- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Umarım beğenirsin. :)Ondan soruyorum bazen ilk bölüm yanıltabiliyor ben de tavsiye üzerine başlamıştım. 2. bölümü de izlemekte fayda var o zaman. Teşekkürler :))
Kaç yaşındasiniz gerçekten merak ettim?Telefondan kelimelik oynuyoruz. Ben sakayla takilip konuscak gulcek eglencek bisiler buluyorum. Ama o da uyum sagliyor. Tv de yarisma profmgramlari izlemekten keyif aliyoruz.bazen film izliyoruz. Bazen de candy crush da yaris yapip gecemedigimiz yerlersw birbirimize yardimci oluyoruz. O gecince ben kusuyorum bir daha asla benle konusma diyorum kaciyorum. Arkamdan gelirse sakadan nazlaniyorum gelmezse gidip parmagimi kulagina sokmaya caliisyorum ya da huylandiriyorum. Seksi hareketler yapip ona yaklasip sobra opcekmis gibi yapip gidikliyorum.
Bazen ruj surup opmek istiyorum opunce kahkaha atiyorum surati komik oldu diye ama bunu artik yemiyor. Sigara odasina gittigindw yanina gidip bende sigara iccem diyorum. Kiziyor. Agzima goturme sakasi yapinca agzina vuurrum uyarmadi deme diyor. Vurmaya calisirken guluyorum vuramadi diye vurunca kusuyorum. Ahhh cok kotu vurdun ahhhh gorurrsun sen. Diyorun iceri gidip bi odaya saklaniyorum beni ariyor bulunca sanki saatlerdir orda oturmus psikopat gibi davraniyorum. Halime guluyor . Tabi bende guluyorum.
Kabusu oldum coktum tabi mahsustan yaptigimi biliyor. Hic kusmedim ciddi anlamda.
Yatarken bana masal anlat diyorum anlatmiyor zorlayinca sacmaliyor ama guzelmis gibi dinliyorum.
Yani yapabildcegimiz tum sacmaliklari galiba yapiyoruz.
Birbirinize bakip gulmemece oynuyorz o cok komik oluyor.
Boyle yani..
Cocuklardan once ve sonrasi var:)Kızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Vuhuu tabuları atlamayalım.Fringe,friends,13 Reasons Why? Son olarak Dark.
Özellikle Fringe ve Dark tavsiyemdir.
Beni 5-6 ay evimde idare etse yeter aslında,Chuck'ın yorumlarını okudum fena değildi sende tavsiye ediyorsan Fringe bitince bir başlayayım ona. Onun dışında Netflix dizilerine sardık bu aralar. Karman çorman oldu kafam.Vuhuu tabuları atlamayalım.
Mentalist, elementary, la casa de papel, sherlock, house, bones, hannibal, suits, leverage, lie to me, damages, chuck.
Tatlım doğuma kadar idare eder seni, yaşın itibariyle tabi birçoğunda sen mini miniydin ama yabancı dizi kültüründe temel taşlardır birkaçı.
Özellikle hala moral bulmak istediğimde chuck ve leverage ı izlerim, güzel zihin dağıtıyor.
Ay sen de benim gibi şanslılardansın.Beni 5-6 ay evimde idare etse yeter aslında,Chuck'ın yorumlarını okudum fena değildi sende tavsiye ediyorsan Fringe bitince bir başlayayım ona. Onun dışında Netflix dizilerine sardık bu aralar. Karman çorman oldu kafam.Çok rahat bir hamilelik geçiriyorum Allah'a çok şükür bir kere midem bulanmadı daha,umarım sonuna kadar rahat geçer,tavsiyelerin için teşekkür ederim kuzum.
Şimdiden hunimi hazırlıyorum ben o zaman,bir bebek bir çocuk bir ergen üçümüz tümden sıyıracağız gibime geliyor.Ay sen de benim gibi şanslılardansın.
Benim ikisinde de bulanmadı, çok uyku halim ve karın ağrım olurdu ill zaman o kadar.
Ama bu genelde doğduktan sonra zor bir bebekliğe işaret.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, gerisinde Allah güç kuvvet veriyor baksana hala küçük bebeğimin nöbetindeyim, daha uyuyup 7 de güne başlayacağım
Chuck güzeldir beyin yormaz, eğlendirir, hoş vakit geçirtir tatlım, inan seversin.
Lie to me de öyledir.
Benim izlediğim diziler genelde fringe gibi değildir, her bölüm farklı konı işlenir ve alt hikaye hafif hafif devam eder.
Dolayısıyla sıkmaz, kafa yormaz, film izler tadında biter.
Leverage ve lie to me ye de chuck la beraber başlayabilirsin, yine güzel ve eğlenceli.
Özellikle dexter falan yazmadım malum hamilesin, hafif gerilim cinayet polisiyeler sonra mümkünse.
Netflix e ben de takılıyorum ama 2 bölğm izleyip bıraktım hep, bir tek casadepapel aldı götürdü beni.
O da ispanyol sıcaklığı, benzer akdeniz kültürümüzden herhalde çok amatör ruh ve büyük inançlı bir iş olduğu içindir.
Dermişim kısmına kadar okurken aaa aynı biz diyerek okudumgelince hosgeldin derim operim o da hosbulduk der sarilir.
sonra cocuklar baba diye pacasina sarilir, ne kadar yorgun olsa da onlarla yarim saat oynar. ben o arada yemegi hazir ederim, sofrada gunun kritigini yapariz, ellerine saglik der beraber toplariz falan.
sonra cay icer sohbet ederiz. o cocuklari uyutur ben mutfagi toplarim.
sonra ben atistirmalik hazirlarim beraber sarilir film izleriz.
film bitmeden yataga geceriz, kikirdilar esliginde muhabbet ederiz, konustukca konusasimiz gelir.
sonra da tutkulu bi gece gecirir sarilir, kasik pozisyonunda uyuruz. dermisiiiim
iste benim evlilikten beklentim buydu. olmadikca da esimi de kendimi de yerdim.
simdi saldim, nadiren gunlerimizin boyle gectigi de oluyor ama genellikle ikimiz ayri ayri kendi hosumuza giden seyleri yapiyoruz.
tartismalarimiz azaldi, paylasimlarimiz zoraki degil. esimle iyi vakit gecircem diye kasmamak lazim. ne gerek var kendimizi mutsuz etmeye :) oldugu kadar olmadigi kader.
bunu anlamak 8 yilimi aldi.
Valla sırf yan yana yatabilmek için aylarca L koltuk aradık.evin ikinci katına taşındık aşağıdaki L koltuk yukarıdaki odaya uymadı.aylarca gezmediğimiz mağaza kalmadı.sonunda buldukL koltuk candır demeye geldim
çocuk yapın sıkıntınızı alır öncesinde ne yapıyorduk diye düşünür durursunuzKızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
işten gelip çocuklarıma yemek hazırlama etkinlik ,oyun vs gece oluyor onları uyutunca ninni söylerken çoğu zaman yerde uyuyakalıyorum eşim gelip uyandırıyor sonra ona sarılıp uyuyom :)Ayy ev hanımı olsaydım kesin belediyenin ücretsiz kurslarına giderdim harika kurs seçenekleri var neden kendin için bir hobi edinmiyorsun.Bence en iyi şey amigurumi örgü örmek çocuğun varsa onlara istediği oyuncağı örersin ve asla kafana bişey takmazsın.Çocuğun yoksa ilerisi için istediğin bebek oyuncaklarını battaniyeleri örebilirsin.Bence kendin için de bişeyler yap mutlak hobi edin.Bak gör nasıl mutlu olucanKızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Kaç yaşındasiniz gerçekten merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?