Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Ben tek bir şeyi merak ettim. Eşiniz de sizde çalıştığınıza göre ana da onun anası olduğuna göre ilaçları neden kalkıp eşiniz vermiyor. Aynı şekilde neden yemekleri eşiniz yapmıyor. Ben bunları çok merak ettim. Sebep ne?

Evet körkütük aşık değildim ama görücü usulüde değildi. Zaten en başta hiç bir şey şuan ki gibi değildi. Ne maddi ne manevi yeni yeni herşey şekil değiştirmeye başladı

Bilmem bende de kabahat. Niye o zaman ablana gitsin yada sen kalk demedim bilmiyorum.

Bayram da gittik diye böyle yaptığını dile getirmemiş hiç. Söleseydi de tavrım netti 3 bayram+7/24 seninle 1 bayram eşimle diye mi bu tantana kusura bakma derdim. Ayrıca bayramda aradım bayramlaştık. Eşimde aradı onunla konuşmak istemedi

anlattıkların kadarıyla çok iyi niyetli birisin
iyice sömürmüşler bunuda
yakında çok değişirsin merak etme

anlattıkların kadarıyla çok iyi niyetli birisin
iyice sömürmüşler bunuda
yakında çok değişirsin merak etme
Zaten değişmek istiyorum olaylar olurken o anda istediğimi çat diye söylemek istiyorum işime gelmeyen konularda geri durmak istiyorum hep iyi oldum kazanamadım belki böyle kıymetim bilinir biraz

Kusura bakma ama sen bu cümleyi söyleyemezdin...
Şimdi bile ne demişlerse tamam demişsin.
Dişini göster birazcık...

Zaten değişmek istiyorum olaylar olurken o anda istediğimi çat diye söylemek istiyorum işime gelmeyen konularda geri durmak istiyorum hep iyi oldum kazanamadım belki böyle kıymetim bilinir biraz
yanlış anlama ama
biraz deli ayağına yat
pat pat söyle herşeyi
saygıda kusur etme ama kendine de saygısızlık ettirme

yanlış anlama ama
biraz deli ayağına yat
pat pat söyle herşeyi
saygıda kusur etme ama kendine de saygısızlık ettirme
Evet kendi kendime onu da düşündüm kendimi deli gibi yapıp işime gelmeyeni söyleyeceğim. Herkese benim gelin deli sağı solu belli olmuyor desin istiyorum

Kusura bakma ama sen bu cümleyi söyleyemezdin...
Şimdi bile ne demişlerse tamam demişsin.
Dişini göster birazcık...
İkilemde kaldığım konu şu burada sizlerle konuşuyoruz kendimi ezdirmiş kullandırtmış oluyorum evet bende bunu düşünüyorum hemfikiriz ancak eşimle konuşunca olması gereken bunlarmış gibi öyle rahat konuşuyor ki o kadar normal ki onun için herşey anlatamam. Algı kontrolü sağlıyor

Evet kendi kendime onu da düşündüm kendimi deli gibi yapıp işime gelmeyeni söyleyeceğim. Herkese benim gelin deli sağı solu belli olmuyor desin istiyorum
aynen öyle
aman bir şey demeyin desinler
patavatsız biri gibi ol

ah benim eşimde öyleydi var ya
sonra gelip buraya konu açardım

Nasıl kurtuldunuz peki komple eşinizden mi kurtuldunuz yoksa bu düşünce şeklini mi değiştirdiniz
sonra aslında o acındırmaya çalıştığı insanlar değilde ben acınacak haldeymişim
bunu gördüm
ondan sonra çektim resti
benimde kv ler gelip aylarca kalırdı
bu ne böyle dedim
böyle devam edecekse ben çıkayım hayatınızdan size mutluluklar dedim
senin bunu deme şansın yok gibi ama
bir dur demeye hakkın var

Ben şimdiye kadar hiç eşime rest çekmedim çekemedim çünkü bana anormal gelen herşeyi o naptı ne etti normalleştirdi. Bu konuda da yazdım daha öncede yazdım eşimin beni kaybetme korkusu yok

Biriktiriyorum da noluyor sanki olan her türlü bana oluyor
Evt olan sana oluyor çok doğru ama birgün patlarsın insansın
Biriktirme kendi sağlığın için
Ben de yaşadım.Çok fena patladım. Ve inan sonra toparlanması tahmin ettiğinden daha zor..

Evt olan sana oluyor çok doğru ama birgün patlarsın insansın
Biriktirme kendi sağlığın için
Ben de yaşadım.Çok fena patladım. Ve inan sonra toparlanması tahmin ettiğinden daha zor..
Zaten bu olaylar başladığından beri her gün farklı bir yerim ağrıyor fazlasıyla yıpranıyorum

Kayınvalideniz uyuzun tekiymiş. Bi şey size anormal geldiyse o şey anormaldir. Erkek aklıyla iş yapmayın kararlarınızdan geri dönmeyin. Oldu olucak kaynanayı da alın yatağınıza tövbe tövbe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…