Bayanlar stresinizi çıkarmak için ya da kocişkolarınıza olan hıncınızı konu sahibinden çıkarmaya gelmeyin buraya.
Her soru sorana saldırır olmuşsunuz. Soru sormaya korkar olacağız yakında.
Ben de istemem düğünümde nişanımda falan küçük çocuk, ne var yani? Belki çığlık atan çocuk istemiyorum etrafta?
Ayrıca kıskançlıksa kıskançlık evet kıskancız 'sözde, nişanda, kınada, düğünde' GELİNDEN daha gösterişli giyinen birinin bulunması saçma değil mi?
Sorduğu sorular da gayet normal sorular yani, sanki ''Cinayet işleyeceğim de bıçak mı kullanayım balta mı?'' diye sormuş.
Bu kadar fesatlığa gerek yok arkadaşlar.
Bence arkadaşın kayınvalidesiyle yaşıyorsa ona bırakır gelir yani neden getirsin ki?
Sırtınızda taş taşırsınız sizden iyisi olmaz, 1 kere ben bineyim deseniz sizden kötüsü yok. Yaşadıklarınızı yaptıklarınızı bilmeden burada 2 dk'da yaftalarlar kıskançsın kötüsün vs.Ya hakkaten sanki cinayet işlicem
Kocalarıyla sorunu olan herkes bu konuya atlamış galiba. Bilemedim ne bu agresiflik?
DENSİZİN TEKİ seni alacak olan adamcağıza üzüldüm bile demiş hahah
Ben çok garip şeyler sormuş olsam bile zaten stresli olduğumu yardım almak için yazdığımı belirttim. Yanlışşam uygun bir dille uyarırsınız olur biter ama herkes sinirini çıkarmaya gelmiş.
En kötü arkadaş, en kötü akraba oldum bi anda:
Bilmiyorumki işte bırakabilir aslında ama getirirse de bişey diyemem zaten, ben sadece sorsam ayıp olurmu onu bilmek istedim.
Kızlar merhaba. Söz konusuna konumu açmıştım ama orda pek okuyan olmadı bende buraya açayım dedim yardımınıza ihtiyacım var.
Bayramdan sonra sözüm olucak ve kafalar çok karışık, size sormam gereken bikaç soru var ne olur yardım edin çok telaşlıyım. Biraz uzun olcak ama ne olur okuyun sizden başka kimse akıl vermiyor
Öncelikle söz evimizde olucak. Nişan yapıp yapmıcağımız belli değil, maddi durum dolayısıyla büyük ihtimal nişan olmucak ama belli de olmaz.
1) Üniversiteden samimi olduğum bikaç arkadaşım var. Aslında okul bittikten sonra biraz koptuk bazı şeylerine gücendim vs. Bide biraz sosyeteler aile yapılarımız pek uymuyor. Ama gene de geçen birisi ben sözden bahsedince nolur geliyim falan dedi bende hayır diyemedim. Sonra öteki arkadaşım aradı ben gelcekmiyim dedi, ona da hayır diyemedim. Tabi annem kıyameti kopardıSöze arkadaş çağrılır mı kızlar? Yani bu çağırcagım insanlar daha önce ailemle 1 kez falan görüştü çok aşırı samimi değilim ama 5 yıllık arkadaşlarım.
annemin kızma nedeni zaten 50 kişiye yakın olcaz bide arkadaşlarını mı çıkardın nereye sığcak o kadar insan, hem o kızların giyinmesi falan dikkat çeker bizim aile yapımıza uymaz dedi. Biraz açık giyinmiş resimlerini görmüştü çünkü feyste. Sözlümün ailesi de tutucu biraz valla senden çok arkadaşların dikkat çeker dedi.
Bu 2 arkadaşıma uygun bi dille gelmemelerini nasıl söleyebilirim ne olur yardım edin, zaten ben çağırmadım kendileri atladılar geliyoz demi diye. Kırmak da istemedim. Acaba beyaz yalan mı sölesem seneye nişan yapcaz, bu aile arasında olcakmış sizi çağıramıyorum kusura bakmayın diye. Ne diycem onlara ?
2) Söze sadece dedemi, amcamları,halamları, dayımlari ve teyzemleri çağırdık zaten akrabalar bu kadar bide bikaç kuzen gelicek onların çocukları falan.
Asıl olay ise yengem ve kuzenim şizofrenler, baya süre hastanede kaldılar. Etraflarına zarar vermezler ama çok saçmasapan konuşurlar ve beni rezil ederler sözde. Daha önce çok yaptılar. Ben onların gelmelerini istemiyorum ailemizi rezil edecekler çok patavatsızlar, ama dayıma ayıp olur diyo annemde. Dayı sen gel ama yengemi getirme de denmez. Napıcam? Yengem kendi kendine konuşur sürekli, kuzenim ayrı bi vaka saçma saçma konuşur falan istemiyorum onları sözümde ama ayıp olmasın diye mecbur çağırcaz mı? Gelmemelerini nasıl sağlayabilirim? Yanlış anlamayın şizofrenleri aşağılamıyorum ama benim yengem ve kuzenim gerçekten ileri vaka rezil ederler ogün beni , kayınvalideme falan saçmasapan şeyler söylerler.
3) Çocukluk arkadaşım var bi tane çok yakınım, ama o da evli ve çooook aşırı yaramaz bi kızı var. Onu çağırmak istiyorum sözüme ama kızı da çok yaramaz ya hiç durmuyo hiç söz dinlemiyo. Arkadaşım kaynanasıyla oturuyor aslına kızını ona bırakıp gelebilir ama bunu ona nasıl diyebilirim kırmadan? '' Canım senin bana yardım etmen lazım, acaba kızını kayınvalidene bırakma imkanın var mı?'' diye sorsam ayıp olur mu? Bide yok bırakamam derse napıcam iyi o zaman sende gelme mi dicem, çünkü çağırmış buluncam yani.
Kızlar çok panikledim ne olur yardım edin , bana akıl verin
Sizin soylediklerinizde bir gariplik yokki haklisiniz cocuk yaramazsa ne isi var otursun evinde bu benim cocugum olsa da boyle dusunurdum.Ben de nisanimda,dugunumde en guzel olmak istedim.Gayet insani seyler bunlar...
Arkadaşının çocuğunu istememekte haklısın .
Şu an anne olunca insanlar çocuklara sürekli tahammül etmek zorundaymışız gibi konuşuyor ama ben kimsenin çocuğunu cekemem.
Her yeri karıştıracak , ortaklıkta koşturacak çocuğun söz gibi özel günde işi yok. Çocuğun peşinde kız kosturacak değil .
Zaten düğün , nisan vb kalabalık yerlere çocuk getirilmez . Müthiş anneler önce bunu anlasalar keşke.
Tam tersi, bence düğünde olmamalı. Bizim akrabamız davetiyeye yazdılar çocuk getirmeyin diye.Aaa olur mu arkadaşlar, çok ayıpSözümüzde falan evde onlarca çocuk olmak zorunda bitanecik anneleri kırılıyo yoksa Çocuklarına kalabalıkta sahip çıkamayan herkes bu başlığa yüklenmiş galiba
Allah sizden razı olsun, nihayet beni anlayan birileri çıkmaya başladı. Kendimi uzaylı gibi hissetmeye başlıodum bu kadınlar yüzünden
Mükemmel anneler bana çemkirmeye devam . Kimse sizin yaramaz çocuğunuza tahammül etmek zorunda değil, çocuğunuzu en özel gününde istemeyen arkadaşa kırılıyosanız da o sizin düşüncesizliğiniz.
Ayrıca BEN ÇOCUĞU ASLA İSTEMİYORUM DEMEDİM. Rica etsem ayıp mı olur dedim, çünkü arkadaşım benim en yakın dostum ve en özel günümde .sakin kafayla benim yanımda olmasını istiyorum zırlayan bi çocukla değil. Düğünde vs elbet çocuk olabilir ama söz bu yani.
Aaa olur mu arkadaşlar, çok ayıpSözümüzde falan evde onlarca çocuk olmak zorunda bitanecik anneleri kırılıyo yoksa Çocuklarına kalabalıkta sahip çıkamayan herkes bu başlığa yüklenmiş galiba
Allah sizden razı olsun, nihayet beni anlayan birileri çıkmaya başladı. Kendimi uzaylı gibi hissetmeye başlıodum bu kadınlar yüzünden
Mükemmel anneler bana çemkirmeye devam . Kimse sizin yaramaz çocuğunuza tahammül etmek zorunda değil, çocuğunuzu en özel gününde istemeyen arkadaşa kırılıyosanız da o sizin düşüncesizliğiniz.
Ayrıca BEN ÇOCUĞU ASLA İSTEMİYORUM DEMEDİM. Rica etsem ayıp mı olur dedim, çünkü arkadaşım benim en yakın dostum ve en özel günümde .sakin kafayla benim yanımda olmasını istiyorum zırlayan bi çocukla değil. Düğünde vs elbet çocuk olabilir ama söz bu yani.
Ben 50 kişiye takilmadim normal amca hala dede teyze ee karso tarafinda oyle benimde sozume vardi 50 kişi.ayrica soze kiz arkadas gelmez bu gekince seni bırakıp onu isteyecek diye degil ama isteme faslinda olmaz nisan falan olsa evde tabiki ..hasta olan yengeniz içinde damadi uyarın rahatsiz hani farkli birsey derse alinmayin gibilerinden...sonokarak benimde kizim var 4 yasinda ve yaramaz beni cagirsa arkadasim evde bırakırım o kalabalikta olmaz cocuk zaten arkadasima dahi gitsem hep tetikteyim kalabalik ortama girmiyorum ne yalan soyliyim cok zorunluysa bırakıyorum anneme ...
Yazıklar olsun insanlığınıza. Hastalıklarını kullanarak ne demek ya.. Siz önce kendi vicdan muhasebenizi yapın. Şimdi onlarin yüzlerine guluyorsunuzdur.. Neyseee .iyi geceler.
Benim ailemde var ve gerçekten tedaviye keyfi gitmiyorlar.Siz doğru olanı yapıyosunuz, teşekkürler. Evet sevgilime söyledim ailene anlat durumu diye o konu halloldu.
Evet hastalıklarını kullanıyorlar. Sizin şizofren bi tanıdığınız var mı? Bilmeden nasıl yargılarsınız? Şizofren olduklarını etraflarına zarar verdiklerini bildikleri halde tedavilerine keyfi olarak gitmiyorlar , gayet de akılları başlarında her şizofren aynı değil zaman zaman atakları oluyor sadece, onun haricinde senin benim gibi insanlar . Neler yaşattıklarını bilmeden yargılamak kolay. SİZİN DEMENİZLE BENİM İNSANLIĞIMA YAZIK OLMAYACAK
Benim ailemde var ve gerçekten tedaviye keyfi gitmiyorlar.
Aslında dayınızın hastaneye yatırma yetkisi var diye biliyorum, çünkü kendi karar verecek durumda olmayabilir akıl sağlığı.
Tam tersi, bence düğünde olmamalı. Bizim akrabamız davetiyeye yazdılar çocuk getirmeyin diye.
Ama 'yavrusundan bir an bile kopamayacak süper-dadı anneler' hemen sen benim çocuğumu istemedin laf ettin niye öyle böyle vs saldırıya geçiyorlar. Ayıp yahu, senin çocuğun benim yeğenim mi kuzenim mi niye annesiymiş gibi çocuğa o açıdan bakmak zorundayım ki?
Düğünde anneleri oynarken ortalıkta hoplayıp zıplayan kavga eden çocuk şart her yere
Not: Çocuk severim , zararlı şeyler yapmadığı ve ortalığa salan annesi olmadığı sürece .
Tanıdığım var ... Evli çocuklu hemde. Gayet iyi biliyorum. Bana masal anlatmayin. Biraz İnsan olun diyecegim de sizi zor durumda bırakmak istemiyorum.. Sizi yargılamak değil.Yazdıklarınızi bir okuyun. İnsanlari bu kadar küçümsemek.. Gerçekten yazık.Siz doğru olanı yapıyosunuz, teşekkürler. Evet sevgilime söyledim ailene anlat durumu diye o konu halloldu.
Evet hastalıklarını kullanıyorlar. Sizin şizofren bi tanıdığınız var mı? Bilmeden nasıl yargılarsınız? Şizofren olduklarını etraflarına zarar verdiklerini bildikleri halde tedavilerine keyfi olarak gitmiyorlar , gayet de akılları başlarında her şizofren aynı değil zaman zaman atakları oluyor sadece, onun haricinde senin benim gibi insanlar . Neler yaşattıklarını bilmeden yargılamak kolay. SİZİN DEMENİZLE BENİM İNSANLIĞIMA YAZIK OLMAYACAK
Tanıdığım var ... Evli çocuklu hemde. Gayet iyi biliyorum. Bana masal anlatmayin. Biraz İnsan olun diyecegim de sizi zor durumda bırakmak istemiyorum.. Sizi yargılamak değil.Yazdıklarınızi bir okuyun. İnsanlari bu kadar küçümsemek.. Gerçekten yazık.
hahah cok zor durumda kaldim gercekten siz bunu yazinca:))). Her sizofren ayni degil, size neler yaptiklarini anlatmak zorinda degilim. sizin ne dusundugunuz benim hic umrumda degil, ne yazdigiminda gayet farkindayim asla kucumsemedim. Siz insan olun evet ben insam degilimTanıdığım var ... Evli çocuklu hemde. Gayet iyi biliyorum. Bana masal anlatmayin. Biraz İnsan olun diyecegim de sizi zor durumda bırakmak istemiyorum.. Sizi yargılamak değil.Yazdıklarınızi bir okuyun. İnsanlari bu kadar küçümsemek.. Gerçekten yazık.
Muhattap almıyorum sizi. Sizinle ancak sizin gibiler baş eder. Ben ugrasamam.İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?