Biliyormusun uyutacagimi soyluyuyorum hala oturuyor,diger odaya gecip uyutuyorum o icerde. Ayni yasta bebek onda da var,11e kadar uyuyormus sonra da alip getiriyor.Yemek de yediremiyor istahi yok,burada yiye yiye alisti annesi de hayret ediyor.Bunlara hadi goz yumdum diyelim,kahvalilarda da cekemem. Simdi onun yolunu yapiyor
Ben acmamaya calisiyorum ama vazgecmiyor. Zilden elini cekmeden basiyor 5 dk kadar.Onun dis kapisi farkli,bahce katinda oturuyor.Acmayinca diger tarafa gecip bagirdI, o bagirinca karsi komsum cikti ikisi birden cagirmaya basladi.Ne ypcgimi sasirdim vazgecmiyorlar da.Gidip sacimi islatip havlu doladim cama ciktim sonrada kapiyi acip tersledim banyodayim niye bagiriyorsun dedim. Araba kapidaymis bayildim filan sanmis korkmus. Ve geldi aksama kadar oturdu.
Yukarida yazdigim hale geliyor kapiyi acmayinca.Hastayken de gelip cay yapiyor corba yapiyor.Hicbir bahaneyi istenmedigine yormuyor
Benim ufak olan oyuncagini vermek istemediginde onun ogluna vuruyor bazen misal ben olsam oglumu dusunur getirmem. Buyugu o varken hircinlasiyor,ben de tekken yapmadigini soyledim o da kendine bagladi 'ben varim diye galiba'dedi. Saat 4 sonrasi da anneme gidiyor iste cozmus olayi:)
1,5 yyıl önce taşındım bınamıza.
kapıyı ufak çocuğun bırı çaldı.
Abla sizde kedi varmış . Be onu sevmk ıstıyorum annemde senınle tanışmak ıstıyor geleblırmıyız dedi .
Biz daha yenı işten geldik annene söyle 2 saat sonra falan geleılırsınız dedim .
Neyse eve girdik yemek yapıyorum daha yarım saat geçmedı dan dan dan kapı .
Haydaaaa gelmiş bunlar.
Neyse misafir dedik aldık içeri . Çay yaptım . Eşim rahatsız olur dıye eşinide çağpır istersen dedim .
Eşide geldi .
Onlara çay koydum . Kusura bakmazsanız bız daha yemek yemedık sizde açsanız buyrun dedım . Yok bız yedık sağoö dedı eşimle mutfajkta yedık ama şaşkınız . :))
Neyse içeri girdik . Sohbet muhabbet gitti bunlar. Bu arda kızı kedılerımı sevmedı korkuyomuş kedilerden
her akşam bu muhabbet tekrarladı .
Kapıyı açmamaya başladım .
anlasınlar istemedığımı dıye yokk anacımm arsızzzz çıktı :))
Hayır öyle aham şahan bı muhabbetımızde olmadı ki .
1 hfta sürdü bu olay . ( Kapı açmamalar )
Sonra yıne kapıya geldi açtım.
Ya kusura bakma ben işten yorgun argın gelıyorum .
misafir kabul etcek durumda değilim . Hafta sonları istersen buyur gel dedim . Hafta sonu bizz gezmeye gidiyoruz ama ddi
Ters bir bakış attım . Yapca bişeyim yok dedim . Gıcık oldum napem ..
O gun bugundur selam vermez
Bende bir üzüülüyorum bi üzülüyorum sormaaaa
Sende kestırıp at ıstemıyorsan..
Ayneeenn ya ben ne densizzz komşuysaamm .
Haftaiçini size ayırmışlar siz de ne kıymet bilmez komşusunuz. Haftasonu yokuz bak ona göre der gibi..
Gerçekten enteresan bir durum o zaman sizde onun anlayacağı şekilde açıkça konuşun demekki imalarınız boşa gidiyor. Allah yardımcınız olsunKendi zorla cagiriyor zaten,zorlamasina dayanamayip haftada 2 gidiyorum kahve icip kalkiyorum. Ama yarim saat 1saat sonra yine damliyor.Galiba onun gibi saatlerce oturup kahveyle yetinmemem lazim onu da ben yapamam,kendi halinde yalnizligi sessizligi seven biriyim. Bir kere 'bizim evin icinden sizin eve merdiven yaptiralim ne de olsa hep bizdesin' dedim guldu,evet ya dedi.Turk olmdigini o yuzden belirttim acaba imalarimi anlamiyor mu anlamamazliga mi geliyor diye. Vallhi isim zor
soğuk davranma direkt söyleDerdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?
Anladığım kadarıyla kotu niyetli biri değil kimsesi olmadığı için sizle yakınlık kurmaya çalışıyor ama farkında olmadan suyunu çıkarmış dediğiniz gibi belki onlarda normaldir bu durum abes birşey yaptığının farkında değildir. Bence en doğrusu açıkça konusun her gün her gün bir arada olamayacağınizi bu kadar sık gidip gelmenin hoş olmadığını söyleyin çok muhabbet tez ayrılık getirir deyin hattaBurada akrabasi yok,baska bir memlekette. Adetlerimizi,kulturumuzu vs.bilmiyor.Yoksa diyecegim cok laf var ama Allahtan korkuyorum
sen bu cümleye ne yorum yaptın. bu kadının hiç ev işi yokmu yemek yapmıyomu.yoksa bütün işlerini 4-6 arasımı yapıyo. kahvaltıyada yol yapmış kendi kendini davet etmiş, 12 olan geliş saatini 9 falan yapar artık.camlara taş atmalar, zile ısrarla basmalar falan. ne desen anlamıcak. kırmaktan küstürmekten başka çözümü yok.Esimle ilgili ne diyebilirim peki? Onun esi ayip niye hergun gidiyorsun,tum gun ordasin demis. Gizli geliyormus
ay sesli güldüm, çok iyi fikirmiş ama hem de işe yararAnladığım kadarıyla çok iyi niyetlisiniz. Karşınızdakinin de kırılmasını istemiyorsunuz. Ama evinizde yalnız da kalabilmek istiyorsunuz. Her gün gelen insan esaret demek. Şöyle söyleyeyim o çağırdığında hiç gitmeyin. Çünkü siz 1 giderseniz o 5 gelecek. Ve arkadaşın dediği gibi iş yaptırın, yani o gelip oturuyor çay kahve rahat ediyor ama sizin bütün işleriniz kalıyor. Onu da işlerinize dahil edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?