Evde kalmış muamelesi görüyorum..

Bu kadar kafanıza takmayın lütfen benim arkadaşım da sürekli kafasına taktı durdu annesi istiyor diye gitti saçma sapan biriyle nişanlandı. Allahtan çocuk bunu bıraktı da kurtuldu yoksa bizimki ömrü billah bırakamazdı. Benim düğüne geldiğinde benim de evlenmem lazım dedi şaka gibi. Yazın başka bir arkadaşımız da evlendi bunu da görünce iyice kafasına taktı ve hiç güvenmediği sürekli kavga dövüş zorla yürüttüğü sevgilisiyle alel acele evlendi ve yine mutsuz yine mutsuz. Daha ilk günden bir sürü sorun yaşamışlar. O da sizinle aynı yaşta bu arada.Lütfen siz sakin olun ve hayırlısını dileyin evlenmiş olmak için evlenmek en büyük hata. İçinize sinen biri olmadan kesinlikle evlenmeyin annenize de kırıldığınızı söyleyin bu şekilde konuşmasın insan kendini baskı altında hisseder normal olarak. Ve inanın yaşınız daha çok genç bu saatten sonra evlenemem demeyin her yaşta evlenip çocuk sahibi olabilirsiniz.

Tanıştığım da oldu. Görücü usulü ile tanıştıklarım da oldu. Ama iste olmayınca olmuyor

Lutfen insanlarin ne dedigine bakmayin. Kime gore gec neye gore gec kaldiniz? Insanlar konusacak sey illa ki bulur. Bazi insanlar boyle besleniyor malesef. Hakkinizda hayirlisi olsun lutfen insanlar boyle dusunuyor diye evlilik karari almayin.
Böyle bir seye kalkısamam

Keske bizim burda da böyle olsa

Zaten ailem istiyor diye mutsuz bir evlilik yapamam. Sevgilim vardı ve güvenilmez bir insandı. Sırf evlenmiş olmak icin onla evlenemezdim. Eger sırf bu konusulanlara bakıp evlenmiş olsaydım çoktan evli olurdum. Rabbim hayırlısını versin diye dua ediyorum

Tanıştığım da oldu. Görücü usulü ile tanıştıklarım da oldu. Ama iste olmayınca olmuyor
Denemeye devam etmek gerek bu konular genelde boyle olmayinca olmuyor demek bir cozun degil bence mantik acisindan bakmak gerek biraz daha
Bu arada bende evli filan degilim.sadece genel olarak soyluyorum erkekler artik biriyle olayim diye bi ugras caba icinde degiller bazi erkekler kendisine yakin davranan kisiyi secebiliyor bazisi ise avfi oluyor kisiden kisiye degisen bi konu bu ama tanisma yolunu acmak iyidir evlilik odakli dusunmek hayal kirikligi yasatabilir

27 yaşındayım daha yeni nişanlandım haziranda düğünüm var.Hiçte evde kalmış değilim kısmet bu işler.Evlenmek için evlenecek olsak herkes herkesle evlenir ama önemli olan mutlu olacağın bir insanla ömür paylaşmak bu kadar takılmayın.

Reactions: 000
Yaşım cok geçmiş gibi geliyor bana
Yapmayın Allah aşkına...nasip kısmet...evli olmamak bir buhran sebebi olmasın sizin için.gezin tozun...hayatınızı yaşayın.zannediyor musunuz ki tüm evliler mutlu çocuklu.ben 32 yaşında evlendim.5 senedir evliyim.cok da mutluyum ama evlilik zor 27 yaşında evlenmedigim için şanslı hissediyorum:))))

Allah en hayırlısını çıkarsın diye dua ediyorum. Tipe bakmam asla.

Ah evet biri daha demiş biz Karadenizliler artık geç evleniyoruz ve dediğim gibi özellikle geç evlen baskısı var bizde de. Ozellikle annem ve babam tarafından. Ama illaki Karadenizli olsun lafı var bizde de. :)
Hocam küçük bir yerde mi yasiyorsunuz bir de onu sorayım. Dedigim gibi yine de siz aileniz arkadaşlarınız tavsiye ettikleri ile görüşün. Biri olur. Bir de yaş konusunda da esnek olun. İyi insan olsun gerisi gelir.

Ben de 27 yaşıma yeni girdim ablam 32 yaşında o da evlenmedi bu yaz nereye tatile gideli mi konuşuyoruz evlilik çokta matah bir şey değil kuzenim yeni boşanıyor kocasından dayak yediği için Allah'tan hayırlısını iste evlenmiş olmak için evlenme sakın millet ne derse desin he he de geç kafanı takma 3 günlük dünyada yarına çıkacağımız belli değilken.

25 yaşımda evlendim şuan 26’yım. Kızların evde kaldım diye ağlamaları o kadar saçma geliyor ki. Ki sdviyorum eşimi mutluyum da. Ama bu demek değildir ki kızlar hemen evlenmeli “yuvasını” kurmalı. Sanki sokakta yaşıyoruz bekarken.

Evet çevremde öyle insanlar cok. Güzelsin de neden Yok ki biri diyorlar bir de

Onlar çok yüzeysel bakıyorlar demek ki.
Güzellik kişiye göredir, tüm birliktelikler güzellik kıstaslı olmuyor.
Ayrıca her güzel, iyi meslek sahibi kız evli değil.Böyle kızlar hemen evlenir diye bir dünya yok.
Veya ben 31 yaşıma kadar görmedim.
Bu arada sırf mesleğiniz için sizinle evlenmek isteyen kişilerden uzak durun.
Onlar sizi hem eve para getirir hem öğretmen yarım gün çalışır ev işlerini de yapar diye görür.
Bazı erkekler tam şark kurnazı..
Bazı kişilerin öğretmen kadınlar çok tercih edilir demeleri bu yüzden.
Hem para getirsin hem ev işi yapsın, bende eve gelip tv karşısına geçip göbeğimi kaşıyayım.
Oldu paşam, bir sen zekisin (!) zaten..

Evlenip napican. Sanki evlenenler cok mu mutlu. Ben bekarligi seviyorum modunda gez. Eger kismetim cikmiyor modunda gezersen, istedigini uzuldugunu anlarlarsa daha cok ustune giderler. Evlenip de tek kisilik hayatlarina devam eden mutsuz olan ne kadar cok kisi var. Hayirlisini iste

Evli bir kadın olmaktan daha önemli vasıflarınız yok mu öğretmen hanım?

Once kendi icinde su soruya cevap ver, gercekten evlenmek mi istiyorsun, yoksa cevrende herkes evlendiginden geride kalmis gibi hissettigin icin mi evlenmek istiyorsun:)

ben de eşimle 27 yaşında tanıştım ve 29 yaşında evlendim
iyiki de bu yaşta evlenmişim diyorum iyiki daha erken evlenmemişim
mutsuz muyum hayır ama evlilikle gelen sorumluluklar bazı şeyleri geri plana atmana sebep oluyor
ben evlenene kadar gezdim tozdum eğlendim yedim içtim bekarlığın tadını çıkardım o yüzden evlendiğimde hiçbir şey içimde kalmamıştı
yaşınız çok geç değil evlilik için nasibiniz bi yerde sizi bulacaktır

Bir öğretmen olarak yüzde 1000 katılıyorum
Öğretmen kız arayan adam baştan elenir benim gözümde
Arkadaşımla saat üçte okuldan çıkıyorum nasıl temizlikçi çağırırsan diye kavga eden hanzo kocasını unutmadım

Size katılıyorum. Beni de sırf mesleğim için tercih edecek adam yürüyüp gidebilir, işim olmaz.
Maalesef öğretmen kadınlara karşı toplumda mantalite bu. Çok yazık.
Tüm gün çalışan eşine tabi akşam her işi yaptıramıyorlar, kendi de eşi de saat 7'lerde gelince kadın o saatten sonra ya mutfağa girmez, girse de öyle kallavi yemek yapmaz.
En iyi ihtimal kadın yemek yaparken haliyle salata da sofra kurmada yardım edeceksin.
Bunu biliyorlar, o yüzden utanmadan bu zihniyetteki tipler öğretmen eş ararlar.
Memur eş, tüm gün özelde çalışan kadın istemezler.
Uyanık geçinen düşüncesiz tipler işte..
Arkadaşınız da eşine affedersiniz ama az ye de kendine uşak tut o zaman, dinlenmek benim de hakkım desin..
Eşi yerine üç kuruş paranın hesabını yapan kocaya bu cevap kibar bile..

Hem maaş getirsin
hem eve temizlikçi çağırmasın temizliği kendi yapsın
Hem eve gelince yemeğim hazır olsun
He. Çocuk baksın ücretsiz izin almasın düşüncesi bunlar
Bu bolluk hiç bir yerde yok diye istiyorlar zaten
Baştan midem bulanıyor böyle yaklaşanlardan

Ben bu şekilde evlenmiş öğretmen arkadaşlarımı görüyorum
Sonuç ortada
akşam beşte okuldan çıktığına inanmayan kayınvalideler
sen iş mi yapıyorsun ki yoruldum diyorsun diyen öküz kocalar
Akşama içli köfte istiyorum diye arayan başka tür hanzolar
O yüzden evlenirken kılı kırk yarmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…