Evde söz yapıcaz, bütün arkadaşlarım gelmek istiyor napıcam?

Ya hakkaten sanki cinayet işlicem

Kocalarıyla sorunu olan herkes bu konuya atlamış galiba. Bilemedim ne bu agresiflik?

DENSİZİN TEKİ seni alacak olan adamcağıza üzüldüm bile demiş hahah

Ben çok garip şeyler sormuş olsam bile zaten stresli olduğumu yardım almak için yazdığımı belirttim. Yanlışşam uygun bir dille uyarırsınız olur biter ama herkes sinirini çıkarmaya gelmiş.

En kötü arkadaş, en kötü akraba oldum bi anda:

Bence arkadaşın kayınvalidesiyle yaşıyorsa ona bırakır gelir yani neden getirsin ki?

Bilmiyorumki işte bırakabilir aslında ama getirirse de bişey diyemem zaten, ben sadece sorsam ayıp olurmu onu bilmek istedim.

Yazıklar olsun insanlığınıza. Hastalıklarını kullanarak ne demek ya.. Siz önce kendi vicdan muhasebenizi yapın. Şimdi onlarin yüzlerine guluyorsunuzdur.. Neyseee .iyi geceler.

Sırtınızda taş taşırsınız sizden iyisi olmaz, 1 kere ben bineyim deseniz sizden kötüsü yok. Yaşadıklarınızı yaptıklarınızı bilmeden burada 2 dk'da yaftalarlar kıskançsın kötüsün vs.

Söze arkadaşlar değil aile büyükleri ve yakınlar davet edililir.. Arkadaşlar kınada olur.. Çok bişey diyeceksen kızları arkadaşları kınaya çağırıyoruz dersin..

Ben 50 kişiye takilmadim normal amca hala dede teyze ee karso tarafinda oyle benimde sozume vardi 50 kişi.ayrica soze kiz arkadas gelmez bu gekince seni bırakıp onu isteyecek diye degil ama isteme faslinda olmaz nisan falan olsa evde tabiki ..hasta olan yengeniz içinde damadi uyarın rahatsiz hani farkli birsey derse alinmayin gibilerinden...sonokarak benimde kizim var 4 yasinda ve yaramaz beni cagirsa arkadasim evde bırakırım o kalabalikta olmaz cocuk zaten arkadasima dahi gitsem hep tetikteyim kalabalik ortama girmiyorum ne yalan soyliyim cok zorunluysa bırakıyorum anneme ...

Sizin soylediklerinizde bir gariplik yokki haklisiniz cocuk yaramazsa ne isi var otursun evinde bu benim cocugum olsa da boyle dusunurdum.Ben de nisanimda,dugunumde en guzel olmak istedim.Gayet insani seyler bunlar...

Aaa olur mu arkadaşlar, çok ayıp Sözümüzde falan evde onlarca çocuk olmak zorunda bitanecik anneleri kırılıyo yoksa Çocuklarına kalabalıkta sahip çıkamayan herkes bu başlığa yüklenmiş galiba

Allah sizden razı olsun, nihayet beni anlayan birileri çıkmaya başladı. Kendimi uzaylı gibi hissetmeye başlıodum bu kadınlar yüzünden

Mükemmel anneler bana çemkirmeye devam . Kimse sizin yaramaz çocuğunuza tahammül etmek zorunda değil, çocuğunuzu en özel gününde istemeyen arkadaşa kırılıyosanız da o sizin düşüncesizliğiniz.

Ayrıca BEN ÇOCUĞU ASLA İSTEMİYORUM DEMEDİM. Rica etsem ayıp mı olur dedim, çünkü arkadaşım benim en yakın dostum ve en özel günümde .sakin kafayla benim yanımda olmasını istiyorum zırlayan bi çocukla değil. Düğünde vs elbet çocuk olabilir ama söz bu yani.

Tam tersi, bence düğünde olmamalı. Bizim akrabamız davetiyeye yazdılar çocuk getirmeyin diye.
Ama 'yavrusundan bir an bile kopamayacak süper-dadı anneler' hemen sen benim çocuğumu istemedin laf ettin niye öyle böyle vs saldırıya geçiyorlar. Ayıp yahu, senin çocuğun benim yeğenim mi kuzenim mi niye annesiymiş gibi çocuğa o açıdan bakmak zorundayım ki?

Düğünde anneleri oynarken ortalıkta hoplayıp zıplayan kavga eden çocuk şart her yere
Not: Çocuk severim , zararlı şeyler yapmadığı ve ortalığa salan annesi olmadığı sürece .

Siz doğru olanı yapıyosunuz, teşekkürler. Evet sevgilime söyledim ailene anlat durumu diye o konu halloldu.

Yazıklar olsun insanlığınıza. Hastalıklarını kullanarak ne demek ya.. Siz önce kendi vicdan muhasebenizi yapın. Şimdi onlarin yüzlerine guluyorsunuzdur.. Neyseee .iyi geceler.

Evet hastalıklarını kullanıyorlar. Sizin şizofren bi tanıdığınız var mı? Bilmeden nasıl yargılarsınız? Şizofren olduklarını etraflarına zarar verdiklerini bildikleri halde tedavilerine keyfi olarak gitmiyorlar , gayet de akılları başlarında her şizofren aynı değil zaman zaman atakları oluyor sadece, onun haricinde senin benim gibi insanlar . Neler yaşattıklarını bilmeden yargılamak kolay. SİZİN DEMENİZLE BENİM İNSANLIĞIMA YAZIK OLMAYACAK

Benim ailemde var ve gerçekten tedaviye keyfi gitmiyorlar.
Aslında dayınızın hastaneye yatırma yetkisi var diye biliyorum, çünkü kendi karar verecek durumda olmayabilir akıl sağlığı.

Benim ailemde var ve gerçekten tedaviye keyfi gitmiyorlar.
Aslında dayınızın hastaneye yatırma yetkisi var diye biliyorum, çünkü kendi karar verecek durumda olmayabilir akıl sağlığı.

Aynen ya herkes nasılsa bizi böyle kabul etti diye tedavilerine gitmiyolar. Neler yaptılar ne iftiralar attılar burda anlatamayacağım şeyler ama dayım da hiçbi zaman kızmadı onlara.Hstaneye yatırdı 1 ay sonra geri çıktılar istemiyoz diye. Kuzenimle benim aramı bile bozdular, o şizofren olan iftiralar attı bana sonra ben öyle bişey demedim dedi hep ailenin arasını açtılar.

En iyisini yapmışsınız ama biz öle bişey yapsak o süper anneler gerçekten kıyameti koparır millet çocuğuna sahip çıkamıyor benim çocuğuma kimse laf edemez diyo sonra. Benim çocuğum yaramaz olsa ben asla götürmem kalabalığa kimse çekmek zorunda değil, annesinden başka.

Düğünde anneleri oynarken ortalıkta hoplayıp zıplayan kavga eden çocuk şart her yere
Not: Çocuk severim , zararlı şeyler yapmadığı ve ortalığa salan annesi olmadığı sürece .

Onlar süper anneler öle deme

Tanıdığım var ... Evli çocuklu hemde. Gayet iyi biliyorum. Bana masal anlatmayin. Biraz İnsan olun diyecegim de sizi zor durumda bırakmak istemiyorum.. Sizi yargılamak değil.Yazdıklarınızi bir okuyun. İnsanlari bu kadar küçümsemek.. Gerçekten yazık.

Arkadaşlarınıza diyeceksiniz ki söz sile arasında ve baya kalabalık olacağından davet edemiyorum kusuruma bakmayın.
Onların da böyle bir durumu olsaydı onlarda derdi. Rahat olun.

Hasta olanların kusuruma bakılmaz. Bakanın kendi ayıbıdır. Bu sizin rezil olmanızla hiç bağdaşmayan bir konu. Bunun için de rahat olun.

Diğer arkadaşınız için ise yorum yapamadım. Yakınlık derecenize bağlı.

hahah cok zor durumda kaldim gercekten siz bunu yazinca:))). Her sizofren ayni degil, size neler yaptiklarini anlatmak zorinda degilim. sizin ne dusundugunuz benim hic umrumda degil, ne yazdigiminda gayet farkindayim asla kucumsemedim. Siz insan olun evet ben insam degilim

Muhattap almıyorum sizi. Sizinle ancak sizin gibiler baş eder. Ben ugrasamam.İyi geceler.

Muhattap almıyorum sizi. Sizinle ancak sizin gibiler baş eder. Ben ugrasamam.İyi geceler.

muhattap almiyorum diyen kisiye bak iki saattir laf sayiyor bana insanlik birakmadi:)) cok memnun olurum gercekten zira asil sizin ne dediginiz ne dusundugunuz benim hic umrumda degilki alaya aliyorum farkettiyseniz iyi geceler tatli kiz

Arkadas cagirmayin madem.Kendinide aile arasi soze davet ettiren hic duymamistim.Yakin akrabalarla baya kalabalik olacaginizi, onlari nisan,kina gibi torenlerdede davet edeceginizi soyleyin.

Elestiriye açık olmayan fikir de sormasın. Kimsenin konu sahibinden hırsını çıkardığı yok, herkes fikrini yazmış. Evet 50 kişinin icinde 3 kisinin hesabının yapılması yanlış. Sorun 3 kişi değil de kızların dikkat cekecek ve konu sahibini gölgede bırakacak olmasıysa bunun adı kıskançlık, evet. Bunlar neden zorunuza gidiyor? Asıl fesatlik oturup bunlarin hesabinin yapilmasi.
Annenizi elestirmek bana kalmıyor ama kalan tüm insanlığı yerden yere vurmak anne kız sizin işiniz sanıyorum. Kendime söz vermiştim laftan anlamayanlara yorum yapmamaya ama bunca kendini bilmezlik de bu cevapları hak ediyor, üzgünüm.

Canım merak etme o 50 kişinin söz günü geldiğinde en az yarısının yalandan mazereti olacak kimisinin cenazesi olacak, kiminin başı ağrıyacak Hiç canını sıkma... Gelmediler diye canın sıkılacak hatta

benım sozumde evde oldu 70 kısıydık
allahtan evımız kaldırabılecek evdı yoksa mecbur bıyer tutulurdu en buyukler en yakınlar kesın gelmesı gerekenler oyleydı zaten
nişanımda da 200 kısıydık ondada baya eleme yapmıstık uzak ve yabancı kımse yoktu
dugun sayımızı hıc soylemıyım...

sozumdede nısanımdada en yakın 2 arkadasım geldı ben cagırdım
evde kosustursun mutfagı toplasın cayı kahveyı pastayı takıp etsın dıye 2 tane yardımcı kadın vardı annem ayarlamıs sagolsun

yakın arkadasın olur mutlu gununde cagırırsın gelır evet
ama zaten haz etmıyormussunuz tuhafta bı ılıskınız varmıs arkadaslarınızla bosuna cagırmıssınız
ben gelmek ıstıyorum gelcekmıyım dıye sorana sozde bız bıze olcaz sen dugune gelceksın dıyebılırdınız

neyse kısmet :) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…