- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Öyle dedim sinirden.. illa ciddi bişey mi yazmam lazım uzunca kanıt mı aramalıyımvalla keklendigime sevinirim
boyle bir cocugun var olmamasi daha iyi cunku
Eski konular efsane ya somurtmaktan kaşının arası ağrıyormuş kızımızınerkek bir arkadaş kendini ezikleyerek kadınların ona acımasını izliyor. Hiç bir ezik kendini bu kadar ezmez nokta.
Hahaha güzel nokta
Hayır ya erkek olmak ne alaka şimdi? Erkeğim mi yazılmış orda abla
guzel nokta ne demek cocugum? o yorumu yazan sana erkek demis sende cevap olarak guzel nokta ve dondurma emojisi yapmissin?Hayır ya erkek olmak ne alaka şimdi? Erkeğim mi yazılmış orda abla
Hatırlamıyorum ne yazdığını şimdi ama kırıcı bişey yazmış bende dalga geçmek için öylesine yaZdım onuguzel nokta ne demek cocugum? o yorumu yazan sana erkek demis sende cevap olarak guzel nokta ve dondurma emojisi yapmissin?
hor falan göremez baban o senin babanTabak var bir sürü de biz kullanmıyoruz. Ya o fark etmesin diye peynir yumurta yemiyorum soruyor yedin mi diye bende hor görüyor diye hissediyorum
bir kadin nasil bu sekilde dusunebilir aklim almiyor gercekten??Bingo benim konulardan birine ben hosgeldim :)
Tatlı kız ben 23 yaşındayım annem vefat etti ben evliyim kardeşim 12 yaşında ve babamla birlikte yaşıyor babanın yemek yapmaması konusunda haklısın ben annem vefat ettiğinden beri kavonozla yemek taşıdım ama babam da yapar yemek ama şu ev işleri konusunda gelirsek artık küçük değilsin ve babanın atletini katlamak sana zor gelmemesi kardeşimde bana dert yanıyor abla yediğini makineye koymuyor herşey olduğu yerde yetişemiyorum diye anne yok ise bir evde siz varsınız ve yapmalısınız çünkü bu sizin göreviniz o senin ne olursa olsun baban yapmak zorunda olduğun sana ekstra külfet veren durumlar var farkındayım ama sen de yapmazsan evi tabiri caizse b*k goturur bu yüzden kendi dağınıklığını da babanın dağınıklığını da toplamalisin benim kardeşim senden küçük olmasına rağmen ben artık ona karışmıyorum bir süre herseylerinj ben yaptım ve ne kendime ne kocama ne babamlara yetebildim o yüzden biraz özverili davranmalısin
bir kadin nasil bu sekilde dusunebilir aklim almiyor gercekten??
sadece cinsiyetinizden oturu hizmetci olarak mi dunyaya geldiginize inaniyorsunuz gercekten mi?
evi toplamak camasir katlamak yemek yapmak evde yasayan herkesin gorevidir , KİZ oldugu icin konu sahibinin gorevi falan degil , daha da agir seyler yazmak ostiyorum ama gercekten banlanmaya degmez
bizim evde o bu bitse babam görsde bile almaz nezamn annem der ozman alır sende de o bekar klasik erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?