Evde kalmış muamelesi görüyorum..

İnsallah cok sagolun

Allah mutluluğunuzu bozmasın insallah.

Haklısınız insallah

27 yaşı geç görüyorsanız siz de kendinize evde kalmış muamelesi yapıyorsunuz demektir.

Allah atanmayı da nasip etsin insallah:))

27 yaşı geç görüyorsanız siz de kendinize evde kalmış muamelesi yapıyorsunuz demektir.
Hayır ben gec kalmışım diye düşünmüyorum herkes bunu dile getirince öğretmen arkadaslarım bile , ister istemez insan kafasına takıyor

Lutfen insanlarin ne dedigine bakmayin. Kime gore gec neye gore gec kaldiniz? Insanlar konusacak sey illa ki bulur. Bazi insanlar boyle besleniyor malesef. Hakkinizda hayirlisi olsun lutfen insanlar boyle dusunuyor diye evlilik karari almayin.

Reactions: 000
Kendimle dalga geciyorum onlar sorunca ama sonrasında düşünüyorum iste

Haklısınız

Kuzenim 40 yaşında evlendi. 3 yıllık evli 2 çocuğu var.
Onun yüzüne direkt evde kaldın diyorlardı. Çocuklu dul adamlara kaldın diyorlardı.
Ama sevdiği adamla evlendi.
Ne güzel insallah cok mutlu olur

İnsallah. Herkes mutlu olur umarım. Kimse ardına bakıp Keske demesin..

Yani yazdıklarınızda ciddiye alınacak tek bir şey bile göremedim.
Bana çok tuhaf geliyor,toplumun okumuş etmiş insanlarının bile evlilik konusunu takıntı haline getirmeleri.Bana biri böyle bir cümle kursa -annem bile olsa- bir güzel sustururum,haddi değil çünkü.

Canım güldürdün beni yaşın gencecik ne güzel mesleğin de var gül gibi adamlar bulursun :) Benim iki tane görümcem var biri 37 diğeri 36 yaşında ve henüz evli değiller onlar ne yapsın acaba :))
Allah yArdımcıları olsun. İnsallah en yakın zamanda mutlu bir evlilik yaparlar

Sırf ailem istiyor diye bir evlilik yapamam. Onlar da biliyor Bunu

Allah en hayırlısını çıkarsın diye dua ediyorum. Tipe bakmam asla.

Aynen öyle. En önemlisi ailem cok üstüme geliyor. Neden evlenmiyorsun bulsana birini deyip duruyorlar .
Evlilik programları da kalktı yoksa koşa koşa giderdim diyip güzelce tartışirdim evdekilere.. kader kısmet karşınıza düzgün biri çıkmadiysa sizin sucunuz ne ki. Ayrıca 27 çokta geç değil. İdeal bir yaş . Hatta genellikle Karadenizli arkadaşlarım 30 yaşın üzerinde evleniyorlar hiç yadirganmiyor onlarda ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…