Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

Kaç yaşındasiniz gerçekten merak ettim?

Cocuklardan once ve sonrasi var:)
Oncesinde film, beraber kitap okuyup uzerine konusma, tavla tarzi oyunlar, gezmek, alisveris yapmak, balik tutma, piknik, evde yemek mutfak isleri hep beraber zaten:)
Cocuklardan snra biri onlara bakiyo digerimiz de yemek yapiyor:))) tabi bu isin esprisi ama en azndan dogumdan sonra duzen oturana kadar boyle....

Fringe,friends,13 Reasons Why? Son olarak Dark.
Özellikle Fringe ve Dark tavsiyemdir.
Vuhuu tabuları atlamayalım.
Mentalist, elementary, la casa de papel, sherlock, house md, bones, hannibal, suits, leverage, lie to me, damages, chuck.
Tatlım doğuma kadar idare eder seni, yaşın itibariyle tabi birçoğunda sen mini miniydin ama yabancı dizi kültüründe temel taşlardır birkaçı.
Bazıları bilinmez ama iyi hikayelerdir, aklıma gelmeyen daha onlarcası var ama bir iki sesonda kalktı.
Özellikle hala moral bulmak istediğimde chuck ve leverage ı izlerim, güzel zihin dağıtıyor.

Beni 5-6 ay evimde idare etse yeter aslında,Chuck'ın yorumlarını okudum fena değildi sende tavsiye ediyorsan Fringe bitince bir başlayayım ona. Onun dışında Netflix dizilerine sardık bu aralar. Karman çorman oldu kafam. Çok rahat bir hamilelik geçiriyorum Allah'a çok şükür bir kere midem bulanmadı daha,umarım sonuna kadar rahat geçer,tavsiyelerin için teşekkür ederim kuzum.

Ay sen de benim gibi şanslılardansın.
Benim ikisinde de bulanmadı, çok uyku halim ve karın ağrım olurdu ill zaman o kadar.
Ama bu genelde doğduktan sonra zor bir bebekliğe işaret.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, gerisinde Allah güç kuvvet veriyor baksana hala küçük bebeğimin nöbetindeyim, daha uyuyup 7 de güne başlayacağım
Chuck güzeldir beyin yormaz, eğlendirir, hoş vakit geçirtir tatlım, inan seversin.
Lie to me de öyledir.
Benim izlediğim diziler genelde fringe gibi değildir, her bölüm farklı konı işlenir ve alt hikaye hafif hafif devam eder.
Dolayısıyla sıkmaz, kafa yormaz, film izler tadında biter.
Leverage ve lie to me ye de chuck la beraber başlayabilirsin, yine güzel ve eğlenceli.
Özellikle dexter falan yazmadım malum hamilesin, hafif gerilim cinayet polisiyeler sonra mümkünse.
Netflix e ben de takılıyorum ama 2 bölğm izleyip bıraktım hep, bir tek casadepapel aldı götürdü beni.
O da ispanyol sıcaklığı, benzer akdeniz kültürümüzden herhalde çok amatör ruh ve büyük inançlı bir iş olduğu içindir.

Esim kahvede ben evde .eşim anasinda ben anamda çocukla. böyle daha iyi kocam kedi gibi evde oturmazmış.ya belasını aramaya çıkacak yada kan emici arkadaslarinin cay kahve paralarını ödeyecek okeyde.sorumsuzluk abidesi belki de bu saaten sonra yanimda olsa ben kaldiramayacagim. Hep illa disarda bir işi çıkar yatiya gelir

Şimdiden hunimi hazırlıyorum ben o zaman,bir bebek bir çocuk bir ergen üçümüz tümden sıyıracağız gibime geliyor.
Fringe'da öyle her bölüm farklı konu işleniyordu güzeldi ama son 2 sezon bozdu. Ben film tadındaki sürükleyici dizileri daha çok seviyorum o yüzden Chuck'a mutlaka bakıcam,Casadepapel'ı çok gördüm internette,1-2 tanıtım videosunu izledim ama fazla içim ısınmadı biraz izlesem ne olduğunu çözerim de benimkinden vakit kalmıyor tv'ye,alıyor eline kumandayı Harry Potter açıyor,soğan doğrarken Harry'nin Ginny'i sırlar odasından kaçırışını izleyip izleyip ağlıyoruz,bebek ona yaramadı şimdiden de lir di.

Dermişim kısmına kadar okurken aaa aynı biz diyerek okudum

Eşim gelince yemek hazırlıyorum yemekten sonra kızımı yatiriyorum sonra çay tatlı film izliyoruz aslında okunuda pek uyuşmuyoruz eşim yabancı dövüş filmlerini seviyor bend3 komedi eşim evde olduğu zamanda bazen alışveriş sonra yemek yeriz kızımı parka götürürüz bazende misafirliğe gideriz bazende butungun evde oluruz

çocuk yapın sıkıntınızı alır öncesinde ne yapıyorduk diye düşünür durursunuz . Şaka bir yana bu günlerinizi iyi değerlendirin bol bol film, kaliteli diziler izleyin kitap okuyun. Çıkın çıkın gezin, geç saat vs rahat rahat oooh.

işten gelip çocuklarıma yemek hazırlama etkinlik ,oyun vs gece oluyor onları uyutunca ninni söylerken çoğu zaman yerde uyuyakalıyorum eşim gelip uyandırıyor sonra ona sarılıp uyuyom :)Ayy ev hanımı olsaydım kesin belediyenin ücretsiz kurslarına giderdim harika kurs seçenekleri var neden kendin için bir hobi edinmiyorsun.Bence en iyi şey amigurumi örgü örmek çocuğun varsa onlara istediği oyuncağı örersin ve asla kafana bişey takmazsın.Çocuğun yoksa ilerisi için istediğin bebek oyuncaklarını battaniyeleri örebilirsin.Bence kendin için de bişeyler yap mutlak hobi edin.Bak gör nasıl mutlu olucan

2çocuk biri de yolda büyüğün dersi ödevi sıkılmaya vakit bulamıyoruz hatta eşimle iki laf etmeye bile vaktimiz yok
Sıkılmak istemiyosanız çocuk yapın dermişim

Esim isten erken gelır genelde yemek yer dısarı cıkarız kahvemizi ıcer magaza gezeriz. Bazen yuruyus yaparız. Bazen beraber oyun oynarız evde. Bazen kuruyemıs cips tepsi yapar film izleriz. Hafta sonu ben guzel kahvaltı hazırlarım cesıtli baya. Esim uyur. Sonra kalkar kahvaltı yaparız. O toplar ben toz alırım. O suburup siler ben hazırlsnırım. Eger ertesi gun pazar ise Baska sehır gider orayı gezeriz ve hic sıkıldık dedıgımız bir gunumuz olmadı sukur. Bazende hic temizlik falan yapmayıp hep gezeriz...

Hiç birşey yapmıyoruz o devrilip kanepede saatlerce yatıyor bende varsa ev işimi yapıyorum cocukları alıp geziyorum ayrı takılıyoruz

Sinema odasi yaptik film yabanci dizi gecelerimiz var.
Kitap okuruz.
Sinemaya gideriz.raki balik yada sarap evi haftada 1.kizi anneme birakip.simdi bebek geliyor onun yerine kunefeciye gidiyoruz
Tabu oynariz arkadaslar gelir.ben ev gezmesi sevmen biz gitmeyiz.
Piknige gideriz.
Yuruyuse gideriz.
Mutfakta zaman geciririz makine bosalt doldur yemek hazirla yaparken bol dedikodu.
Kizin odevleri.sporu.sosyal faliyetleri.
Hoop gunler geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…