Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok artık ya yüzsüzlük diz boyu. Nasıl çalışıyor bu insanların kafası?
Bir arkadaşım da zor koydu komşusuyla mesafeyi. Kadın anlamamazlıktan geliyordu en son ciddi bir mesaj yazdı. 1 2 sefer daha denedi en sonunda tersletti kendini..

Sen çocuk uyurken banyo yapayım, başka işime bakayım desen ne olacaktı? Zil sesi bağırma şahsen bu benim bir insanı tersleme nedenim..

Apartmanı silen kadını bile 2 defa uyardım ben. Birincide vileda sopasını demirlere çok vurma bitişikte çocuk uyuyor diye aşırı ses geçiriyor çünkü, ikincide çocuğu uyuturken zili çaldı çocuğu kaldırdı diye.. Şahsen böyle laubali bir komşu olsa selam verirken bile düşünürüm.

"Benim çocuğun saatiyle seninki uymuyor, o uyurken işlerime bakıyorum. Özel bakım işlerim de oluyor senin yanında yapamam. İşim olmazsa ben seni ararım. Çocuk yüzünden önce telefonla ara direk zile basma" vs. desen anlamaz mı?

Haftaiçini size ayırmışlar siz de ne kıymet bilmez komşusunuz. Haftasonu yokuz bak ona göre der gibi..

Haftaiçini size ayırmışlar siz de ne kıymet bilmez komşusunuz. Haftasonu yokuz bak ona göre der gibi..
Ayneeenn ya ben ne densizzz komşuysaamm .
Zaten bız hhafta sonları evde pinekliyordukk :))

Gerçekten enteresan bir durum o zaman sizde onun anlayacağı şekilde açıkça konuşun demekki imalarınız boşa gidiyor. Allah yardımcınız olsun

Bayıldım komşulara sabah sabah çok güldüm yaa... Zile kağıt yapıştırın lütfen zile basma çocuk uyuyor! Diye.. Ben bazen öyle yapıyorum . Genel ifade gelenler için... Bir de mesaj at çocuk gece hiç durmadı sabaha kadar uyumadım, ben bugün akşama kadar uyurum onunla birlikte de.

Sanırım en güzeli uyku bahanesi.. Anladığım kadarıyla anlaşıyorsun kızla, onu üzmek de istemiyorsun, sadece az gelsin istiyorsun. O gelmeden bahane üret. En güzel bahane de çocukla birlikte uyuyacağım...

soğuk davranma direkt söyle
ben biraz kafa dinlemek için yanlızlıgı yasamak için işten ayrıldım de

Sasirarak okudum..cok sabırlı ve iyi niyetli birisiniz bunu hisssettim..
Bu israrla zile basmak ,telefonla aramak ama seni merak ettim basina bisey mi geldi muhabbeti keske sizinle ilgili olsa...Kendi bencillikleriyle ilgili..Bende de vardi bir numune arar acmam, 7 kere üstüste aramisligi var o derece...
Görmedim diyorum,sonra ariyorum.. bir gun pazardayim esim ,arkadasim yanımda,ellerim dolu...meşgulede attim..israrla aramaya devam ediyor..en son posetleri koydum ne var diye sert bir ses tonu ile musait olmadigimi ona geri sonra dönebileceğimi söyledim.ve direk kapattim..
Ancak kurtulabildim...
Bazen sonu görüp erken davranmak gerekiyor..Var olan sabri bitirmeden.

Bizim adetlerimizde böyle şeyler normal değildir deseniz. Haftada 2-3 gelinir çay kahve içilir o kadar deyin. Belki eşin sana o yüzden kızmıştır falan diyebilirsiniz. Bende seninle vakit geçirmek istiyorum ama zaten 2 çocuk var bunalıyorum tek başıma vakit geçirmek istiyorum o yüzden bukadar çok gelme bana diye açıkça söyleyin. Annenize sararsa kızım sana adetimizi anlatmış sadece ona değil herkese böyle davranman lazım diye pekiştirir belki

Ayy valla çok komikmiş, direk söyle anca öyle anlar

açık olun. bende bi komşu için bu kadar stres olanları anlayamıyorum. zor değil ki içinizdekileri kırmadan söylemek. kırılıyorsa da kendileri bilir çokta dert değil yani komşu alttarafı

Offf yeter be derdim heralde sonunda

Burada akrabasi yok,baska bir memlekette. Adetlerimizi,kulturumuzu vs.bilmiyor.Yoksa diyecegim cok laf var ama Allahtan korkuyorum
Anladığım kadarıyla kotu niyetli biri değil kimsesi olmadığı için sizle yakınlık kurmaya çalışıyor ama farkında olmadan suyunu çıkarmış dediğiniz gibi belki onlarda normaldir bu durum abes birşey yaptığının farkında değildir. Bence en doğrusu açıkça konusun her gün her gün bir arada olamayacağınizi bu kadar sık gidip gelmenin hoş olmadığını söyleyin çok muhabbet tez ayrılık getirir deyin hatta

Aaaa hiç çekemem.. Bir defa sizin sınırlarınızı haddinden fazla çiğniyor.Ben olsam yüz yaparım müsait değilim der mesafemi basarım. O kırılmasın diye kendimi eğip bükemem yalan söyleyemem..Banane ki ben sinir olacağıma o kırılsın çokta önemli değil.

içim sisti ..cam kırılçacaktı atma de ..yanlız taklmayı seviyorum de.oda alssın . yatacam de .hem yüz veriyorsun hem dert yanıyorsun

dırek musaıt degılım deyın bence
yumusak bı yuzle degıl ama cok net kesın bır sekılde
tek basına kahvaltı olmuyor dedıgınde bende yalnız severım kahvaltıyı dıyebılırsınız mesela
bende gelıcem dedıgımde ısım var musaıt degılım demek lazım

Bence en güzel çözüm küstürmek. Başka hiçbir şey kesin sonuç vermez.

Esimle ilgili ne diyebilirim peki? Onun esi ayip niye hergun gidiyorsun,tum gun ordasin demis. Gizli geliyormus
sen bu cümleye ne yorum yaptın. bu kadının hiç ev işi yokmu yemek yapmıyomu.yoksa bütün işlerini 4-6 arasımı yapıyo. kahvaltıyada yol yapmış kendi kendini davet etmiş, 12 olan geliş saatini 9 falan yapar artık.camlara taş atmalar, zile ısrarla basmalar falan. ne desen anlamıcak. kırmaktan küstürmekten başka çözümü yok.

ay sesli güldüm, çok iyi fikirmiş ama hem de işe yarar
Pardon yanlış mesaja yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…