Evde mi kaldım ?

Bizim memleket ordinaryus profesör de olsan, evli değilsen hayattaki o ulvi amaca ulaşamamışsın gibi davranan boş kafalılarla dolu. Bari siz bu boş kafalıları kafanıza takmayın bir kadın ve eğitimci olarak. Evlilik güzel şey ama standartlara bağlı bir şey değil. Evlenseniz, çocuk yok mu derler, çocuk olsa ikincisi nerede derler, o da olsa ev, araba var mı derler... İnsanların kafa yapısı bu genelde, hayatı bunlar zannediyorlar. İnsan her önüne gelenle evlenemez, ee evleneceğimiz insanla karşılaşma zamanımıza da biz karar veremiyoruz. Biraz sizin insanlara şans vermenizle, biraz da hayatın size şans vermesiyle alakalı durumlar bunlar. Zamana bırakmak, hayatınızı yaşamaya devam etmekten başka çare olmadığına göre, üzülmeye de gerek yok. Elbette bir gün bir yerlerde çıkacak o insan karşınıza.

Vah vah ogretmenlere bak yazik o emeklere inanamiyorum okumakla olmuyor mus bszi seylerr

Kim ki onlar, ozel hayatimla ilgili yorum yapacaklar Sınırlarınızı çizin her şeyden önce.. 27 yaş bu noktada cok onemli bi yas..
Ve evde filan kalmadiniz, evde kalmak diye bi sey yoktur, nasip ve nasip olmayan vardir..

İnsallah hakkımızda hayırlısı olur.

Kim ki onlar, ozel hayatimla ilgili yorum yapacaklar Sınırlarınızı çizin her şeyden önce.. 27 yaş bu noktada cok onemli bi yas..
Ve evde filan kalmadiniz, evde kalmak diye bi sey yoktur, nasip veya nasip olmayan vardir..
Haklısınız. Ama iste milletin agZını büZemiyorsun

Hayırlsı olsun insallah hakkınızda :))

Haklısınız. Ama iste milletin agZını büZemiyorsun
Haddini bildirin gerekirse o halde.. Bunu bi eksiklik olarak gorup karsilarinda ezilirseniz tabii ki kendilerinde konusma hakkini bulurlar..
Kavga edin demiyorum ama ya sakaya vurarak ya da net şekilde cizin o sınırları..

Hayır tabiki sırf evlenmek icin de evlenemem. Tanıştırmaya çalışan oldu içime sinmedi istemedim. İste benim de hep böyle gider diye korkularım oluştu onlar böyle konusunca

ya çok gıcık bir şey insanların özel hayatlarının ırgalanması. ben genç bir kıza sevgilin varmı diye soramazken millet davuluna vuruyor kasnağına da 26 kadar evlensen erken 26 yı geçirirsen geç diyorlar. kime göre neye göre. herkez kendine baksın. soranlara bence şuanda düşünmüyorum diyin geçin.

Evet malesef bizim milletin derdi bu. 23 yasımda aynı okuldan bir bayan hoca da aynı seyi sormuştu sende biseyler yok mu diye. Ben de Yok demistim. AA niye Yok güzel de kızsın halbuki demisti. Kendi evliydi. 1 sene sonrA boşandı Eşinden

Başlığı bana söylenen laflara takılarak yazdım aslında :))) nasip bu işler ben farkındayım. Ha koca meraklısı falan olsam önüme ilk Çıkanla evlenirdim herhlde.

Yasınız gec değil tam ideal evlilik yası ama biri de girmiyorsa hayatınıza etrafta devamlı soruyorsa karamsar olmanız doğal.

Ben olsam bende çok rahatsız olurdum.

o yaşlarda bazı insanlar evlenmeye çok meraklı oluyor.

Sen bizim okula gel. Bizde daha evlenmedin mi denmez, gez toz ne yapacaksın 30dan önce evlenip denir. Daha çocuk yapmıyor musun denmez, valla en iyisini sen yapıyorsun denir. Bence doğrusu da bu.. Ben artık 25 yaş ve altı evlenenlere ayy ne kadar erken evlenmiş gözüyle bakıyorum. İdeal yaş bence artık 27-30.. Çocuk içinse 35e kadar yolu var. İsteyen onu da yapmaz. Hiç kafana takma, hayattaki tek başarısı evlenip çocuk yapmak olanlar konuşup durur böyle..

Ay ne güzelmis. İste bizim okul öyle değil. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Ya bu saçma evde kaldın baskısı yüzünden kadınlar evlenme derdine düşüyor aman koca olsun da deyip hiç olmayacak adamlara kıymet veriyorlar. 30 yaşında 5,5 senelik evliyim, eşimi seviyorum ama keşke şimdi evlenseydim diyorum :) O 5 seneyi gezerek tozarak turlara giderek paramı harcayarak insanları daha iyi tanıyarak geçirirdim. saf gibi kv nin bana yaptıkları için üzülerek geçirmezdim....

Bana da bebek yok mu diye soruyorlar, insanlar boş konuşuyor, evlenmiyorum çatır çatır paramı yiyorum bekarlık sultanlık elin oğlunun çamaşırı yıkayıp karnını doyurmuyorum deyin:)

Ya bizde gün içinde çok yoğun oluyor hiç kimse kimsenin özelini bilmiyor zaten vakit de yok, sizde vakit mi çok acaba anlamadım. İşimin sevdiğim kısmı bu işten başka bir şeye vakit kalmadığından milletle boş muhabbet etmek zorunda kalmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…