- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
insallah gercek degildir ve dalga geciyordurBen de son ve bir onceki mesajini kibledim, baya baya dalga geciyor gibi.
Diyorum ya, babamdan cekiniyorum dese, para istedim vermedi dese, eve yiyecek getirmiyor disarda yiyip geliyor dese, cidden dram. Ama biskuvi yemem, nohut sevmem, abur cubur yiyemiyorum, makarna yapmam babam da yer diyince, o gerceklik cizgisi biraz kaydi benim icin.
Valla ben de fena oldum. Neyse gelince gorur mune.ben tagledim az once ama uyudu sanirim
bende dayanamam ac insana hele cocuga
mahvetti beni tum gece
ben bile yemek yiyemedim evde , kizin halini dusundukce bayilasim geliyor
CiddenBen de son ve bir onceki mesajini kibledim, baya baya dalga geciyor gibi.
Diyorum ya, babamdan cekiniyorum dese, para istedim vermedi dese, eve yiyecek getirmiyor disarda yiyip geliyor dese, cidden dram. Ama biskuvi yemem, nohut sevmem, abur cubur yiyemiyorum, makarna yapmam babam da yer diyince, o gerceklik cizgisi biraz kaydi benim icin.
Bence de sen çık.
Madem inanmıyorsun yazma.
Her dediğini ha diyince yapacak değil, kız 17 yaşında. Aldığı nefesin hesabı sorulacak diye, yersiz, kimsesiz hissediyor.
Zorla mı fenalık geçirtti?
Çık git konudan, ilk mesajda, tehdit mi edildin yazmazsan kötü olur diye.
Yeni üyesin, yazdıklarının ayarı yok, pek takip edip son anda üye olanlardan mısın?
Milleti azarlamaya mı üye oldun?
Bazen çok acımasız oluyorsunuz.
Ve ben burada, bu topicte, sadece bu topicte yazıp
Sivri olduğunu iddia edenlere, artık nefret duyuyorum
insallah gercek degildir ve dalga geciyordur
boyle bir insan yoktur
tum konulari beni inanilmaz geriyor
Bu tavsiyelerinizin benzerini en az yuz kere yazdilar zaten..yinede emeginize saglikSorumsuz ve sevgisiz baba çok zor bir mücadele. Yaşamayan anlayamaz. Özellikle sevgisizlik kavramı aşırı zor. Çocuğunu seven bir babanın da kızının önündeki yemeği löpür löpür yeyip kenara çekileceğini hiç sanmıyorum. Sen burada sert yorum yapan insanlara bakma güzelim. Yaparak ve yanılarak öğrenilir yemek. Gidip babanla konuşmayı dene eğer ters tepki verecek olursa okuldaki rehber öğretmeninle ya da seni seven bir öğretmeninle paylaş derdini. Onlar yardımcı olacaklardır. Bir akraban varsa ananen, babanen, hala veya teyze olur. Onlara da anlatabilirsin. ( Tabii okuduklarıma nazaran yorum yapıyorum. Gerçek olup olmadığını bilemem. Eğer yok ve bize duyar kastırmak için açmışsa o da kendi vicdanı)
Bana pekBabamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
BabBabamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
Babamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
Babamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?