Evde mi kaldım ?

Sen bu yaşta evde kaldıysan, ben ölmüşüm cenazemi yerde bırakmışlar

Bence ağzınızı arıyorlardır, hani kimse yoksa kısmet gönderelim diye Yaşınız itibariyle evde kalmış dönemine hiç mi hiç girmediniz ki öyle bi dönem bence yok.

Evet gercekten millet konusacak bisey buluyor

Yasınız gec değil tam ideal evlilik yası ama biri de girmiyorsa hayatınıza etrafta devamlı soruyorsa karamsar olmanız doğal.

Ben olsam bende çok rahatsız olurdum.
İste tam da hissettiğim sey bu. kendimi gercekten kötü hissediyorum

Haklısınız. Cok teşekkür ederim insallah öyle olur

Merhaba meslektaş. Tabi ki evde kalmadın, saçmalamaEvlenmek için en ideal yaşların içindesin. Bu nedenle soruyorlardır zaten. Bizim öğretmen ortamında evlenmeye aşırı derecede meraklı iki cinsten de öğretmen boldur. Öğretmenler odasında genelde birbirine yürüyen yürüyenedir. Yok mu şöyle bir boyu boyuna, huyu huyuna, branşı branşına uygun bir muallim ?

Yok bizim okulda hep evli

Bizimkiler de evli 1-2 kişi hariç alayı mutsuz manyak mıyım onları dinleyeyim.

Ben çok mutluyum diye millet kocayı boşamadan yenisi buldu sanıyor.
Kısaca millet konuşur ve senin hakkında fikirlere varır art niyetli olur vs. uzar gider liste.
Sen ne yapcan hepsine gülüp geçeceksin.
En iyisini sen bilirsin
Gönlüne gore birini bulsaydın evli olurdun demi demek ki daha bulamadın ama bulacaksın inan olumlu düşün dua et.
Olmasa da bu istediğin şey hayat devam eder ona da iyi ki dersin belki...

Yok bizim okulda hep evli
Bizim okuldan transfer yapayım diyeceğim ama çoğunu düşmanımın başına sarmam ayol Bak en iyisi zümre başkanı mısın bilmiyorum ama değilsende ol, zümre başkanları toplantısında şöyle bir salın, endam et. Hem branşı branşına uygun birini bulursun, hemde zümre başkanıysa sorumluluk da sahibidir, +1 daha ne olsun

28 yasindayim işim bile yok ..atama icin bekledim durdum ..sonuç hiçbiri olmadı .. kaderimmiş diyorum allah hayirlisini versin.. bana da diyorlar ben artik sert tepki vermeye basladim..insan belli yaştan sonra yaninda birini istiyor anliyorum sizi ..ama belki böylesi iyidir

Onlar evliliği bir marifet sandıkları için onlar gibi hemen evlenmeyenlere tuhaf bakıyorlar. Herkesin hayatı kendine, başkalarına bakarak üzülmeyin.

İste tam da hissettiğim sey bu. kendimi gercekten kötü hissediyorum
Sizi çok iyi Anlıyorum ve düşündüğünüz şey o kadar doğal ki insan belli bir yastan sonra evlenmek ister hayatında biri olsun ister bunlar çok normal ve insanca istekler . Tıpkı işe girmeyi istemek gibi örnek veriyorum.
Hersey nasip ama nasipte biraz kişinin çabasına bağlı

öğretmenlerde genelde okulu bitirip evleniyo ondan mi bu tavır acaba

ben turkiyenin dusuk olan ortalama evlilik yasini yasini yukseltiyorum deyin ciddiye almayin

allah hayırlı evlilik es evlat gecim nasip etsin, 23 yasinda evlendim çocuk gibi oluyo insan. sartlar onu gerektirdi ama simdiki aklim olsa beklerdim, evlilik yasi herkes icin ayni degildir bence

isin var gencsin gez toz eglen cevreni yasamak istedigin gibi tut ki evlenmek icin bazi seylerden feragat etmek zorunda kalacak bi evlilik yapma bence kismetinle cevren dogrudan orantılı cogu zamam

Evli olanlara da sorsan çoğu mutlu değilim der ama bu birilerini evlendirme çabası nedendir acaba?
Benim okulumdaki bayanlar çok eğlencelidir.
Buna da her zaman benim başım yandı senin de yansın. Hatta arka arkaya 3 çocuk yap hayatın daha güzel olsun derler.

Bunu ben de yaşıyorum inanın. Sanki etrafımda sürekli benimle evlenmek isteyen bir sürü aday varmış da ben yok olmaz, evlenmem diyormuşum gibi konuşuyorlar. Ne yapayım yani yok kimse. Nasip bu işler bilemeyiz ki. Hep böyle konuşanlar yüzünden evde mi kaldım acaba, gerçekten bu saatten sonra karşıma düzgün biri çıkmaz mı acaba diye düşünüyorum ister istemez. Halbuki evlilik bana göre çok büyük bir sorumluluk. Sırf evlenmiş olmak için tam anlamıyla bana uygun olmayan biriyle ömür geçirmek zorunda bırakamam ki kendimi. Siz umursamayın. Herkesin nasibi bir yerlerde zamanını bekliyordur. Allah hepimizi hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…