Annesinin bir maaş geliri eşi yok. Tek erkek eşim 25 yıllık evli bir kızı var. Bizde kalıyor. Aynı anda iki ev geçindirmeye gücümüz yok. Kirasını faturasını geçtim kvdenin hayalindeki mutfak masrafını bile ayrı evde karşılayacak maddiyatımız yokniye ayni evde yasiyorsunuz
oldu olacak ortanizda yatsin:) nasil raht ediyorsunuz. evinizi bir an önce ayirinYok malesef hiç öyle bir şansımız yok. Herşeye alınmış kapıya bile yuh diyorum kendi kendime.
Oğlu kabul ederse ben giderim yataktan yatsın annesiyleoldu olacak ortanizda yatsin:) nasil raht ediyorsunuz. evinizi bir an önce ayirin
Annesinin bir maaş geliri eşi yok. Tek erkek eşim 25 yıllık evli bir kızı var. Bizde kalıyor. Aynı anda iki ev geçindirmeye gücümüz yok. Kirasını faturasını geçtim kvdenin hayalindeki mutfak masrafını bile ayrı evde karşılayacak maddiyatımız yok[/QUOTE
iyi valla hem ben calisip bakcam birde triplerini cekecem. cok bekler.... devletten maas baglatirabilir naisl hic maasi yok. esidinden baglarlar vefat ettiyse.
isin zor özel hayat 0 allah kolaylik versin. sma yaranmak icinde ugrasmaEşi ölmeden önce boşanmışlar devletten öyle birşey talep edemiyor S SSelinn_88
Teşekkür ederimisin zor özel hayat 0 allah kolaylik versin. sma yaranmak icinde ugrasma
merak ediyorum eve dönünce sana karşı tepkisi nasıl olacak hanımefendinin..hayır seninkine o kadar taktım ki kafayı kendi kayınvalideme kızgınlığımı unuttum bu ara..Annesinin bir maaş geliri eşi yok. Tek erkek eşim 25 yıllık evli bir kızı var. Bizde kalıyor. Aynı anda iki ev geçindirmeye gücümüz yok. Kirasını faturasını geçtim kvdenin hayalindeki mutfak masrafını bile ayrı evde karşılayacak maddiyatımız yok
Bekliyorum hala gelmedi gelince elini öpmeyeceğim hoşgeldin diyeceğim bitti gittimerak ediyorum eve dönünce sana karşı tepkisi nasıl olacak hanımefendinin..hayır seninkine o kadar taktım ki kafayı kendi kayınvalideme kızgınlığımı unuttum bu ara..
her eve geldıgıne el mi öpüyuyorsun?! niye takıyırsunkı sen bu kadını bukadar. sen ve eşin cok yüz vermişsinizBekliyorum hala gelmedi gelince elini öpmeyeceğim hoşgeldin diyeceğim bitti gitti
ortada evlılık yok ztn. anca kvdeyle ugrasıyor yazık gercektenBi de trip yapip evden gidiyorsenin kendine bir hayat kurmaktan baska yolun yok bence bu evlilik seni yer bitirir
Hayır her eve geldiğinde el öpmüyorum ama eşim gelince elini öp diyor. Bayramda bayramını kutladım kaç gün geçmiş el öp demesi geçmiş bayram için olamaz bence bak nasıl dize geldi gibisinden mi el öptürmek istiyor eşim bilmiyorumher eve geldıgıne el mi öpüyuyorsun?! niye takıyırsunkı sen bu kadını bukadar. sen ve eşin cok yüz vermişsiniz
Konu ne olursa olsun her kavgada geç gelicem vs vs diyor ve çoğu zaman yapıyor da bunu bu akşam geç gelecek mi göreceğizBi de trip yapip evden gidiyorsenin kendine bir hayat kurmaktan baska yolun yok bence bu evlilik seni yer bitirir
İşten çıkmış geliyormuş eveEşiniz eve geç gelip trip atıyorsa sizde gidin odanıza yatın. Gelince kendisi öpsün annesinin elini. Eşiniz sizin sabrınızdan fazlasıyla istifade ediyor şimdi kendnizi savunmassanız ilerde içinize ata ata patlama yaşarsınız.
kendi öpsün eşinin kölesı degılsınHayır her eve geldiğinde el öpmüyorum ama eşim gelince elini öp diyor. Bayramda bayramını kutladım kaç gün geçmiş el öp demesi geçmiş bayram için olamaz bence bak nasıl dize geldi gibisinden mi el öptürmek istiyor eşim bilmiyorum
Geldi zaten kv hoşgeldin dedim elini öpmedimkendi öpsün eşinin kölesı degılsın
Korkuyorum evet ama neden korkuyorum bilemiyorum korkması gereken kişi ben miyim onu da bilmiyorumsiz korkuyormuş gibi geliyorsunuz bana neden korkuyosunuzki sizin gibisini mumla arasalar bulamazlar resti çekin görsünler günlerini neden bunu yapamıyorsunuz anlamıyorum. 20 yıl sonra iş işten geçtikten sonra mı yapacaksınız ya da ruh hastası olduktan sonra mı. eşinizide anlamıyorum yaşlıymış dedikşerinde mantık aranırmıymış. o yaşta tecrübeli akli selim olması gereken esas o sizinle sidik yarıştırıyor. eşiniz sizi çözmüş hemen konu istemediği yere dönünce 2 sinirleniyo eve geç geliyo üstü kapanıyo sanırım bence gidebildiğiniz kadar üstüne gidin konunun yoksa senelerce çekersiniz kimseyede yaranamazsınız şimdi resti çekersiniz rahat edersiniz kötü gelin olursunuz yıllar sonra sesiniz çıkar canavar gelin ollursunuz. sizde el kızısınız damadı el oğluysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?