Evde Kaldım :((

Sessiz sakin değilim, geniş bir arkadaş çevrem var, yaşım 35 ve evlenmedim

Bende istiyorum çocuk sahibi olmayı bu konuda haklısın

Ancak bu kadar üzülecek bir şey değil bu, insanları dikkate alarak üzülüyorsun

Her hayatın bir misyonu var dünyada, herkes bir şeyler için yaratılmıştır ve herşeyin hayırlı bir zamanı vardır

Evlilik insanlar arasında çoğu zaman seçilmişlik duygusunu tatmin ediyor, evlendi çünkü buna değer bir kadın düşüncesi

Bundan kurtulmalısın, 70 yaşıma gelmedim ama kedilerle yaşıyorum ve inan çok mutluyum =)

Son şans diye bir şey yok, forumda şu an hayattaki mucizelerle ilgili bir konu var, bir göz at, iyi gelecektir.

İnsan geveze bir varlıktır, durmadan konuşur. Duymayacaksın hepsi bu =)

Size yukardan vahiy filan mı geliyor haşa,nerden biliyorsunuz bunları?Şöyle olacak,böyle olacak birsürü hastalıklı düşünce.Ben de 31 yaşındayım bekarım,Allah'ın yazgısını biliyormuşcasına yorum mu yapıyım şimdi?Allahmışım gibi,ilahi kalem benim elimdeymiş gibi olacakları mı yazıyım şimdi,nerden bilicez ya?Nerden bilicez 1 saat sonra bile bizi neler bekliyor?Zaten böyle düşünmeye,bu şekilde yazgıyı biliyormuş gibi garip konuşmaya devam ederseniz,neler yaşarsınız ben de çok merak ediyorum

Bir tane olumlu cümle, olumlu enerji yok..Çok yazık..
Kendinle barış lütfen..
Barışamıyorsan yardım al..
Zira bu kadar karamsarlığın sonu hatalar ve yanlışlar zinciri olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdiğin için evlen,onunla yaşlanmak istediğin için evlen ,onsuz yapamayacağın için evlen,ondan çocuk istediğin için evlen,böyle birisi yokken evlenmenın mantığı yok bence evlılık sevgiyle olur evde kaldım korkusuyla evlenme, mıllet evde kalmış demesin diye evlenme,

Bu arada örnek vermişsiniz de, kedilerle mutlu olmanın nesi kötü? Hiç mutlu olamamaktan iyidir değil mi?

Yazını okurken hayattan sogudum bır an ..
Yapmayın Allah aşkına , Hayatın insana neler sunacagını sadece Allah bılır..
Ve insan sureklı olumsuz bakarsa hayata olumsuzluklarda bence onu bulur , bıraz umut etmelı ınsan .

Evlılık hersey demek mı ?
Mılyonlarca ınsan var keske evlenmeseydım , ya da gec evlenseydım dıyen ..
İnsan herseyın hayrlısını ıstemelı bence ..
Biraz kendinizi toparlayın, hayata olan bakıs acısınızı gozden gecırın..

kötü çağırırsan kötü olan gelir. iyiyi çağır her zaman.
'mutlu olcam, aile kurcam, çok iyi bi anne olcam' de.
evlenek birini bulursun mutlaka. zaten artık erkekler 30 undan önce evlenmiyolar

sözlüm benim aile kurmam, anne olmam için son şansımdı
bu ifadeniz kendinizle ilgili pek çok şeyi anlatıyor.
bu psikolojiden çıkana kadar zaten ilişki yaşamayın.

40 yaşındayım ve evlenmedim,daha ötesi varmı??
ha ben değil ama çevrem eminim evde kaldı diye dalga geçiyo arkamdan
yemişim öyle çevreyi ama ,umrumda değil,
evlenmiş olmak için evlensem şu anda bile var birileri ama istemiyorum,hem mantıklı hemde kanımın ısınacağı biriyle evlenmek istiyorum ama yok..
kısmet
vardır diyorum her işte bir hayır
belki hiç evlenmicem mesela
ha istemıyomuyum çok istiyorum ama zorlamıyorum
yapcak bişi yok çunku
olmayınca olmuyo..
sen de takma kafana mümkünse..

Bende 26 yaşına girdim bekarım henüz evlenmedim evet çevremde çok soruyorlar ne zaman evleneceksin diye ama hiç birine kafayı takmıyorum sonsuza kadar arkamda destek olan bir ailem var ve bu konuda hiç baskı yapmıyorlar bu işler kader kısmet işi kaderimde varsa evlenmek evlenirim yoksa da evlenem bu dünyanın sonu degil bir ara kadının biri ne zaman evleneceksin demişti bende sen ne zaman öleceksin dedim kadın nerden bileyim dedi bende ne zaman evlenecegi nerden bileyim dedim kaderimde varsa olur demiştim.

Canim öyle deme ya,Allahin gücüne gider,hayirlisini iste,önemli olan evli olmak degil ki,önemli olan namuslu,dürüst,kadina deger veren,sadik bir es bulmak.

Hic ama hic ummadigin bir anda karsina biri cikar ve eger dogru insansa senin icin,seni cok mutlu eder.

Ben esimi tesadüfen akrabamin evindeyken tanidim,onlarin mahalleden komsusuydu ve suan 2,5 yillik evliyim

ama hic aklima gelmezdi bu sekilde akraba ziyaretinde esimle tanisacagima,bende hep derdim aman bulamam bana yugun birini,kim bilir kac yasima geldigimde hala bekarimdir.

Bak benden sana gercekten tecrübe edilmis bir öneri : at bu fikirleri aklindan,ve inan bana hayirlisini iste!!!

Hele ki bu senin ömrünü paylasacagin adamla alakaliysa,Allaha yalvar ki hayirli bir es cikarsin karsina.

Bak yine tecrübe ettigim icin söylüyorum,akraba makraba bosver sen insanlari,inan ki yarin bir gün sirf evlilik olsun diye adamin tekiyle evlenince ve sorunlar cikinca veya bosaninca,sanki o kendini bilmez akrabalar mi senin yarali yüregine melhem olacaklar?

Ne güzel meslegini eline almissin,gurur duy kendinle ve kimsenin etkisi altinda kalma..

Sen Konu actin bende sana tecrübelerime dayanarak yürekten tavsiyeler verdim..

Insaniz hepimiz,belki sen simdi diyeceksin ki kendi kendine : amaaan sana göre tabi sorun yok,sen evlemissin.

Ama inan ki herkesin kismeti kendine ve tek önemli olan daima dualarla hayirlisini istemek (üzerine basa basa söylüyorum bunu)

zaman ve tecrübeler ögretti bana bunu ve ögretiyorda.

Pardon roman yazim azcik

İlahi, güleyim mi üzüleyim mi. 28 yaş dediğin nedir ki? Hayırlısı olsun arkadaşım. Sen dile en iyisini, olur. Sabır et. İşine bak sen, hiç beklemediğin bir zamanda kısmetin bulur seni. Çünkü niyet her şey demek. Ama şu varki; evlenmek için de evlilik olmaz.

Geçen gün 30'undan sonra evlenmiş bir arkadaşın yanında iki arkadaş konuşuyoruz. O da zamanında senin gibi dert ediyormuş...
Üç kişiyiz, iki arkadaş bu geç evlenen bayanın yanında kocalarımızı ve erkekleri çekiştiriyoruz..Bize kulak kabartan bu arkadaş dönüp bize "ya evlenip pişman olmayan var mı acaba" dedi...
Şaşırdık. Bu söz çok vahim. Biz evlenmekten pişman değildik ki.Öylesine çekiştiriyorduk erkekleri. Ona "biz pişman değiliz" deyince de o şaşırdı.Kızcağız çocuğu var, eşi çok kötü olmasa da iyi de değil..Çözülemeyecek sorunları yok, ama psikolojisi bozuluyor kızın, çok belli oluyor hayatında.

Yani demem o ki; iyi bir evlilik yapmak çok önemli. Evlenirsin, vezir olursun. Evlenirsin rezil olursun. Yaşın çok ufak. Sen Allah'tan vezir olacağın bir evlilik dile ki, şu bozulmuş psikolojini o beyaz atlı prens düzeltsin. Dualarımız seninle...

Çok beğendim bu sözü. ALLAH KULLARINI İHMAL ETMEZ İMTİHAN EDER. Forumun bu sayfalarına giren herkesin kulağına küpe. Sen ne arıyorsun bu sayfalarda diye sorarsanız, benim değil kardeşimin benzer sorunları var. Ona yardım etmeye çalışıyorum ama elimi uzatsam beni itiyor ve akıl almıyor. Oyle hataları var ki, ona ulaşamıyorum bir türlü.

Sorununuz kendinizi sevememeniz bana göre. Okumuşsunuz, mesleğiniz var ne güzel ama siz evlilikle kafayı bozmuşsunuz kusura bakmayın. Sizin zorlamanızla olmaz bu işler ne zaman ki vakti gelir o zaman evlenirsiniz.. Konu komşunun dediklerini bu kadar kafaya takacak vaktiniz olmasın kendinizi mesgul edecek uğraşlar bulun. Annenizin mantığına da hiç anlam veremedim ! Sanki siz rafa kaldırılan eşyasınız da gelen müşteriye sizi kakalamaya çalışıyor. Annenizi de bu konuda uyarın. Her şeyden önce siz kendinizi ezmeyin, kimsenin de sizi ezmesine müsade etmeyin...

Dayımın kızı evlendiğinde 18 yaşındaydı. Ben ondan 7 yaş büyüğüm ve evli değildim. Annesi geçtik seni sen hala bak dedi. Bir çoklarına göre geçte olsa içime sinerek ve tamda zamanında bir evlilik yaptım. Çok şükür, daha iyi bir evlilik yapamazdım sanırım diyorum. Allah herkese nasip etsin. Ama dayımın kızı... Onunla ilgili konu açmıştım, şuan boşanma sürecinde. Yeter ki evlilik güzel yürüsün beklemeye değer derim.

Halt etmiş o konuşanlar!! Önemli olan evlenmek değil,mutlu olmaktır.. Sonra bekarken rahattım,huzurluydum o günlerin değerini bilememişim demek de var ki Allah muhafaza...

Lütfen hayırlısını dile..Allah hayırlısını nasip etsin,körü körüne evlenmiş olmak için evlenilmez,görüyoruz neler yaşıyorlar.Allah kimsenin başına vermesin kötü bir evliliği..

Sen kendine değer ver,hayatını yaşamaya,sana verilen ömrü en güzel şekilde değerlendirmeye bak..Bu kadar şartlanırsan zaten mutsuz ve yalnız bir kadın olursun..Ama kendini sıkmayı bırak,göreceksin kimler çıkacak karşına

zaten çok güzel yorumlar yapılmış ama eklemek isterim
bol bol dua etmelisin ,evleneceğin kişi kaderinde yazılıdır, er yada geç doğru kişi ile karşılaşacaksın,
senin elinden pek bişi gelmez ,hayırlısının olması için dua et ve sabret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…