Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Olay cıkmış zaten canım.damat parası yiyemiyor o zaman gelin parası da yemesin.o kadının sizin üstünüzde hıç bir emeği olmadığı gibi bir de nankörlük yapıyor size.bu kız beni kabul etti, ne yapardım demiyor.acaba sizi ayırıp oglunun maasını bir tek kendi harcamak, evin tek hanımı olmak mı istiyor ???simdi siz varken rahat değil tabi...bilemiyorum canım.Allah yardimcın olsun.valla benim kv.dem pamuk gibi ama 2. Günden sonra o bile sıkıyor.tatlı tatlı kırmadan lafı gediğine sokarak karısır.her seyden haberi olsun ister.pamuk hali bu yani!!!ona bile katlanamıyorum.sen nasıl bu kadına katlanıyorsun aynı evde.cok zor...

Simdi konuşmazsan içinde kalacak..bu kadına daha da kin duyacaksın.insan evinden sogur valla.alışverişine de kendin git.gelince de ver eline parayı ay anne ben evin ihtiyacını aldım.sen de istediğini alırsın bununla kendine de....gelin görsün biraz

Nerden baksanız 50 yıldır kendi evinin hanımı zaten karışanı görüşeni olmamış bu saatten sonra bu inadı diretmesi neden. Zaten eşime dedim bundan sonra burayı kendi evim gibi benimsememi bekleme sakın dedim klasik saçmalama ya diyor. İçimden geçiyor şeytan diyor tut başka ev daya döşe çağır onu alsın kıyafetlerini gelsin

Gelecek olsa şu anda konu açmış olmazdınız ki.
Gelecek olan adam annesinin sözüyle karısına böyle davranmazdı ki.
İşiniz zor, Allah kolaylık versin.

Gelecek olsa şu anda konu açmış olmazdınız ki.
Gelecek olan adam annesinin sözüyle karısına böyle davranmazdı ki.
İşiniz zor, Allah kolaylık versin.
teşekkür ederim ama bu anlattığımı baştan yapmadığıma pişmanım e erkek evladı bakmak zorundaymış kızı yardım etmek zorunda değilmiş madem ev tutup taşınsak oğlunun yanına gelmek zorunda.

Tek yapacağın bu tatlim huzurun icin tek çözüm bu. Eşini ikna etmeye bak..olmadi rest cek

Tek yapacağın bu tatlim huzurun icin tek çözüm bu. Eşini ikna etmeye bak..olmadi rest cek
Evet maddi olarak yine bizi zorlayacak ama bunu yapmak istiyorum sabaha kadar onu karşımıza alıp konuşsakta anlamayacak hem oğlu bir kere ona hak verdi diye hemde onun evi diye. Bunu yapmak tek çözüm gibi görünüyor

Evet maddi olarak yine bizi zorlayacak ama bunu yapmak istiyorum sabaha kadar onu karşımıza alıp konuşsakta anlamayacak hem oğlu bir kere ona hak verdi diye hemde onun evi diye. Bunu yapmak tek çözüm gibi görünüyor
Cnm zaten miras gelecek diyordun ya 3 kurus bile olsa 1 goz odali bir yer tutarsiniz ona.Kizi da bi zahmet yardim etsin ki mecburen edecek sen bi rest cek bak nasil hersey rayina oturacak.Esin kalkip yok annemi birakamam derse buyur beraber otur ben yokum diyeceksin.Seni kaybetme korkusu yoksa zaten evli kalmanin anlami da yok bence.Kendi ailen ne kadar desteklemeyiz dese bile çalışıyorsun onlara yük olmazsın ve herne olursa olsun kizlarisin.Mecbur destekleyecekler.

Eşim bunu kesinlikle kabul etmez. Mesela az evvel bana yazmış annem eve geçmiş aradın mı bi ara sonra aramadı olmasın dedi. Bende 1 saat sonra eve geçicem konuşuruz evde dedim. Eve gidince hoşgeldin de elini öp idare edicez mecbur aşkım canım diye yumuşatıyor konuyu. Tamam dedim konuşur hoşgeldin derim diyo ki elini öpmicen mi hosgeldin derim dedin niye elini öperim demedin diyor of bunlar ufacık şeylere takılıyor kafayı yiyeceğim

Ne kadar sabirlisiniz bir taraftan çok da imrendim... Eşim bana böyle dese çok fena saydirirdim, evde kesin birseyler kirilirdi.. baslarim eline de ayağına da diye... Hem bana saygısızlık yapılsın, en ufak mahremiyetime laf edilsin, yok sayilayim hem de el opecek misin. Çok kötü huyum var benim... Evde kapıyı kapatmamdan anlar eşim kizdigimi, hem de ayak altından çekilir. Kendimden utanıyorum siz yazdikca...

Sabrınıza hayran kaldım. Eşiniz çocuk gibi size sürekli onu yap bunu yap aman annem kırılmasın mı diyecek acaba? Benim içime daral gelirdi bu şekilde siz yine iyi sabretmiş sinirlenmeden normal cevaplar vermişsiniz. Kayınvalidenizle bilemem ama eşiniz gibi biriyle bir ömür geçirebilir misiniz? Bir kez daha düşünün derim. Benim içim şişti resmen.

KV gelmeden eşinizi karşınıza alıp konuşacaktınız.
Beklemekle yanlış yaptınız.

Ayy melek misiniz siz acaba? Ben olsam aslaaa alttan alıp el öpüp güler yüz göstermem! Bir de sizin aklınız yokmuş gibi eşinizin aklıyla mı yaşayacaksınız?! Şaka gibi durum! neden herşeye tamam diyorsunuz inanın anlamadım..

Naptiniz durumlar nedir Nyks-
Durumlar şöyle toplu olarak herkese cevap vermiş olayım. Eşimle konuştuk eve gidince elini öp hoşgeldin de falan diye. Eve geldim kv evde yok. Aradım nerdesin diye dünüründeymiş. Gelecekmiş. Eşim diyor ki o evin anası o hanımı sensin. Misafir gelince benden ondan önce sen kalkacaksın hizmet edeceksin. Oldu dedim evin kurallarına evin anası karar veriyor. Hizmete gelince herkesten önce evin hanımı koşuyor. İşine gelince evin hanımı ben oluyorum dedim. Ne alakası var sen sıgıntı mısın dedi evet öyle hissettiriyorsunuz dedim. Ben çok iyi niyetliyim suistimal ediyorsunuz dedim. Öyle birşey yokmuş. Yok ben 70 yaşındaki kadınla sidik yarıştırıyormuşum afedersiniz. Mantık arıyormuşum onda. sen benim karımsın diyor. Madem öyle benim olmadığım ortamlarda neden hakkımda konuşturuyorsun dedim. Ya senlik bişi yok %80i benimle alakalı diyor. Dedim bir sürü nyks iyi kız AMA ile başlayan cümle kurulmuş orda nyks şuan burda değil onunla ilgili olan kısımları onun yanında konuşalım diyebilirdin dedim. Benim yanımda konuşsalarmış kavga çıkarmış annesiyle kavga mı etsinmiş e dedim onla etme gel kavgayı da biz edelim dedim. Ayrıca üçünüzün bulunduğu ortamda benden asık suratlı diye bahsedilmiş sende hemen bunu kabul etmişsin ki güleryüzlü ol daha çok ol daha çok gül vs vs diyorsun dedim. Tatilden dönünce niye annemle konuşmadın dedi e dedim 10 saat yoldan geldik benlik bişi yoksa madem senle konuşmayıp bana hoşgeldin kızım deseydi dedim. Yada sen dışarı çıktın o zaman kahve yaptım mutfağa çağırdım gelmedi gelseydi dedim. Olmaz sen konuşacaktın giderken nasıl kavgalıydık görmedin mi diyor yok bide senin elini öpseydi kadın diyor.

Bu adamdan olmaz artik bence resti cekersen belki ama az bi ihtimal kaybetme korkusuyla bir seyler olur Konusarak olabilir gibi degil hakkinda hayirlisi
Teşekkür ederim. Eşim beni hiç anlamıyor annesini kıskandığımı falan düşünüyor hatta.

Bu adamdan olmaz artik bence resti cekersen belki ama az bi ihtimal kaybetme korkusuyla bir seyler olur Konusarak olabilir gibi degil hakkinda hayirlisi
Ha bir de restten de anlamıyor iki konuştuk sinirlendi hemen diyor ki ben bu akşam geç gelicem haberin olsun her kavgada aynı şeyi yapıyor konu ne olursa olsun

İnanın melek değilim bana mantıklı gelmeyen şeylerde aile akraba arkadaş kim olursa olsun çataçat kavga ederim işi çözene kadar ama bu sefer elim kolum bağlanmış gibi

niye ayni evde yasiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…