evde yemek yok

Kuzum bakma sana acayip diyenlere, acayip değilsin sen, sadece alışılmışın dışındasın, o da normal, bir elin beş parmağı, hepsi de birbirinden farklıdır. Sen duygusal, içine kapanık ergenlik döneminde olan bir kızsın, anormal hiçbirşey yok, sadece bazı şeyleri değiştirmem lazım.
Mesela çekingenliği at üstünden.

Cesaretini topla, herşeyden anlam çıkarma, baban belki de sen yerken sadece tuvalete gitti ve birşeyler yiyebildin mi diye merak etti kötü niyet olmadan.

Herşeyi kötüye yorma

Yendiğin her lokma zenşn hakkın bunu unutma

Baban açıkça söyle herşeyi

Sevmediğin yemekleri yemeye zorla kendini.

Okula tost götürmeye başla, git markete yap alışverişini kendin, stokla bol bol bısküvi falan odanda

Ben senin eski konularını da hatırlıyorum.
Canım benim, çok gençsin ve neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Lütfen profesyonel destek almaya çalış, bu gerçekten kötü bir şey değil bilmiyoruö devlet bu konuda yardımcı oluyor mu ama eğer mümkün ise lütfen iyi bir psikatriye danış. Daha çok gençsin geleceğini mahvetme.

Bana
Bana
Bana pek gerçek gelmedin yani umarim gerçek değilsi dir. Baban okadar cimriyse interneti nasil kullaniyorsun..ve baban okadar cimriyse günluk sana nasil 7 lira veriyor.. Yada senin hiç birtane arkadaşin öğretmenin yokmu yardim alacağin kimsen yokmu bence sen biraz ergen triplerindesin kendi kendine alinganlik yapiyorsun... Babana doymadiğini yada caninin farkli bişeyler istediğini söyleyebilirsin cnm biz bi nesil sırf yokluktan patates haşlamasi salçali ekmekle buyumuş insanlariz yaşin 17 babanla konuşabilirsin yada bi öğretmeninle çirkin görüneceğim diye annene gitmemek ne demek.. İnşallah aç değilsindir valla vicdanim sızladi ..Ama bana biraz sen çok alingan geliyorsun baban senin yemek yemeni istemese sana o yedi lirayida vermez o internetide kullanamazsin.. Tek başinada çarşiya gitme neolacak

Gerceklik cizgisi kaymiyor da bana gore.Simariklik yapiyor biraz.17 yasinda kiz yemek yapmaya baslayabilir ama bu kiz cocuk kalmis.Birsey ogretilmemis.
Babasiyla konusabilsin.Korkmasina gerek yok.Ustune gitsin.Yoksa yetiskinlikte de boyle olur.Burdaki oneeileri dinlesin.Kendisini kaldirsin birsekilde.Bazilarimiz da zorluklar yasadi cocukken.Bu kendini kaldirmak zor bir konu.Ama kendi huzuru gelecegi icin deneyecek.Yemeklik aldirsin babasina birlikte markete pazara gitsinler.Kendi yapsin arada yemegi mesela.Kendi evi o.Misafir hissetmesin.Babasi ice kapanik bir adam gibi.Kizlar isteseler babalarina kendilerini sevdirirler acarlar babalarini sirinlikleriyle.Baba kiz isteseler mutlu olabilir..Durduk yere mutsuzluk cikarmamaya calis..Daha ne zorluklar olacak.

Gunluk 7 tl iyi para bence.Yol parasi da yok.Onerileri dikkate al.Sart mi hamburger yemek..

Son düzenleme:
Bak benim çocuğum yok ama yeğenlerim geldiği zaman onlara bende pirasa yediriyorum fasulye yediriyorum ıspanak yediriyorum onlarda sevmediklerini söyluyorlar fakat sebze yemeleri gerektiğinide söyluyorum beslenmeleri açisindan onlarinda yenmesi gerektiğini söyluyorum belki babanda güzel beslen diye sana prasa yediriyordur çocuğumun mudesine sicak yemek girsin diyordur bunu sana belli edemiyordur alingan olma neolur ve unutma baban sana bakmak istemese seni sevmese seninle yaşamaz sabah kalk ve babana onu çok sevdiğini söyle gizli gizli alinganlik yapma abla sözü dinle... Hem bak biz senle ayni masada yemek yesek sen benim nezaman kaç tabaktan sonra doyacağmi bilemezsin babanda sen söylemediğin surece senin doyup doymadiğini bilemez bebek değilsin ki sen 17 yaşindasin babana da kendinede haksızlik etme lütfen

Aç olan insan yemek mi seçer Allah aşkına.. bu kadar da nazlı olma canım kocaman genç kız olmuşsun az bi güven kendine..

Ben lisedeyken ailemin maddi gücü yetersizdi.
Ve benim ogle yemegim bir paket cubuk kraker olurdu. Çünkü param sadece ona yeterdi.
Hiç de kilo milo vermedim valla. Ayy ben cubuk kraker yemem de olmadim.
Çünkü millet aç aç!

Bence de gercek degilsin.

Aç olan insan yemek mi seçer Allah aşkına.. bu kadar da nazlı olma canım kocaman genç kız olmuşsun az bi güven kendine..
Yemin ederim vicdanim sızladi ama bana biraz inandirici gelmedi ergen tribinde nasil internet kullaniyor ozaman 7 lirayi nasil aliyor inşa
Valla benim aileminde maddi durumu pek iyi değildi okula yarim boş ekmek göturur ve arkadaşlarimda çakmasin diye o ekmeği guzelce paket yapar sanki döner yiyormuşum izlenimi verirdim kimsede çakmazdı yavan ekmek yediğimi

Ben inanmıyorum valla hiç bişeyi beğenmiyor küçük hanım...
Okul çıkışı marketten abur cubur alıp çantasınada mı saklayamiyor...
Mesela biz küçükken babam kola içirtmezdi zararlı diye elimizde görürse alır çöpe atardı ama biz gizli gizli odamızda içiyorduk...
Odasına gizli olarak peynir ekmek koysun geceleri yesin işte...
Babasını kötülüyor bence..

Babanin meslegi ne maasi ne kadar ve as evlerine basvurabilirsn.Annen hic mi para vermiyor.Tarhana verebikecek anane babaane de mi yok.Olmadi part time isbul.Ya da baban evde yokken yumurta kir ye

Banada gerçek gelmiyor umarım gerçek değildir fakat o yeci lirayla ben uç öğünümü kurtaririm o yaşta olsam babasi beşte mi evde oluyor çamaşirlari katla dediyse neolmuş bunda alinacak bisey yokki.. Babasina haksızlik yapiyor gibi

Canım günde 7 lira az para değil bimden a101 den filan hamburger ekmeği al 2 liraya hamburger eti al oda 2 buçuk filan sana tüm hafta boyu yeterde artar bile bir hamburgere 5 lira verirsen aç kalman çok normal ben sokaklarda yaşadım yurtta kaldım bu hayatı iyi biliyorum emin ol insan istedikten sonra kendini aç koymaz azıcık becerikli ol bu hayatın böyle gitmeyecek kımsen sana karnını doyurmak için 7 lira vermeyecek

Son düzenleme:
Tabikide canım babaya haksızlık yapıyor günlük 7 lira azmış gibi konuşuyor bide bizim günlük 1 tl'miz bile olmazdı...
Kilo aldığı için anneye gitmiyormuş bide ozaman babada da açım demesin...

Ben yurtdışında büyüdüğüm halde haftada 10euro harçlığım oluyordu ve babam hiç mi hiç cimri değldi. Yeri geliyordu babamın cebinde son kuruşları oluyordu yinede bana kızım harçlığın varmı diyordu ve benim harçlığım olmadığı halde evet var diyordum. Bence sen babanı karalama derdindesin. Babanı kötü gsterip ilgi bekliyorsun.
Baban sana gündelik 7 tl veriyorsa haftada 49 tl eder. Bu parayla evine bir sürü malzeme alabilirsin. Yemek yapmak artık bu devirde hiçte zor değil. Her tarifi internetten kolayca bulabilirsin. İllaki güzel olacak diye birşey yok. İnsan yapa yapa öğreniyor.

Bak canim ezikligi falan birak sana okul yillarimi anlatsam haline sukreder oturur bana aglarsin anam babam ailem vardi bide

Harclik falan yoktu evde ne varsa yanima alirdim millet onumde neler yerdi sende yermisin derlerdide tokum der dislerimi sıkardım

Acik goz olacaksin bu zamanda oturayim birileri beni dusunsun yok kimse kimseyi dusunmez kendi cocuklarimada ayni seyleri soyluyorum ayaklarinin ustune dimdik basacaksin 7 liraya iki gun idare edersin arkadaslar ne guzel yol gostermis bir ekmek bir ac bitir bir karper bir simit bir bardak corba bir hazir makarna ohh mis kac gun idare eder seni

Zayiflik iyidir bosver sagligin yerinde olsun ne olacak bir gun guzel bir makarna yap gel babacigim keyifle yiyelim de sen yap bir iki derken oda begenir ama kendine guven senin tek sorunun sen kendine guvenmiyorsun

Ac insana asla dayanamam ama senin durumun farkli sen yapabilecekken bahanelere sariliyorsun dediklerimi dusun silkelen kendine bir yol ciz

Hergun eline 7 tl geciyor. Profilinde 17 yasinda yaziyor. Ben senin yasindayken 1 senedir calisiyordum.

Bu yasta insan ac mi kalirmis? 7 tl ile makarna, sut, yumurta alinir. Ayrica babana da soyle ben artik evde yemek pisiricem gelirlen sunlari sunlari al de.

Bu kadar caresiz olduguna inanmiyorum. Biraz gayret lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…