- 8 Ekim 2018
- 160
- 63
- 13
- 31
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Çocuk var ama henüz 1 buçuk yıldır evliyizÇocuk var mı? Yada uzun süredir evliyseniz belki de artık bunlarda sıradanlaşmıştır?
:))Biz şu ara kedi köpek misali didisiyoruz :) zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile :)
Deniyeceğim :) arkadaşlarıyla çok faaliyeti ama nçbana gelince tutuk :/En kötü ay yemek cok yedik hadi biraz yürüyelim diyip veya aa su sinema gelmiş hadi buna gidelim vs diyebilirsin :)
Valla bizde öyle vakit geciriyoruz pek değişiklik yok gelip yemek yer tv izler nasilsinlar onda sonra bitti geceKızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Çok alakasız olacak ama merak ettim ikiniz de çalışmıyorsanız nasıl geçiriyorsunuzYabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Benim ailemin daha doğrusu babamın abimin sahibi olduğu şirket var,o şekilde. Şuan hamile olduğum için gitmiyorum işe,eşimde askere gidecem o nedenle.Çok alakasız olacak ama merak ettim ikiniz de çalışmıyorsanız nasıl geçiriyorsunuz
Bende size cok özendim keske biz ikimizde calismasak.cok şanslisinz ve cok cesur bir ciftnissjnzYabancı dizi,film izliyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Biraz eşinizi teşvik ederseniz yavaş yavaş açılabilir aslında.Bende size cok özendim keske biz ikimizde calismasak.cok şanslisinz ve cok cesur bir ciftnissjnz
Anladım teşekkürlerBenim ailemin daha doğrusu babamın abimin sahibi olduğu şirket var,o şekilde. Şuan hamile olduğum için gitmiyorum işe,eşimde askere gidecem o nedenle.
L koltukta birimiz bir köşede birimiz bir köşede elimizde genelde tel olur ama elimiz kolumuz bacağımız illa birbirimize değerarada dizi film izleriz muhabbet ederiz ilgi demek illa 7 24 birbirinle vakit geçirmek degilki.
Sürekli elimizde telefon olduğu halde hep iletisim halindeyiz bana yetiyor
Evet cok zor alıştım artık.film izlemek istiyorum sevmiyor dısarı cıkalım diyorum çıkmıyor.beraber yaptıgımız sey ara sıra markete gitmek okadar.çok sıkıldım çokÇok sıkılıyorum bu ilgisizliği de doğuruyor ister istemez birde çocuk var aramızda diyalog o kadar az oluyor ki
Yabancı dizi,film izliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?