- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Bana
Bana pek gerçek gelmedin yani umarim gerçek değilsi dir. Baban okadar cimriyse interneti nasil kullaniyorsun..ve baban okadar cimriyse günluk sana nasil 7 lira veriyor.. Yada senin hiç birtane arkadaşin öğretmenin yokmu yardim alacağin kimsen yokmu bence sen biraz ergen triplerindesin kendi kendine alinganlik yapiyorsun... Babana doymadiğini yada caninin farkli bişeyler istediğini söyleyebilirsin cnm biz bi nesil sırf yokluktan patates haşlamasi salçali ekmekle buyumuş insanlariz yaşin 17 babanla konuşabilirsin yada bi öğretmeninle çirkin görüneceğim diye annene gitmemek ne demek.. İnşallah aç değilsindir valla vicdanim sızladi ..Ama bana biraz sen çok alingan geliyorsun baban senin yemek yemeni istemese sana o yedi lirayida vermez o internetide kullanamazsin.. Tek başinada çarşiya gitme neolacakBabamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
Yorumları okumadım sayın mayflower:)) Sizin de emeğinize sağlık.Bu tavsiyelerinizin benzerini en az yuz kere yazdilar zaten..yinede emeginize saglik
Gerceklik cizgisi kaymiyor da bana gore.Simariklik yapiyor biraz.17 yasinda kiz yemek yapmaya baslayabilir ama bu kiz cocuk kalmis.Birsey ogretilmemis.Ben de son ve bir onceki mesajini kibledim, baya baya dalga geciyor gibi.
Diyorum ya, babamdan cekiniyorum dese, para istedim vermedi dese, eve yiyecek getirmiyor disarda yiyip geliyor dese, cidden dram. Ama biskuvi yemem, nohut sevmem, abur cubur yiyemiyorum, makarna yapmam babam da yer diyince, o gerceklik cizgisi biraz kaydi benim icin.
Bak benim çocuğum yok ama yeğenlerim geldiği zaman onlara bende pirasa yediriyorum fasulye yediriyorum ıspanak yediriyorum onlarda sevmediklerini söyluyorlar fakat sebze yemeleri gerektiğinide söyluyorum beslenmeleri açisindan onlarinda yenmesi gerektiğini söyluyorum belki babanda güzel beslen diye sana prasa yediriyordur çocuğumun mudesine sicak yemek girsin diyordur bunu sana belli edemiyordur alingan olma neolur ve unutma baban sana bakmak istemese seni sevmese seninle yaşamaz sabah kalk ve babana onu çok sevdiğini söyle gizli gizli alinganlik yapma abla sözü dinle... Hem bak biz senle ayni masada yemek yesek sen benim nezaman kaç tabaktan sonra doyacağmi bilemezsin babanda sen söylemediğin surece senin doyup doymadiğini bilemez bebek değilsin ki sen 17 yaşindasin babana da kendinede haksızlik etme lütfenBana
Bana
Bana pek gerçek gelmedin yani umarim gerçek değilsi dir. Baban okadar cimriyse interneti nasil kullaniyorsun..ve baban okadar cimriyse günluk sana nasil 7 lira veriyor.. Yada senin hiç birtane arkadaşin öğretmenin yokmu yardim alacağin kimsen yokmu bence sen biraz ergen triplerindesin kendi kendine alinganlik yapiyorsun... Babana doymadiğini yada caninin farkli bişeyler istediğini söyleyebilirsin cnm biz bi nesil sırf yokluktan patates haşlamasi salçali ekmekle buyumuş insanlariz yaşin 17 babanla konuşabilirsin yada bi öğretmeninle çirkin görüneceğim diye annene gitmemek ne demek.. İnşallah aç değilsindir valla vicdanim sızladi ..Ama bana biraz sen çok alingan geliyorsun baban senin yemek yemeni istemese sana o yedi lirayida vermez o internetide kullanamazsin.. Tek başinada çarşiya gitme neolacak
Yemin ederim vicdanim sızladi ama bana biraz inandirici gelmedi ergen tribinde nasil internet kullaniyor ozaman 7 lirayi nasil aliyor inşaAç olan insan yemek mi seçer Allah aşkına.. bu kadar da nazlı olma canım kocaman genç kız olmuşsun az bi güven kendine..
Valla benim aileminde maddi durumu pek iyi değildi okula yarim boş ekmek göturur ve arkadaşlarimda çakmasin diye o ekmeği guzelce paket yapar sanki döner yiyormuşum izlenimi verirdim kimsede çakmazdı yavan ekmek yediğimiBen lisedeyken ailemin maddi gücü yetersizdi.
Ve benim ogle yemegim bir paket cubuk kraker olurdu. Çünkü param sadece ona yeterdi.
Hiç de kilo milo vermedim valla. Ayy ben cubuk kraker yemem de olmadim.
Çünkü millet aç aç!
Bence de gercek degilsin.
Ben inanmıyorum valla hiç bişeyi beğenmiyor küçük hanım...Yemin ederim vicdanim sızladi ama bana biraz inandirici gelmedi ergen tribinde nasil internet kullaniyor ozaman 7 lirayi nasil aliyor inşa
Valla benim aileminde maddi durumu pek iyi değildi okula yarim boş ekmek göturur ve arkadaşlarimda çakmasin diye o ekmeği guzelce paket yapar sanki döner yiyormuşum izlenimi verirdim kimsede çakmazdı yavan ekmek yediğimi
Babanin meslegi ne maasi ne kadar ve as evlerine basvurabilirsn.Annen hic mi para vermiyor.Tarhana verebikecek anane babaane de mi yok.Olmadi part time isbul.Ya da baban evde yokken yumurta kir yeBabam bir ara kıyafet almıyordu. Anneme şikayet ettim dava açtı da. Şimdi kıyafet alıyor. Lisenin ilk senesi hiç kıyafet almadı mesela. Sonra dava açılınca duygu sömürüsü yaptı bilmiyordum diye. Halbuki para vermek istemedi bide uğraşmak istemedi. Utanıyorum açım demeye şuan. Babama dedim ki dürümle doymadım o da dediki dürüm doyurmaz ama yedikten sonra midene oturur tok hissedersin. Ee baba az bişey yiyip aç kalınca da insan bir süre sonra tok hisseder dedim olur mu öyle şey diyor. Bir kafeye gitsek kendine çay söylüyor bana içmezsin dimi diyor.
Banada gerçek gelmiyor umarım gerçek değildir fakat o yeci lirayla ben uç öğünümü kurtaririm o yaşta olsam babasi beşte mi evde oluyor çamaşirlari katla dediyse neolmuş bunda alinacak bisey yokki.. Babasina haksızlik yapiyor gibiBen inanmıyorum valla hiç bişeyi beğenmiyor küçük hanım...
Okul çıkışı marketten abur cubur alıp çantasınada mı saklayamiyor...
Mesela biz küçükken babam kola içirtmezdi zararlı diye elimizde görürse alır çöpe atardı ama biz gizli gizli odamızda içiyorduk...
Odasına gizli olarak peynir ekmek koysun geceleri yesin işte...
Babasını kötülüyor bence..
Tabikide canım babaya haksızlık yapıyor günlük 7 lira azmış gibi konuşuyor bide bizim günlük 1 tl'miz bile olmazdı...Banada gerçek gelmiyor umarım gerçek değildir fakat o yeci lirayla ben uç öğünümü kurtaririm o yaşta olsam babasi beşte mi evde oluyor çamaşirlari katla dediyse neolmuş bunda alinacak bisey yokki.. Babasina haksızlik yapiyor gibi
Bak bizide çocukluğumuza götürdu allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunTabikide canım babaya haksızlık yapıyor günlük 7 lira azmış gibi konuşuyor bide bizim günlük 1 tl'miz bile olmazdı...
Kilo aldığı için anneye gitmiyormuş bide ozaman babada da açım demesin...
Amin canım...Bak bizide çocukluğumuza götürdu allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?