seklinde öyle.. Ben de beyaz laminat parke istiyorum eşim ise bir iki oturcagım eve bin TL bile olsa parke yapmam kiracı oturacak diyor.. Aslında başka ve cok yakın ilçe de sıfır asönseşi site gibi daireler bu fiyatta. İnat etti bunu alacak. Neyse nasip Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?