Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

Çocuklarla beraber top LEGO oyuncak falan oynuyoruz babamızda bize katılıyor film izliyoruz ama yarısında uyumuş oluyorum yorgunluktan bazen beraber yemek yapıyoruz dışarı çıkma taraftarı değil pek küçük şehir olunca ev daha rahat

Valla bizde öyle vakit geciriyoruz pek değişiklik yok gelip yemek yer tv izler nasilsinlar onda sonra bitti gece

Çok alakasız olacak ama merak ettim ikiniz de çalışmıyorsanız nasıl geçiriyorsunuz

Ahh ahh cocuklar yokken disari cikardik yaz geceleri parklarda oturur yuryurs yapar sohbet derdirk biryerlere oturur birseyler yerdiik evdeysek film izlerdik. Sohbet muhabbey Şakalasma beraber yemek yapma uyuma saatlerce. Simdi iki cocukla nöbetleşe uyuyoruz.

Çocukla ilgileniyoruz,tv izliyoruz ve bazen de eve iş getiriyoruz.
Hufff oğlum da olmasa sıkıcı ötesi bir hayatımız olacakmış şu an fark ettim.

Telefondan kelimelik oynuyoruz. Ben sakayla takilip konuscak gulcek eglencek bisiler buluyorum. Ama o da uyum sagliyor. Tv de yarisma profmgramlari izlemekten keyif aliyoruz.bazen film izliyoruz. Bazen de candy crush da yaris yapip gecemedigimiz yerlersw birbirimize yardimci oluyoruz. O gecince ben kusuyorum bir daha asla benle konusma diyorum kaciyorum. Arkamdan gelirse sakadan nazlaniyorum gelmezse gidip parmagimi kulagina sokmaya caliisyorum ya da huylandiriyorum. Seksi hareketler yapip ona yaklasip sobra opcekmis gibi yapip gidikliyorum.
Bazen ruj surup opmek istiyorum opunce kahkaha atiyorum surati komik oldu diye ama bunu artik yemiyor. Sigara odasina gittigindw yanina gidip bende sigara iccem diyorum. Kiziyor. Agzima goturme sakasi yapinca agzina vuurrum uyarmadi deme diyor. Vurmaya calisirken guluyorum vuramadi diye vurunca kusuyorum. Ahhh cok kotu vurdun ahhhh gorurrsun sen. Diyorun iceri gidip bi odaya saklaniyorum beni ariyor bulunca sanki saatlerdir orda oturmus psikopat gibi davraniyorum. Halime guluyor . Tabi bende guluyorum.
Kabusu oldum coktum tabi mahsustan yaptigimi biliyor. Hic kusmedim ciddi anlamda.
Yatarken bana masal anlat diyorum anlatmiyor zorlayinca sacmaliyor ama guzelmis gibi dinliyorum.
Yani yapabildcegimiz tum sacmaliklari galiba yapiyoruz.
Birbirinize bakip gulmemece oynuyorz o cok komik oluyor.
Boyle yani..

Bende size cok özendim keske biz ikimizde calismasak.cok şanslisinz ve cok cesur bir ciftnissjnz

Bende size cok özendim keske biz ikimizde calismasak.cok şanslisinz ve cok cesur bir ciftnissjnz
Biraz eşinizi teşvik ederseniz yavaş yavaş açılabilir aslında.
Benim eşimde sadece arkadaşlarıyla gezmeyi seven bir tipti,kademeli kademeli değiştirerek bu hale getirdim :) her çift mutlu olsun eğlensin isterim ama bu biraz da biz kadınların elinde.

Yemek,meyve fasli oluyor sonra izlediğimiz dizi film varsa onu izliyoruz.bir ara telefona takılıyoruz,sonra ben oynumdan sıkılınca eşime sariyorum sürekli telefon elinde benimle ilgilenmiyorsun diye.ha bunlar misafirden bir yerlere gitmekten fırsat bulduğumuzda yaptıklarımız.ola ki birkaç gün başbaşa zaman geçirdik,mutlaka bir kavga bir tartışma olur.sonra gönül alma barışma süreci vs.Valla biz böyle yuvarlanıp gidiyoruz

L koltuk candır demeye geldim

Çok sıkılıyorum bu ilgisizliği de doğuruyor ister istemez birde çocuk var aramızda diyalog o kadar az oluyor ki
Evet cok zor alıştım artık.film izlemek istiyorum sevmiyor dısarı cıkalım diyorum çıkmıyor.beraber yaptıgımız sey ara sıra markete gitmek okadar.çok sıkıldım çok

öyle güzel mesajlar var ki:) bdvdeki en iç açıcı konu olmuş aslında.

maşallah allah mutlu arkadaşların mutluluğunu daim etsin; mutsuz, sıkıntılı olanlaraysa ağız tadı, huzur, geçim versin inşallah:)

evlilik doğru insanla güzel diyordum hep. ne güzel eğlenenler varmış haklıyım

severek evlendiğiniz biri varsa yanınızda ne yapsanız eğlence aslında.

bir diziye sarın beraber. internetten yabancı dizilere bir bakıp ikinizin de ilgisini çeken bir diziyi takip edebilirsiniz.

film günü çok mantıklıymış çok eğlenceli olur.

haftada kaç gün izniniz var? en sevdiğiniz aktivite nedir? eşinizin en sevdiği şey?

2 mizde çalışmıyoruz derken? Ben mi yanlış okudum? Ee evi kim geçindiyor. Rahatsız ettiysem kusura bakma ama merak ettim napim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…