Ev?

alın o evi. ben kendime 17 yıllık ev aldım. içini baştan aşağı tadilat yaptım. 280 e aldım. 50 bin içine harcadım. şuan 450 bin teklif edenler var. 1 2 haftaya taşınacağım inşallah.
ben almadan önce evin sağlamlığını düşündüm. aynı sitede bir tanıdığımız var evlerin teni test edildiğini sağlam raporu olduğunu söyledi. aynı arkadaşımızda evini yüksek meblağ harcayarak tadilata soktu. o yüzden güven verdi bana.
sizin şehrinizi bilmiyorum ama eskişehirde evler inanılmaz pahalı. benim aldığım semtte sıfır evler 110 m2 120 m2 500 600 bin lira. ben 180 m2 net aldım evi. 200 m2 brüt. mesela burada evlerde odalar dikdörtgen. bakarken ev gördüğüm evler genelde eni 1,2 boyu 8 m. 3 lü koltuğun enine sığmayacak evler vardı. hayret ediyordum hala ediyorum. neyse kısaca eski bir ev alıp onu istediğinize göre tadilat etmek 0 ev almaktan daha avantajlı. kaldı ki 6 senelik binayada eski denmez.

Aynen. Ben de İstanbul'da çok merkezi bi yerde 330 bine eski dökülat daire aldım 60 bin filan tadilata harcadım şimdi 450 den aşağı satmam. Evin yeri evin fiyatını en çok katlayan etken oluyor. Kiraya verilecekse de aynı şekilde

Ben her zaman yeni binadan yanayım.
Eski evlerin içide dışıda beni hiç cezbetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…