Evde söz yapıcaz, bütün arkadaşlarım gelmek istiyor napıcam?

Ne kadar cok troll var bu sitede.boyle pusuda bekliyolar biri bi konu acsa da muhalefet olsak diye. En guzel gununuzden bahsediyoruz. Tabiki istediginizi cagirmama hakkiniz var. Kim ister sozunde problem cikaracak derecede agir sizofren birini. Ya bunu savunan bile var. Ne tur varliklarsiniz anlamiyorum. Coluk cocuk hengamesi cekmek zorunda da deilsiniz. Cocuk var cocuk var. Bazi cocuklara ben de katlanamiuorum bunlar genelde ferah annelerin cocuklari. Yani super anneler:) siz burdaki kimseye takilmayin.

Arkadaşının yaramaz çocuğunu istememekte haklısın.

Kimisinin hem çocuğu yaramazdir, hem de çocuğuna mukayyet olmaz. Böyle analari eşek sudan gelene kadar dövesi gelir insanın.

Bir de şöyle zannederler: "ayy yaramaz ama çok tatlı benim çocuğum"

Hiç de tatlı falan değil çocuğun. Sana öyle geliyor. Gayet yaramaz ve sevimsiz. Ve biz de ona katlanmak zorunda değiliz

Ben eleştirileri haksız buldum. Evet maalesef hala ülkemizde aa kolu açık aaa çatalı gözüküyor aa askılı giyinmiş günah yok başı açık yok k... açık yok saçı Boyalı, yok sarı saç o... Rengidir diyen milyonlarca insan var. Bunları özellikle bir süre kaldığım bir mahallenin insanlarında gördüm. Çünkü mesela mahallenin tamamına yakını kapalı. Açık insan gördü mü korkuyorlar, kötü izlenim alıyorlar. Kısaca gelin olsun insan olsun hepsinde kapalıyı tercih ederler. Evet böyle insanlar açık bir aileye istemeye gidiyorsa ve o aileden daha da açık misafirler de o evde varsa gelsin şamata dedikodu. Paris'te yaşamıyoruz hanımlar.
Evet, gelin adayı özel Günlerinde ilgi üzerinde olsun ister. En şık en güzel ben olayım ister. Hanginiz sözünüzde Adriana lima gibi kızlar Şıkır şıkır kıyafetleriyle salınsın ister?
Sonra benciller de varmış. Kızımı istemeyen beni hiç çağırmasın'cılar. Ne kıymetli çocukları var anlamıyorum. Eksilirler aman çocuksuz gezemez, bayılır çocuklarının rahatsızlık vereceği ortamlarda bunu umursamamaya, çocuklarından ayrılmamaya. Çok lazım.

Kalabalık ailelerin derdi de bu oluyor. Bizimkilerde öyle o yüzden kuzenimin sözü nişan gibi olmuştu 60-70 kişi falan vardı evde.
O da yakın arkadaşlarını kuzenlerini vs herkesi çağırmıştı. Eglencelide olmuştu. Ama bu durumda sizin nasıl birşey istediğinize bağlı. Yani o herkes olsun istedi ve öyle yaptı. Eğer siz rahatsızlık duyacaksanız "erkek tarafı sadece aileler olsun istedi" deyip çağırmayın. Nişanıma gelirsiniz deyin.
Bu arada ben de bazı kuzenlerimin sözüne gitmemişimdir, karşı taraf sadece aileyi çağırıyor diye. Aile büyükleri olarak annem, babam gitmişti.
O ne der bu ne der demeyin. İstediğiniz şekilde yapın sözünüzü.

Aile içi söz yapıyoruz dersiniz hasta yakınlarınız için annen değilsede teyzen halan ,olabilir onları vazgeçieebilir madem sonuçta az çok çıkacak huzursuzluğu tahmin edebliyorsan bunu kırmadan halledebilirsiniz

Arkadas cagirmayin madem.Kendinide aile arasi soze davet ettiren hic duymamistim.Yakin akrabalarla baya kalabalik olacaginizi, onlari nisan,kina gibi torenlerdede davet edeceginizi soyleyin.

Yani evet garip değil mi ben davet etmeden zorla davet ettirdiler kendilerini:)))

Evet biz annemle tüm dünyayı yerden yere vuruyoruz Çok bozduğunu sanıyosun şu an beni sanırım:))))) Siz neye olan hıncınızı çıkarmaya geldiniz? Hadi beni geçtim anneme de mi laf etmeye başladınız, sen kimsin terbiyesiz? Annen de sana hiç terbiye verememiş belli oluyo.

Evet kıskancım, sözümde en güzel ben olmak istiyorum bunun neresi kötü? İnşallah senin sözünde düğününde adriana lima gibi şıkır şıkır kızlar gelir de kıskançlık oluyomuymuş olmuyo muymuş görürsün Kusura bakma ama sende böyle bi cevabı ama hatta daha ağırını hakettin. Anneme laf sölemek sana düşmez sen önce sana terbiye veremeyen annene bak.

Burda beni eleştiren arkadaşların sözlerinde nişanlarında şizofrenler, manken gibi kızlar, canavar gibi çocuklar dolar inşallah da beni anlarlar Arkadaşlar çok duyarlılar şizofren birinin istememek de ne var evet istemiyorum çünkü daha önce çok şey yaşattı.

Hay ağzına sağlık:))))

Ben yakin zamanda yakin bir arkadasimin evde yapilan skzune gittim. Ayni sizin gibi kalabalimlardi 30 40 kisi arasiydi. Allahtan ev buyuktu de sorun olmadi. Annen simdi arkadaşlarına itiraz ediyor ama, muhakkak birkac parca ikram hazırladığınızi dusunerek bunu soyluyorum, o kadar insana tabak hazirla cay ver dagit vs icin o arkadaslar o kadar ise yariyor ki. Biz 4-5 kisiydik bu isi yapan yine de cok yorulduk. Ama yapmak da gerekiyordu o yuzden bence bu konuda arkadaslar candir. Makul sayida gelmeleri farzdir bence:) yengeyle kuzene bir sey bulamadim diyecek doğrusu. Ama sakin arkadasina cocugunu getirme deme. Benim de cocugum vardi goturmedim ama orada kalabalıkta helak olur uykusu gelir zaten ben de is yapicam ilgilenemem diye goturmedim. Arkadasim bana cocugunu getirmesen olur mu demeyi birak, bununla ilgili bir ima dahi yapsaydi inanilmaz kirilirdim. Sen sadece şöyle diyebilirsin, bak o gun sana cok ihtiyacim var oturmana bile vakit olmaz vs. Belki o zaman kendisi düşünür getirmemeyi.

Bir sürü arkadaşın olması güzelmiş ne güzel sevenlerin var işte hepsi yanında olmak istiyor ama nişana falan gelsinler bari söz kendi aranızda olsun

okadar kişi çoluk çocuk sığacak arkadaşlarınızda sığar herhalde, sanki çağırmama nedeniniz kalabalık olmanızdan ziyade tamamıyla arkadaşlarınızın ve sizin bahsettiğiniz ayrı dünyaların insanıyız durumundan gibi geldi.. Diğer çocuklu arkadaşınıza gelince, çocuğuna getirme demek bence çok ayıp, biri bana öyle dese kendimde gitmezdim.Sen bana yardım edeceksin işime yarayacaksın sen gel ama çocuğun kalsın demek çok yakışıksız.

yengenizle kuzeninizin durumundanda sözlünüze ve ailesine bahsedin, biraz rahatsızlar kalbinizi kıracak edecek laflar ederlerse kusurumuza bakmayın diye söz öncesi uyarın.

Sevgili anneler, çocuğunuzu istemeyen arkadaşlarınıza lütfen ayy çok gücenirim kırılırım vs demeyin ya komik geliyo Çocuğunuzu sizden başka kimse çekmek zorunda değil ki. Bunda alınacak bir şey yok. Çocuğunuz çok yaramazsa söz dinletemiyorsanız asıl sizin arkadaşınıza kırılmanız ayıp bence. Ben zaten getirme demicem, rica edicektim ama vazgeçtim kendi düşünmesi lazım. Bi an bile çocuğunuzdan ayrılamıyor musunuz ya?

Haklısın canım ama bunu annenin düşünmesi Lazım. Benim çocukların daha bir düğün görmüşlüğü yok mesela. Götürsem ne ben rahat edebilirim ne de çocuklar.

Nikahım kıyılırken masanın yanında bas bas bağıran çocukları hala unutamadım mesela ama dediğim gibi anne Baba'nın düşünmesi Lazım. Çocuğun suçu yok. Bari nikah kıyılırken al ayak altından dimi ama?

Cagir herkesi.
Benim sozumde 120 kisiydik, nisan yapmadim o sebeple.
O suslu arkadaslar cok is goruyor boyle durumlarda, daha cok suslen sende.

Ayy çok fena yaa , kimse uyarmadı mı çocuklarınızı pistten alın falan diye Çocuğun tabi suçu yok çocuk bu yani, ama anne babasını fena azarlatırdım ben aile büyüklerinden birine söleyip.Hiç çekemem anlayışsız akrabayı.

Aman o çocuğun anasına Babasına da gıcığım zaten bunu da buradan itiraf edeyim.

millete çok takıp takıştırmışsın ya şizofrenmiş adam yok ailemizi rezil eder patavatsızlık böyle kelimeler çok kötü ya nası böyle bahsedebiliyosun ayıp değil mi kardeş hastalık sonuçta ne biliyim yok açık giyiniyorlar filan terbiyesizliktir ya

hah geldi bi kezban daha

güzel dille diyeceksin ki kuzenlerimden bile çağıramadığımız oldu şimdi sizleri çağırsam onlara çok ayıp olur..düğüne gelirsiniz de gitsin

Arkadaşlarınızı bilmem de
Akrabalarınız için söyledikleriniz bana çok dokundu hastalık bu kimin neyle karşılasacağı bellimi
Bence zerre kadar rahatsız olmamanız gerekiyor ama beni asıl sizin konuşmalarınız rahatsız etti

Sizin rahatsız olmanız benim umrumda değil. Gına geldi size açıklama yapmaktan. Evet şizofrenler ve istemiyorum. Her şizofren aynı değil daha önce aile ortamında çok utanç verici şeyler yaşattılar ve ısrarla tedavi olmuyolar neden isteyim?

ARKADAŞLAR BURDA ŞİZOFRENLERİ KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ VAR DA BEN Mİ KAÇIRDIM YA? BU KADAR TEPKİ YETER. AİLE İÇİNDE NELERE SEBEP OLDUKLARINI BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…